Nä vart inget bacon

Tog tag i tvätten istället och packade.

Och som alltid när jag drar iväg så blir det automatiskt bloggpaus. så nu blire inge inlägg under helgen.. eller? :P

Nu ska jag natta datorn och packa ner den i dataväskan för den ska få åka till pappsen på "service".


mmm.. stekt bacon!

Vart svinsugen på stekt bacon förresten. tror minsan jag steker upp lite bacon ikväll. blir middagen det. man skulle haft lite ägg också.. hmm..


Solsken!

Slapp ju gå i regnet som tur var. så nu sitter jag här hemma. theo glor på miniscule och jag kan passa på att blogga lite..

Han är så rolig att gå med den här lillemannen. "bil bil bil, traktor, bil bil, cykel, traktor, buss" inte en sekund är han tyst. och han surrar och pekar på alla dessa åkdon. Han ger sig inte med att man nickar och säger jaa, titta bilen. nej nej han måste se att man faktiskt tittar på den också, annars ger han sig aldrig.
Goknoppen.

Nu vart det rory på bompa. det är ju också en favorit.

Jobbdagen har gått rätt bra. lite småjobbigt med vissa saker bara, men annars så.

Nu ska jag straxt hoppa in i duschen med theo. sen blire sussdax för lillskrot och efter det lite tv-tittande för min del.

Vad har ni för er denna tisdagsafton då?

Duktig som fan!

Jag tycker att jag är duktig som fan! Jag gick tamefan till jobbet imorse.
Nu regnar det och jag hoppas verkligen att det klarnar upp tills det är dags att gå hem.

Trött i huvudet och har huvudvärk, men det är väl för att det ligger åska i luften. det ser lurt ut där ute.


Soldräkten


En pytteliten bild på soldräkten.
Men man ser ju på ett ungefär hur den ser ut.
Tjusig va! :)

Säljaren var världens bästa också. mailade och frågade om det eventuellt fanns någon matchande kepa till och hon går ut och letar efter en i england där hon bor.  och dan efter får jag ett svar att hon hittat en matchande med sköldpaddan och allt på samt att hon även hittat en helt annan modell med matchande kepa. en röd med dinosaur på. men ville ha sköldpaddan endå. Men sjukt bra service av henna att leta rätt på matchande delar och alternativ. Hon kommer få mer än bästa betyg ifrån mig i alla fall! :)


Vilken veckofinal!

Jävlar vilken veckofinal det var igår på BB. shit! Satt och var förvirrad och chockad en lång stund efteråt.
Hoppas och håller tummarna för peter fortfarande. och namnet i det blå kuvertet måste nog vara Sara.

Dagen på jobbet gick jättefort. hade utbildning fram till 2 och efter det satt jag med lite administrativt arbete. roligt.

Hade ju tänkt gå till jobbet imorse, men kom på att det kanske inte är så smart eftersom jag inte visste hur lämnimngen skulle bli efter 2 veckors uppehåll på dagis, men det var ju inga som helst problem. Theo gav mig en kram sedan stack han iväg.. jahopp.. snopen stog jag där eftersom jag förväntat mig en jobbig lämning med massa kramar och hålla sig fast vid mig, men icke.
Det är förståss bara skönt att han vill vara på dagis. :)

Så. imorgon blir det promenad. sedan på onsdag bilen igen eftersom att jag direkt efter jobbet sticker till Kajsa för att fräscha till naglarna som nu hållt i snart 3 veckor faktiskt.

Beroende på hur mycket jag hinner imorgonkväll så drar jag till mammsen på onsdagkväll efter att jag hämtat theo hemma hos pappsen.
Skönt med långhelgen och allt. har kompat på fredagen så jag har halvdag onsdag och sen ledig enda tills på tisdag då vi drar igång ordentligt på jobbet! :D MT here we come!

Idag traderade jag hem en soldräkt till Theo också. en ny ifrån england. Skitsöt blå och grön med en sköldpadda på. med matchande solkeps också. 299 :- med frakt och allt. kalasbra tycker jag!

Nä ska man ta och gå och lägga sig då så man är pigg till promenaden imorgonbitti. :P

Nattinatt på er alla!

Bigbrother

Bara en vecka kvar till finalen. spännande värre.
undrar sig vem som åker ikväll. Jag vill ju gärna se peter i final i alla fall. hoppas att han sitter kvar. Men tyvärr tror jag nog att sara och peter ryker ikväll. :/

Idag har det varit morsdag. mysigt.
Theo var så generös och gav mig en sovmorgon till kvart över 9. älskade unge! :) Han vaknade förståss mycket tidigare men var så nöjd med att ligga i sängen och surra för sig själv så jag kunde ligga och dra mig till kvart över 9 dårå.

Vid halv 11 åkte vi till farmor och var där hela dagen. där var det fullt hus med ungar. alla mina småkusiner var där. 4 stycken är dom och Theo hade skitskojj. Åkte fyrhjuling med både mig och William gjorde han också.

Vart middag och årets första rabarberpaj med hemmagjord vaniljsås. mums!

Annars har det inte hänt så mycket.

Om vädret tillåter så ska jag gå till jobbet imorgon. ska bli intressant. jag hoppas att jag hinner till jobbet. :P Borde göra det eftersom att jag går straxt efter 7.

Jaja. kortvecka denna vecka som kommer. ska bli skönt med en kortare vecka. Är helt slut i skallen. fortfarande förkyld. :(

Nä nu fortsätter BB.

Huvudvärk

Har så ont i skallen att kindbenen värker!!'
Kan också bero på alla skratt theo bjudit på idag.

Men det var bara det jag ville skriva. ger upp för kvällen och lägger mig tidigt. :)

Modell för en dag

Idag har vi haft fullt upp. Först vart det birsta där jag mötte upp mammsen och mickis. vart även sandaler och ett par jeans-shorts till theo.

Sedan åkte vi in till stan för att bli fotograferade. skitkul! :)
Vart jättefina bilder. bjuder på 1 här.



Notera även att Theo matchar strumporna med tröjan. :) min tjocka hand är ju dock ivägen, men men.

Det här vi gjorde idag och bilderna vi tog och kostnaden för det vart min morsdagspresent till mig själv. :) Helt klart värt det! :)

Fredagsmys

Japp dags för fredagsmys bestående utav lite OLW-stjärnor och fanta. :)

Åt god middag också. ville ha en riktigt god mat, nån köttbit och lite potatisgratäng, men orkade inte göra det själv.+att det tar ju sån tid.
Så jag åkte ju till Ica efter jobbet och köpte mig en färdig matlåda där med grillad ytterfilé och potatisgratäng. mums. och mycket mat var det också så jag och theo delade på den lådan.

Min lilla pojke var lika underbar idag. har lärt honom puss,kram,gnuggignugg. Åh, så mysigt. det gjorde min mamma och pappa med mig och lillebror. det var liksom kvällsritualen. efter att man borstat tänderna och fått på sig pyjamas så skulle man ha puss,kram och gnuggignugg utav mama och pappa. :) Detta är alltså en puss, en kram och sedan en eskimåpuss. att man gnuggar näsorna mot varandra. fast jag säger inte gnuggignugg utan det blir mer nugginugg.
Han har också lärt sig vinkelivink, som också var en ritual när man åkte ifrån farmor och bosse. dom står kvar på trappen medans man kör iväg med bilen och då säger vi vinkelivink också vinkar man ifrån bilen. Theo kör då sina fina prinsess-vinkningar. :)

Imorgon kommer mammsen ner ifrån ö-vik tillsammans med lillsyrran mickis. :)
Då blir det också modell för en dag. ska ta lite bilder på Theo och mig hade jag tänkt. blir det någon bra så ska jag nog faktiskt köpa en. Får bli min egen morsdagspresent till mig själv. Ett fint foto på oss två tillsammans som jag kan rama in och sätta upp på väggen här hemma.

Ja så ser min dag och morgondag ut. vad ska ni göra i helgen då?


Sommarshopping

Nu har jag suttit och sommarshoppat lite åt Theo. kändes väldigt inspirerande med tanke på vädret... hmmm knappast. :P

Här kommer lite bilder på mina köp!

Detta blev det till theo.
Allt gick väl lös på 400 kr nånting. mycket bra pris tycker jag. :)
Det jag känner saknas är väl ett par jeansshorts och några bas-tischer, men det tänkte jag köpa i helgen då jag även ska på jakt efter ett par sandaler till lilleman.
Ska även införskaffa mig i en soldräkt. En sån där liten overall liksom med en safarikeps till. Såg att kappahl har och nameit har också.

Det löser sig.

Mamman köpte lite också.

Vart en tankini. tänk om kroppen kunde följa med. :P
Hoppas att den sitter bra. så jag slipper lämna tillbaka och grejja. är så omständigt och jobbigt.

Om en halvtimme är det möte på jobbet och sen slutar jag. Då kommer farmor och hämtar mig på jobbet och skjutsar hem mig och Theo. vi slänger i oss lite käk sedan tar jag bilen bort till nacksta och köper lite fredagsmys. :) Om jag inte kan kolla med farmor om vi kan ta den svängen direkt efter jobbet så slipper jag ta mig ut. då kanske hon och Theo kan vänta i bilen medans jag springer in och handlar. jaa.. det ska vi nog kunna förhandla oss till. :D

Jaja.. såhär roligt har jag haft idag i alla fall. :)

fan vad jag känner mig ynklig

Uscha. det är mest synd om mig i hela världen!
njää.. kanske inte men det är riktigt jobbigt med halsen.

Har bytt bort mitt barn imorgon mot en mirakelkur. :) Har inte kunnat varit iväg och handlat så jag har inget av det som behövs hemma, däremot har farmor nyligen varit dålig så hon hade allt hemma och skulle koka iordning en sats ikväll som hon tar med sig imorgon. underbart.
Hoppas på att efter morgondagen så är halsen mycket bättre.

Ikväll blir det nog en tidig kväll. kanske tillochmed skippar bigbrother.


min hals. :(

Den gör ont!! ont som fan!!
Lite honung,ingefära och lime kanske? Ska kolla om  farmor har kokat ihop lite så kanske hon kan ta med sig imorgon så får jag kurera halsen med det och mucoangin.

Vart sjukhusbesök idag igen.,
Theo har haft jobbigt med andningen inatt och imorse var det väldigt tätt. Nu ligger han i sin säng sen typ två timmar tillbaka, men har inte sovit någonting utan han ligger där inne och pratar för sig själv. jaja. han vilar ju i alla fall.

Tvättstuga hela dagen idag också, men jag har liksom ingen ork att tvätta. eller jo tvätta kan jag väl göra, men jag orkar fanimej inte vika skiten. det får bli till veckan.

Intervju på jobbet på onsdag också. och jag är sjuk. blä. det får bära eller brista helt enkelt. haha.

Nä, ska man ta och plocka upp vilddjuret och käka lite tresor kanske? 

fortfarande sjukstuga.

Lillskroten är fortfarande skruttig. han har haft jobbigt med andningen hela dagen och låtit risig. låter han inte bättre imorgon blir det ett läkarbesök.

Idag har vi varit hos farmor och bosse.. eller bobo som theo kallar bosse.
Theo går och pratar om illjam också. det är alltså William han menar.
Så himla roligt att man förstår mer och mer av vad han säger.

Annars har det varit en okej dag. Lilleman har ätit bullar, kyckling och druckit massa saft.

Nu ska jag kika på bigbrother och sen sova. blir hemma med lilleman imorgon också.


21 maj

Idag så har jag varit på dop. alltid lika trevligt och mycket folk och mycket barn.

Jag började dagen med att ta en sväng till ica maxi för att köpa ett dopkort och presentpapper.kortet skulle jag köpa i veckan, men det fanns ju inte riktigt tid för det. sen när jag kollade om jag hade nå bra presentpapper så inser jag att det enda jag har är julpapper. ajdå.
men men, som sagt köpte papper och kort på ica. köpte också en solhatt till theo och hittade en reasnurra med lite tröjor till theo. lovely.
Vart också ett hink och spade-set som morfarn ville att jag skulle köpa dit ut.

Sen åkte jag till pappsen och lämnade theo. vi startade med att jag fick slå in paket. sedan gick vi ut och lekte lite i sandlådan utanför. När vi var klara med det var det dags för lunch. grillad kyckling idag också. :P
Theo drack bara 50-60 ml välling imorse och 4-5 skedar päronpuré. så han åt kycklingen med god aptit. Puffade lilleman innan jag begav mig till alnö och dopet av tindra.

Det var jättefint även fast Tindra-hjärtat inte var allt för nöjd. :P Sötgumman.

Efter själva dopet åkte vi på dopfika och åt världens godaste tårta.! shit vad god den var!

Snodde ett litet flickebarn gjorde jag också. Ett par som jessica och micke känner som jag träffat förut kom dit också, gud så roligt. de bor i dalarna annars så det är ju en bit att ta sig. De har ju då fått ett litet flickebarn också. en liten Emma. så henne stal jag. :)

Innan jag drog iväg och hämtade Theo så snodde jag med mig en bulla till Theo. Han fick den när jag kom till pappa och han smaskade i sig hela bullen med detsamma. så på vägen hem stannade jag till vid coop och köpte mer grillad kyckling och en påse bullar. spelar ingen roll vad han äter bara han äter. och eftersom både kyckling och bullar verkar gå i så kör vi på det.
Får hoppas att vanliga enkla köpebullar duger åt lillgrabben annars får jag väl åka till jessica och hämta fler bullar. :)

Det var denna dag.
Nu ligger theo och sover. tyvärr ingen kvällsvälling idag heller, men kanske imorgon?

Imorgon skulle vi ha åkt på betessläpp för kossorna, men eftersom att theo är såpass dålig och det är mitt i lunchsovningen så tror jag vi skippar det. vi tar en liten tripp till farmor och bosse istället.

På måndag vabbar jag nog och tisdag,onsdag får theo vara hos farmor och bosse. ska skriva ett medicinschema åt dem så de vet vad han ska och när han ska ha det.

Jaja. nu blir det lite bigbrother. har ju en del att ta igen eftersom jag missat hela veckan.



Fredag!

Underbara fredagen.

Då vi blev utskrivna. vilken lycka!!
Åkte direkt från sjukhuset och ut till icaMaxi för att hämta ut penicillinet åt lilleman och köpa nåt gottis till mig själv så jag kunde få mysa på för mig själv.

När jag var där och skulle svänga in för att plocka en chipspåse så stöter jag på en gammal bekant. oj. Inte väntat alls. det var säkert över ett år sen jag ens såg henne senast men det var en trevlig överraskning. vi började surra lite granna och hon frågade om hon fick prata lite med theo, jamen självklart får hon det. så hon surrade lite med honom och gav honom komplimanger för att ha kunde snacka lite och att han blivit stor och fin. Alltid trevligt att höra. :)
Väntar sin andra knodd gör hon också. det är ju kul! Var i alla fall skönt att man kunde stå och småsnacka lite om ditt och datt och inte bara vända på klacken och låtsas som att man inte sett varandra.
Så det var det.
Helt sjukt endå att i en såpass liten stad som sundsvall endå är så är det sällan man bara stöter på folk.

Köpte en grillad kyckling på ica också och när vi kom hem så satte jag mig och theo vid köksbordet. hade itne alls några förväntningar på att theo skulle äta, men det gjorde han. Och han åt mycket. :) Jag vart så glad!!!

Någon kvällsvälling vart det dock inte, men endå. han åt kyckling.

vilken tid var det världen skulle gå under?

21 maj och klockan är 18.47. ännu finns jorden och inga större katastrofer har väl skett.

Jaja. ska vi ta oss tillbaka en vecka i tiden?

Fredag förra veckan började Theo bli risig. han var snorig,hostig och hade feber.
Han var sjuk hela helgen och på måndagen fick han vara ute hos farmor och bosse. han hade varit riktigt dålig och inte  ätit någonting enda sedan fredagen.
Under natten till tisdag hade han en hemsk hosta som jag aldrig hört förut. kände inte alls igen den så på tisdag morgon (vaknade inte förrän halv 11) Så började jag direkt med att puffa airomir under 1 timme, han vart inte bättre... så jag ringer till sjukvårdsupplysningen och frågar vad jag ska göra och de säger att jag ska åka upp till barnkliniken. de bokar en tid till halv 2.

Halv 2 är vi på sjukhuset och två jättemysiga sköterskor tar hand om Theo. de sätter en syresättningsmätare på stortån och då har han en syresättning på 82. ajaj. De börjar på en gång att ge ventolin och adrenalin om vartannat men siffrorna går inte upp. de tar sänkan och lite andra prover, de kollar hjärta,lungor,hals och öron och kommer fram till att han förutom en astma-attack har öroninflammation lillbusen.
Får vara kvar nere på mottagningen fram till 5-tiden och då kommer de fram till att eftersom inte värdena går upp så får vi ligga kvar under natten så han får ventolin varje timme.

Upp på avdelning 44 där vi skrivs in och de ger honom ventolin och adrenalin varje timme. Theo är helt matt eftersom han då fortfarande inte har ätit något..

På onsdagen bestämmer de sig för att sätta en sond på honom. och sondmatar honom 3 gånger under dagen och natten.
På eftermiddagsronden så bestämmer dom sig också för att eftersom att ventolinet inte hjälpt något så sätter dom en syrgas-slang på honom.
Så här såg lillplutt ut då.



Det såg läskigt ut, men det hjälpte honom jättemycket. med syrgasen så hade han en syresättning på 96/97 i alla fall.
Natten flöt på och sen blev det torsdag.

Då prövade dom att ge betapred istället för att använda pulmicorten och han blev mycket bättre och alldeles upp o hejsan. vilken inte var sådär jättebra med tanke på alla slangar och sladdar som han satt fast med. På torsdagmorgonen hade vi också våran första lilla seger. Theo drack lite välling själv och fick i sig lite youghurt samt en massa saft. det kändes skönt.

På natten mot fredag så kunde de koppla bort syrgasen helt och på morgonen tog vi bort slangen för syrgasen. Sonden rök också, men inte för att läkare eller sköterskor bestämt det utan den fick theo tag i och drog ut själv. ajdå.

Hela fredagen fick vi använda vår egen medicin så de kunde hålla koll på att det funkade. och det gjorde det. han låg stadigt på 97/98 i syresättning.
gick ner till 95 när han sov, men det tyckte läkaren inte var så viktigt för nästan alla små barn får sämre syresättning när de sover och är lite förkyld så det gjorde honom inget att det låg under 97 . 97 är det värde då de tycker det är okej att skriva ut patienten.

När första ronden gick tyckte de att det såg bra ut, men var inte helt redo att skriva ut oss så han satte in oss även på eftermiddagsronden och kom tillbaka vid 3-tiden.
Då blev vi äntligen utskrivna!!! :D:D

Så såg min vecka ut.

Mer om helgen i ett nytt inlägg.

Vi lever!

Har varit riktigt dåligt uppdaterat och nu blir det bara en kortis.
Theo har varit inlagd på sjukhuset sedan i tisdags och vi blev utskrivna idag. riktigt jobbigt. det var slangar och sladdar kopplade till min lilla älskling och han mådde inge bra alls.
Nu är han bättre och sover så sött i sin egen säng och jag ska straxt göra honom sällskap.

Ska uppdatera bloggen imorgon och berättar mer om våran sjukhusvistelse och lite annat som hänt under dagen. Hur det till exempel kan vara att möta en gammal bekant på mataffären och bli glatt överraskad.

Imorgon på förmiddagen är det dop för underbaraste,sötaste,goaste lilltösen i stan! Självklart är det Tindra-hjärtat jag pratar om! :D Kameran får ICKE glömmas imorgon vilken den oftast gör vid såna här tillfällen, suck på mig själv.

Men vi hörs imorrn va?

tävling med brandos

Är med i en tävling med TLC och brandos.

www.tlcsverige.se/tavling

Jag vet ju inte hur man gör för att få såna där fina stora bildlänkar så det får duga med den där tills vidare. :P

Sjukstuga

Japp då var det dags igen.
Både jag och Theo är sjuk. Theo har inte ätit sen i fredags och är riktigt dålig. feber,snorig och hostig. Har fått puffa honom i 1 timme nu innan läggdags.

Arbetsdagen gick snabbt idag. flexade ut sista halvtimmen så jag skulle hinna till affären och köpa blöjor innan jag drog och hämtade theo.
Fick vara halvmentor idag till nygammla arbetskollegan Tove. riktigt roligt. vi jobbade på Eniro tillsammans och nu har hon börjat här hos oss på Kommunal. så idag har hon suttit med mig och lyssnat och knappat lite. hon tog tillochmed egna samtal redan vid lunchtid idag. :)

Nu sitter jag och kikar på Bigbrother och sen ska jag sova. lite c-vitamin och en kopp te innan läggdags bara. :)

ris och ros

Igår var en minst sagt turbulent dag. det är först idag som jag kunnat landa i allt som sagts och känner ett lugn.

Blev inkallad till chefen igår och fick väl lite upplysning om något som inte var så roligt. Bröt såklart ihop och tårarna sprutade. skitkul att sitta och grina inför chefen. njä. men men. det var mer ros än ris där inne faktiskt. det är ju alltid roligt att höra att man gör ett mycket bra jobb.

Detta togs väl vid en ganska dålig tajming. en fredag eftermiddag. hmm.. vi skulle ju på fest och allt efteråt. så när vi var klara där så åkte jag hem. loggade ur mig stängde ner allt jag höll på med och bad simon ringa mig när han var på väg så skulle jag ha bestämt mig tills dess.
covern för de övriga var att sonen var sjuk. vilken också stämmer, men men.

Jag tog mig i alla fall iväg till festen och hade skitroligt. även fast informationen ifrån eftermiddagen låg och grodde i mitt bakhuvud. Vart kvar på festen till halv 12 då drog jag mig hemöver.

Hämtade lilleman idag och han har feber, jättehög feber. 40 hade han nu när jag la honom. han har inte velat äta på hela dagen så jag hoppas att han kan sova bort det mesta. han har sovit 3 gånger idag på dagen. sista gången var mellan 5 och 10 i 6.
Nu blir det eurovision straxt.

Gammeltant.

Behövde inte visa leg på bolaget idag. :S Vet inte hur jag ska ta det egentligen. jobbigt läge.

Jaja.. bara att släppa och inse att jag inte ser så ung ut längre.

Köpte lite xider och bacardi breezers. En flarra baja päron vart det också. ska snika till mig en piggelindrink utav simon på fredag också namnam. Jag ska ha kul tänkte jag! :D

På fredag ska jag också äta normalt. frukost, lunch och middag.

Flexade ut en timme innan lunchen idag och tog mig ner på stan för lite shopping och bolaget då förståss. behövde ha en sån där liten hake som man sätter på bh-banden så det blir som ett kryss i ryggen. funkar inte med vanliga axelband till toppen jag köpte i söndags.

Har varit lugnt på jobbet idag.

Tänkte skriva igår, men då funkade inte blogg.se så det blev inget av.

Men nu hade jag itne så mycket mer att skriva. blir lite despan och bb ikväll sen sova.

Ha en underbar kväll!

Birsta

Stack iväg till Birsta imorse så var där tills dom öppnade. Lämnade Theo ute hos morfar först. Han hade inte varit en snäll bebis idag. han var grinig och gnällig. jävla sockerfall. Han blir helt hopplös när han är hungrig. grejen är ju att han nyss kommit ifrån frukostbordet hemma. Får börja packa med mig fruktsocker eller nåt sånt och trycka i honom när han får sina utbrott.
Så fort han får i sig mat så blir han hur lugn som helst och glad och sprallig.

Birsta vare ja.

Jag började med coop där jag inhandlade lite nödvändigheter, bland annat nappar. fasen jag har köpt 9 nappar de senaste månaderna och alla är borta?! Förstår inte vart dom försvinner. Theo har säkert en helt fantastiskt bra gömma här hemma som jag inte kommit på vart den är ännu.., men 6 nappar till vart det i alla fall.

Sen strosade jag runt på birsta och köpte faktiskt kläder till mig själv?! Ett par skitsnygga jeansleggings med hög midja. och inte som vanliga leggings med resår i midjan utan en dragkedja som är placerat bak på rumpan. vart väldigt fin och slimmad måste jag ju få säga. :) Till det köpte jag en fin topp som är vit i botten och med svart mönster. Tänkte jag kunde ha på mig det på växelfesten och sen till Tindras dop. :)

Hade tänkt kika på nå skor också, men det behövs ju faktiskt inte riktigt så jag skippar det.

Hämtade Theo lagom till lunchen och sen åkte vi hem. Theo somnade nästan med detsamma i bilen.
Nu sover han i sängen här hemma och när han vaknar tar vi oss till lekparken runt hörnet. sen blir det bad och nagelklippning på lillemannen.

Hmm.. lite Loka ananas kanske? mums.


Megamind

Ikväll har jag sett Megamind

                                
Sjukt bra var filmen. Hade inte så höga förväntningar, men den var riktigt rolig. Och gud så söt megamind var som minibebis. därför var jag tvungen att välja den här postern. :)

Annars har vi idag haft en bra dag.

Började dagen med en liten snabbtur till lekplatsen precis runt hörnet där en kompis till Theo var. han vart jätteglad när vi kom dit och pekade och sa; Theo, Theo.
Hann vara där i 20 minuter kanske innan pappa ringde och sa att han var på väg.
Då åkte vi ut till Farmor där Theo fick härja loss lite och när det var dags för lunchsovningen lämnade jag honom med farmor också åkte jag, pappsen och faster och tömde lite grejer från fasters hus som vi sen åkte med till hennes lägenhet. Så lite träning vart det också eftersom att lägenheten är 2 trapper upp. :P

Kikade vågen igår. 4,5 kg neråt säger den. duktiga jag. :) Vecka 20 har jag bestämt mig för att testa att börja gå till jobbet på morgonen. det blir alltså att gå från mig, upp till dagis på södra berget sedan ner till jobbet. spännande. man kan ju lika gärna passa på då det är sommar. dom dagar det regnar så tar jag nog bilen. onödigt att komma till jobbet som en dränkt katt när man inte behöver. :P
Kommer spara parkeringspengar,bensinpengar OCH förhoppningsvis gå ner lite mer i vikt. Målet ligger ju på 20 kg så jag har en hel del att gå ner, men har inte bråttom utan tar det sakta men säkert.
Har ju inte lyxen att kunna dra till gymmet var och varannan dag.

Har gjort en intresseanmälan på en lägenhet som jag verkligen vill ha!!! Åkte förbi och kollade runt lite i närområdet och intresset vart ju knappast mindre. gud vad jag vill ha den!! Håll alla tummar och tår ni har för mig nu! :D

Det som står på schemat imorgon är en tripp ut till Birsta för att handla lite, sedan kanske en sväng till Jessica och Micke eller en underbar lekdejt med Linda och Sigge. Eller varför inte bådeoch? Har ju tvätt-tid också., hmm.. mycket det vart nu., men man hinner ju alltid med nån maskin efter att theo lagt sig. :)

Nu ska jag kasta mig i säng. Theo somnade inte förrän straxt efter 8 så man kanske kan ha sån tur att han i alla fall sover till 8 imorgonbitti? :)

testar en sista gång

detta inlägg är skyddat


dålig start!

En mycket dålig start på dagen fick både jag och Theo då vi försov oss. Attans. Vaknade utav att Theo stog i sängen och sjöng "i ett hus vid skogens slut" :P Sötungen.
Sen vare bara att snabba på lite.När vi kom upp till dagis vart det jättekonstigt för Theo.

På Theos dagis så lämnar man barnen inne på den stora avdelningen om man kommer straxt efter 7. vilket vi brukar göra. Men nu hade de hunnit gå in till Theos avdelning så det var bara att gå direkt dit. Theo var inte riktigt med på noterna och ville inte riktigt gå till "fel" avdelning. Men det ordnade sig och lämningen gick bra i alla fall.

Kom ner till jobbet 20 i 8, ganska imponerande med tanke på att vi vaknade 20 över 7.
Så, upp, välling, klä på oss, dagis och hitta parkering på jobbet. allt detta på 20 minuter. inte illa.

Idag fick vi tårta på jobbet också. mums!
En kanongod tårta med en chokladbotten längst ner och sedan två lager med mousse. choklad och hallon. nam nam.

Om en vecka ska vi ha lite partaj vi i växeln. ska bli skitkul! ut och dansa lite på krogen kanske? hade tänkt vara nykter och köra till en början, men va fan! inte så ofta som man tar sig ut så då kan man lika gärna ta sig nån drink eller två.
Theo får vara ute hos farmor och bosse han.

Nu är jag trött som satan så jag kryper ner i sängen och hoppas på en planerad sovmorgon. inte för att jag har så stora förhoppningar om det då theo gick och la sig straxt efter 7.


en lugn dag på jobbet.

Japp. lugnet före stormen. bara lite mer än 1 månad kvar sedan drar vi igång med MT, vilket kommer innebära mera jobb! Gud så skönt! börjar bli lesspå att sitta och rulla tummarna. tristessen slår hårdare än stressen.
Igår hade vi möte efter jobbet och fick veta vilka 5 som kommer att joina vårat gäng i växeln! riktigt roligt tycker jag då en av mina gamla arbetskamrater fick jobbet! weho! Ännu en Eniroit till Kommunal.

Längtar tills på onsdag också!! Då ska min arbetskollega fixa mina naglar. så jag får fräscha fina, långa naglar. har önskat mig rosa tippar. :D glitter-rosa.

Håller också alla mina tummar och tår jag har för en lägenhet jag vill ha!! Åh, vad jag vill ha den! Helt perfekt planlösning. och spännande planlösning. en liten etagevåning. en halvtrappa upp till de båda sovrummen som ligger bredvid varandra och resterande rum finns på markplan. där det är helt öppet mellan kök och vardagsrum., hua. fasen jag vill verkligen ha den, men man lär väl ligga på plats 147 i kö på den. jävla skit! Men skulle jag få den skulle jag bli väldigt väldigt lycklig.
Finns även ett dagis ett stenkast ifrån där dagiset ligger tillsammans med skolan så han kan stanna på samma ställe hela förskolan och 1-5. Kanoners tycker jag.

Annars då? Inget speciellt. Theo är morgontrött. vill inte riktigt vakna på morgonen. vill helst ligga och mysa och dra sig.

Imorgon har vi brandutbildning på jobbet. vi ska vara utomhus och släcka bränder. typ. ska bli spännande.

Nä, gud så tråkig jag är. nu blire tv.


RSS 2.0