1vecka och 1 dag

Japp 1 vecka och 1 dag innan födelsedagen börjar Theo småstappla lite.

Han har väl gått egentligen sen i lördags småsteg. 1 där 2-3 där 4 där.. ja ni som har smått vet vad jag pratar om. Han känner helt enkelt efter hur det är och balansen och sånt.
Idag gick han sitt längsta vilket var 1-1 ½ meter. räknade inte stegen direkt utan var mer facinerad över att han faktiskt gick. min lilla krabat som kryper snabbare än blixten ska upp på två småfötter nu alltså.

Jag hoppas att det fortsätter gå så här bra. Att han kanske går på sitt kalas! :D Det skulle vara underbart det. Han har ju börjat gå mer och mer.

Själv tycker jag väl inte att det riktigt räknas som att dom går förrän dom ställer sig upp från sittandes och traskar iväg.

Alltså inte när dom går ifrån en grejj dom står vid. Visst då har dom ju iof också gått, men jag skulle nog inte kunna säga till folk att ja nu nu går min son. Inte riktigt samma sak liksom. :)

Jaja.. petigt kanske., men sån är jag. :P

På återseende!

Jävla skit!!

Nu tänker jag för första gången gnälla över att vara ensamstående!!!

Börjar jobba om mindre än 3 veckor och får då bara arbeta kvar i 3 månader.. it sucks.. men det är allt vad de kan ordna som bara är dagtid så jag är nöjd och glad endå.
Har sökt jobb som en galen och satt nyss och sökte två jobb och kände mig riktigt taggad.. då jag får syn på en arbetsannons som passade peeeeeeeerfekt!!
Kundtjänsten på Berners. Ligger nära hemmet, bra arbetsuppgifter. Lite samma likadant som jag redan har men med lite andra saker att hålla koll på. :)
Skitkul tycker jag det skulle vara.. MEN... MEN MEN MEN MEN MEN!!!! Anställningen börjar med 4 veckors utbildning i Östersund!!! Det är ju omöjligt.! Jag kan inte lämna bort Theo i 4 veckor..
utbildningen skulle starta vecka 43. alltså om fem veckor bara. och det går ju inte alls. Ska Theo sluta på dagis och vara ute hos farmor i 4 veckor? för att sen skolas in på nytt..

Och pappa vill han ha Theo i 4 veckor? Näee.. han verkar inte så sugen på småbebis i en hel månad. + att skulle Theo flytta in så länge hos pappsen skulle bebis flytta därifrån.. garanterat.. Bebis är alltså pappas katt.. så ni inte blir mer förvirrade. :P

Måste man fixa boende själv, eller fixar berners det? och åker man hem på helgerna? Valfritt eller ej?
Har dom kanske så bra att man kan ta med sig kidsen dit? och ordnar dom med barnpassning..? men då har vi det där igen.. då ska han börja på om på nytt på dagis här hemma igen när vi kommer hem.

Fan fan fan!

Varför sätta en utbildning i Östersund? dumma dumma..

Ska ringa till kontaktpersonen för annonsen och höra efter om dom kan klara upp några av mina frågetecken.
Förklara situationen en aning och se om det kanske kan lösa sig på något sätt..

Men jaa.. jobbigt äre ju att det skulle vara 4 veckor uppe i östersund.. det är för fan en hel månad!
Jag som har ångest över att jag inte kommer kunna träffa lilleman nå mycket på vardagarna efter dagis för då äre kvällsmat och sedan straxt efter det läggdags.. hur ska jag klara mig utan att få tjuvkika på honom när han sover och jag befinner mig 2 och ½ timme bort?

Nä.. det är väl bara att ignorera att jag sett annonsen om jobbet och vänta på att något så perfekt dyker upp igen..

Tragisk man är. min perfekta jobb är alltså på kundtjänsten på en bilfirma. :P

Men jag skulle trivas som fisken i vattnet och det skulle vara en lite rolig utmaning sådär. :)

På återseende!

Hemma igen.. en sväng.. :P

Vadå? är jag ute och reser mycket... nääää.. ;)

Har i alla fall kommit hem till stockholm och har med mig Lillebror och hans familj hem hit.
Vi har haft jättemysiga dagar och ska väl fortsätta ha det fram till på lördag då vi tillsammans åker ner till Gävle för släktträff.

Imorgon ska vi till Himlabadet! Det ska bli intressant och roligt att se hur det är. Har inte speciellt höga förväntningar och funderar mycket över hur det blir med Theo och sovning och sånt.
men men det löser sig imorgon.

Just ikväll är Lillebror, Gina och Melyssa på Bio så jag är solokvist.

Har läst igenom alla mina bloggar som jag läser och kikat på Idol och käkat lite glass. åh, så nyttig jag känner mig.. hmmpf. Aja..

Snart är det dags för inskolning med Theo.. spännande och lite läskigt. Och tråkigt. vill ju vara hemma för alltid med min lilla knodd.., men dagis kommer bli bra för honom. :)

Nej nu ska jag nog faktiskt börja fundera på att sova.. måste vänta tills herrskapet kommer tillbaka hem bara.. sen blire sängen direkt. Helt slut!!

Just det! Igår var vi ut till min farmor och plockade svamp. Två överfulla korgar med trattisar vart resultatet!! Hur nöjda som helst! SÅ nu blire till o käka svamp tills det står ut genom öronen.. Imorgon blire en långpanneomelett med svampstuvning ovanpå.. mumma!! :D

På återseende!

Stockholm imorgon!

Imorgonbitti drar jag och lilleman ner till stora staden!

Ska bli riktigt roligt att träffa allihopa igen!

Theo var hos sin Morfar idag mellan 4 och 7 så jag fick städa och dona och göra klart inför resan. Tar ju med mig Lillebror och familj tillbaka från stockholm så då behövs det plockas undan lite så vi får plats allihopa här hemma.

Idag vart det kyrkis som vanligt! Mycket roligt! När jag kom dit räknade jag till 14 barnvagnar. ojoj.. vad mycket bebisar det var där! :)

Sitter just nu och äter en kexchoklad och dricker ett glas juice. Snart blire läggdags så man är utvilad imorgon.

Hade inte så mycket att skriva insåg jag.. haha

På återseende!

Dåligt med inlägg.

som vanligt.

Har inte riktigt varit inspirerad eller haft tid att sätta mig o blogga.

Gör väl ett tafatt försök till detta nu.

Tiden bara rusar iväg. Mindre än 1 månad kvar tills lillskrot börjar dagis! Helt sjukt!
Hörde med försäkringskassan och tydligen har jag 41 dagar kvar så jag skulle alltså kunnat vara hemma tills i december i alla fall. men men.. nu har jag redan fått plats på dagis och planerat med jobbet att komma tillbaka så jag kör på det osså spar jag dagarna och tar dom till jul och sen sommarsemester. :)

Jobbet då.. joo.. jag får komma tillbaka på heltid, dagtid i 3 månader.. sedan vet jag inte riktigt hur det ser ut längre. Så jag hoppas att det löser sig till det bästa. Söker nytt hela tiden så.

Idag har jag varit less... nå så fruktansvärt less till och med.

Men men.

På torsdag drar jag ner till stockholm igen. myys. blir kvar tills på söndag då jag tar med mig brorsan och hans familj med mig upp till Sundsvall igen. ännu mera myys. :D

Allt för denna kväll. ska försöka bättra mig. :)

På återseende!

RSS 2.0