En liten surrkuse!

Idag kom jessica,tindra,carro och penny till jobbet.
gosh vilka söta tjejer! :)

Tindra är en riktig liten surrkuse. :) Massa roliga ljud och miner för sig., men tycker inte om när tant zandra försöker äta upp henne. attans också. ;P
Och oj så lik mamma tösabiten är. :)

Penny-plutten är bara 2 veckor gammal och låg så sött i mamma carros famn och myste på.

Så gudomligt söta var dom verkligen båda två.

Vilken tur för mig att jag hinner gosa och snusa på Tindra en massa på lördag! :D sötaste tösabiten ever!

Nu sitter jag och kikar på lyxfällan och sen blir det bigbrother.

Såg för övrigt herr och fru på 4:an förut. de visade nästa veckas gäster där Katrin Zytomierska och Bingo Rimér ska vara med. det kan jag inte missa!

Har fått hicka! Jag håller på att dö! fan har hållt i sig i 20 minuter typ. orkar inte hicka en endaste gång till.. fan. där kom en till.

Nä, nu lägger jag mig ner och dricker lite vatten uppochner, tar en matsked socker i gommen och håller andan. allt som man ska göra som inte funkar. haha

skyddat

Detta inlägg är lösenordsskyddat

Jävla skitblogg!

Blogg.se suger!

Ena sekunden funkar det att ha lösenordsskyddat, andra inte. va fan är meningen med att lösenordsskydda om skiten inte tänker fungera!?

Nä, skiter i ett.

Idag var det dags för jobb igen. härligt. fast alla var trötta efter den långa ledigheten så det hände inte mycket på bygget idag inte.

På torsdag kommer mammsen och mickis ner till sundsvall. då åker vi upp tillsammans och hämtar theo sedan åker vi och käkar någonstans.

Och till helgen blir det sista aprilfirande ute hos underbara jessica,micke och söta Tindra.

:)

Skyddat

Detta inlägg är lösenordsskyddat

Påsklov?

Japp, det tog jag visst.
Har haft en liten mini-semester från onsdagskväll tills idag. Och under denna tiden så har jag bojkottat allt vad dator heter. Har hunnit in på Facebook två gånger tror jag och jisses vad alla skriver och uppdaterar mycket. vissa mer än andra. suck.

Har haft en jättetrevlig helg. mycket skratt och härligt sällskap. Theo har levt halv rövare. ätit massa godis och fått massa fina bilar och andra leksaker.

Imorgon tar vi en tur till farmor där han kan få härja gärnet lite mera.

De senaste dagarna har vi varit utomhus heeeela dagarna. från morgon till kväll.

Hade mycket att skriva men det kommer inte. hmm.. jobbigt läge.

Kollade jobbmailen också en snabbis och såg att vi fått reda på en av de nya som ska komma. roligt tycker jag!

Nä nu ska jag sova.

Sömning son

Imorse ville inte Theo kliva upp. han låg och korvade in sig i täcket, la sig under kudden, allt för att jag inte skulle få ta på honom och väcka honom.
Efter en kvart så började jag få lite liv i honom. lillpyret.

Sen vart det upp till dagis med lillkotten.

Själv så åkte jag till jobbet med en mensvärk från helvetet och mådde pissdåligt. men när jag kom hit så tog jag genast två alvedon och en pronaxen! Efter det så mår jag prima! hur bra som helst. hoppas det håller i sig resten av dagen också., men det bord d göra.

Nu ska jag fortsätta min arbetsdag. Ikväll tänkte jag börja packa lite granna.. så slipper jag packa alltihopa på tisdagkväll.

uppdatering söndag

Theo sov i 2 timmar, och då fick jag gå in till sovrummet och väcka honom lite smått.
När han vaknat till, för övrigt på helt fel sida, så åkte vi bort till Anna och hennes nya lägenhet. gud så tjusig den var och vart riktigt sugen på att försöka hitta mig en lägenhet i samma område. perfekt planlösning och öppet. balkong och bra med lekplatser precis utanför. jaa.. det är något som tåls att kika närmare på.
Anna tyckte det lät som en jättebra idé. Skulle vara roligt att bo nära varandra igen.

Väl där så vart ju Theo förstås på mycket bättre humör. han jagade katterna lite och fick både bulla och tårta. bullan åt han inte upp så den blev liggandes på bordet där också hans mugg med juice stog så när han vart sugen mellan varven klättrade han upp på stolen och satte sig fint som en stor pojke och mumsade lite bulla och drack lite juice. såg så overkligt ut på nåt sätt.
Tänk att han har blivit så stor. och vad dom lär sig så snabbt.

Imorgon är en ny start på en ny arbetsvecka.
Ska bli så skönt att åka upp till mamma på onsdag. :)

Just det. Idag invigde Theo sina tjusiga vårskor. Han såg skitläcker ut med sina nya dojjer.
Så här ser dom ut


Söndag

hittills har vi haft en mycket bra söndag. vi vaknade vid halv 9, helt okej. Sen vid straxt efter 10 gick vi bort till en lekpark och mötte upp Linda o Sigge för lite lek och bus.
Theo fick ha på sig sina nya överdragsbrallor som jag köpte igår. dom var lite stora, men funkade endå väldigt bra.

Fyndade ju igårmorse när jag drog till ICA-Maxi. Överdragsbrallorna gick på 75 kronor. hittade också 5-pack med fingervantar för endast 10 kr. Så vantar för 2 kr paret tycker jag är ett kalasbra pris eftersom hälften lär försvinna på en gång. :P

Så vad nu? Jag har plockat undan allt som theo hunnit dra fram på morgonen och har sopat upp i hallen. vart väldans massa sand och grus nu när vi kom in.
Ska nog bara ligga och ta det lite lugnt nu medans theo sover. :)


Lösenordsskyddade inlägg

Kommer eventuellt att skriva några inlägg som blir lösenordsskyddade, När detta händer kommer det att dyka upp ett inlägg här med texten.

Detta inlägg är lösenordsskyddat

En information till er så ni vet vad som pågår.


nu är det vår!

Idag har jag sett humlor, flugor, skalbaggar, fjärilar, tussilago, vitsippor, krokusar och blåsippor. Klart tecken på att det nu officiellt är VÅR!
Och nu ska man vara glad va? Usch. jävla vår-depp.
Börjar känna att den kanske släpper snart. jag hoppas det i alla fall.. orkar inte med mig själv mera.

Har i alla fall hållt ordningen här hemma. det är fortfarande skinande rent, ingen tvätt i tvättkorgen och jag skurar bänkar, diskho och bord varje dag minst en gång.. vet inte om jag kanske gick från en extremitet till en annan.

Innan; KAOS!! saker precis överallt.. golv? vad är det? dammsugaren kunde känna sig lyckligt lottad om den fick komma ut och rastas en gång i månaden (?!)

Efter; drar fingrarna över varenda yta jag har här hemma varje dag och dammar, dammsugar gör jag varannan, var tredje dag. skura golven en gång i veckan. torkar lister, bakom elementen. plockar theos leksaker och sorterar dem varje kväll när han lagt sig.

Det här ska väl knappast räknas som ett problem, är rätt glad faktiskt att jag har den ordningen jag har nu. i hemmet i alla fall.
Det har gjort att denna vår-depp gått lite bättre. att jag har en stadig punkt, en ordning i allt annat kaos på insidan.

haha, fan hör ni mig?! låter ju som ett riktigt psykfall. men men.

till en annan lite roligare sak i alla fall. Har bokat flygbiljetter till Göteborg nu i sommar. härligt! Blir över 2 veckor där.

Bläh, känns som att det är söndag idag, men det är ju faktiskt en hel dag till kvar på helgen. Imorgon ska jag och theo åka till gudmor Anna och kika in hennes nya lya, haha, hon har bara bott där i vad 2 månader? tiden går sjukt snabbt.

Till veckan blire kortvecka. Jobbar bara måndag,tisdag och onsdag. Onsdagkväll åker jag dessutom till mamma och blir kvar där tills på söndagen.

Osammanhängande, ja.


.

Så var denna helg slut.
Igår hade jag en heldag med Josefin och mamma o mickis. mysigt värre. vart lite senlunch på bigboy sedan drog vi vidare till birsta för att strosa runt lite. Hittade lite smått och gott till Theo. vart strumpor och ett fint set med tröja och byxor.
En tunnare tjocktröja också som han kan ha under jackan.

Jag var alltsså barnledig igår till idag. så vid halv 2-tiden åkte jag och hämtade min lilleman. han hade haft jätteroligt. så underbart att man har möjligheten att lämna bort honom och att det funkar så bra.

Nu har theo härjat runt och jag var jätteduktig och städa undan allting istället för att låta det stå.

Nu börjar visst gossip girl igen! woho. det måste jag genast ägna min uppmärksamhet mot. :P


Minnet bra men kort!

Fick tag i barnkliniken idag förresten!

De tyckte jag skulle höra av mig till VC igen och kräva en remiss till kirurgen för det är min rätt att få en andra åsikt! Och det är bättre att en kirurg säger att det inte är någon fara än någon på BVC som säger en sak till mig och skriver en helt annan i journalen.
Så jag ringde till VC och de skickade ett mail till min BVC-sköterska och hon sa att på tisdag skulle hon träffa läkaren igen och då skulle hon säga till henne att skriva en remiss. BVC-sköterskan lovade mig att det skulle bli gjort så hon ska ringa mig på tisdag när hon har remissen i handen och skickar iväg den samma dag. Sen är det ju såklart väntetider och sånt, men om 1-2 månader får vi förhoppningsvis en tid hos kirurgen.
SKÖNT!

Det var väldigt lugnande att prata med sköterskan på barnkliniken också. Hon sa det att nya studier visar att det inte är någon fara än så länge, men att man helst vill göra operationen vid 2 års ålder. Tidigare var direktiven att operation helst skulle göras vid 1 års ålder.

Så jag känner mig lugn. Eller jaa.. lugnare. Kommer nog blir riktigt nervös om det blir operation. huvva.
Men det tar vi då.

Nu. åter till min choklad! :)

Sjukdag

Var hemma ifrån jobbet idag också. Pappsen kom och hämtade Theo och skjutsade upp honom på dagis. När dom åkte så gick jag och la mig igen.. trodde inte att jag ens skulle somna om men det gjorde jag.. sov till 11 (?!)
Shit. helt slut i kroppen var jag och det tog lång tid innan jag kom igång., men när jag väl gjorde det tänkte jag att jag skulle ta bilen runt hörnet till kartonginsamlingen och lämpa av det så var det gjort och bilen skulle vara tom på alla kartonger..

Men! När jag kommer dit så skulle jag nästintill behövt en båt för att ta mig fram till containern så jag vände och åkte tillbaka till parkeringen. det var enormt mycket vatten.
Får bli en annan dag.

Vid 1-tiden började jag känna mig riktigt bra faktiskt så jag passade på att städa iordning lite här hemma. så nu är det rent och fint! Slängde även igång en tvättmaskin och när klockan började närma sig fyra åkte jag iväg till ICA och handlade lite för att sen åka upp och hämta lilleman på dagis.

Han vart jätteglad och jag fick en bamsekram. Väl hemma så lagade jag mat och diskade undan direkt efteråt! Theo busade på i vardagsrummet med sina bilar och sin bilbana som han fick i helgen.

Nu sover den lilla och jag sitter i soffan och njuter av en bit mörk choklad med mint! mumma!


I think i found some balls!

Yes!
Efter kvällsbadet så tyckte jag mig minsan känna ett par kulor. Igår kände jag ingenting men idag tror jag att jag kände nånting..
Ska i vilket fall ringa till barnkliniken imorgon och höra mig för.. varför direkt till barnkliniken? svaret får ni nu.

Kände mig inte så inspirerad att skriva förut, men drar det nu.

Eftersom att jag inte hittade några kulor igår så skulle jag ringa idag.. det gjorde jag. kom till en helt inkompetent sköterska som inte ens vissta att kulorna kunde dra sig tillbaka och hade aldrig hört talas om det. detta sägs i en ton som om jag skulle ha hittat på detta tillstånd där och då. jävla idiot!
Jag fick förklara för henne vad som sagts igår och att det här är en ganska allvarlig grejj. Hon sa att hon var tvungen att rådfråga några andra och sedan återkomma till mig.. fine.

Efter en halvtimme ringer hon.. då har hon varit upp till BVC och försökt få tag i min BVC-sköterska! Men va fan äre för fel på människan.. det var LÄKAREN jag skulle ringa till inte till en sköterska som inte kan göra ett skit förutom att ringa in en läkare. jävla nötter!!
Hon säger då att hon ska försöka få tag i den jävla idiotläkaren som vi var hos igår och sen ringa upp.. igen..

Medans jag väntar på att dom ska ringa upp så ringer jag istället sjukvårdsupplysningen och frågar hur man ska gå till väga. hon var jättegullig och informerade mig om att det är lättast att gå via VC eller att BVC bara pratar med läkaren vi var hos så dom kan skriva en remiss direkt till barnkliniken.
Hon gav mig också nummret till barnkliniken rådgivning så jag kunde ringa dit och fråga lite om tillståndet och hur man går till väga med eventuell operation och vad det innebär.

Ja sen då.. ja då ringer den där jävla muppen ifrån VC igen och då har hon pratat med läkaren som vi var hos igår och den idioten hade skrivit i Theos journal att kulorna fanns och var på plats. men är hon dum i huvudet eller! Hur fan kan man skriva det i journalen när det inte är så?!

Jag tror verkligen på min ole dole doff teori. hälften av alla ungar får vården dom behöver och den andra halvan chansar de bara med.

Men i helvete att jag tänker låta dom skita i det här!! Jag informerade dom om att jag skulle ta detta vidare och gå direkt till barnkliniken och få en undersökning och ett bedömande utav dom istället. fick ett mycket syrligt: jaha, ja gör det du.

Huvva! Har varit så arg så jag tror jag kokar inombords.

Blir som jag skrev tidigare. hemma imorgon också. uppdaterar när jag pratat med barnkliniken.

Vår-depp?

Börjar fundera på om det är det jag har.
Mår aspissigt.

Fortfarande jätteont i magen har jag också. så jag gick hem ifrån jobbet idag vid lunchtid. blir nog hemma imorgon också så att jag är pigg och alert till fredagens utbildning. :)

Nä, ska man ta och plocka undan lite innan sonen kommer hem.  pappsen hämtar honom på dagis idag. och lämnar och hämtar honom imorgon också.

1,5-årskoll

Den gick ju sisådär.
Dom tyckte han var en duktig kille som kunde peka ut näsa,mage och navel. samt hur mycket han förstog och svarade ja och nej när man frågade honom saker. så förstår gör han, men han pratar inte.

Han hade även hullat på sig ordentligt de senaste två veckorna. Han väger nu 10,4 kg. Helt otroligt med tanke på att för två veckor sedan vägde han bara 9 kg. så det är bra jobbat! :)
79 cm lång var han också.

Sprutan gick kalasbra att ta. han gjorde ett litet ljud ifrån sig men sen var det bra, inge grin eller skrik alls.

Också det dåliga då.. när de gjorde läkarundersökningen så skulle de kolla så att kulorna ramlat ner på plats, men där fanns inga kulor. så jag har en kul-lös son. :/ Hon sa att hon kunde känna dom längre upp, men att dom inte gick att skjuta ner. hon sa också att det kan bero på att det är lite svalt inne i rummet och att de därför åker upp ännu längre.
De tipsade mig om att ge honom ett varmt bad och försöka känna om de finns där då, men jag känner då ingenting. vet ju inte ens hur det ska kännas. :S

Så om de inte trillar ner av sig självt så måste han opereras så de plockar ner dom. känns läskigt att han ska behöva opereras. fan.

Mådde verkligen aspissigt över det och de sa att det finns ingenting man kan göra som förälder utan det här händer vissa pojkar och är väldigt vanligt. och att de brukar ramla ner av sig självt, Så vi får väl hoppas och hålla tummarna för det då.

Har vart lite halvdåsig och haft ont i magen hela dagen. S och K på jobbet tvingade mig att lägga mig i soffan en halvtimme på eftermiddagen, såg tydligen risig ut.
Hoppas att jag klarar av att jobba imorgon. men satsar på det och sen får vi se hur det går.

Det magonda och stressen och ångesten jag haft de senaste veckorna vart inte bättre när jag kom hem och det sitter en lapp på dörren om att hyresvärden ska in i lägenheten på fredag och besikta den. fan. det betyder att jag måste ta tag i hela städningen och allt. är väl iof den som gett mig mest stress den senaste tiden, så nu får jag verkligen inte bli sjuk. Måste hinna städa.

Men sitter här nu i alla fall och är nöjd med dagens prestationer. sovrummet vart klart och sängen är bäddad med nya bäddmadrassen. orkade inte vänta i 3-5 dygn, men den har fått ligga sen i söndags i alla fall.

Nu ska jag titta på lite tv och önska att jag bara kunde knäppa med fingrarna så var allt skit undanplockat och städat och rent. i wish i wish i wish!


Sovmorgon imorgon.

Jupp jupp. imorgon blire både flex och komp. Theo ska nämligen på 1,5-årskollen kvart i 10 och istället för att åka upp med honom på dagis, åka och jobba nån timme för att sen åka och hämta honom igen så tar vi sovmorgon och sticker direkt till pappas jobb och sen till BVC.

Idag fick vi goda nyheter på jobbet. MT drar igång en ny testperiod till årets slut. vilket innebär lite mer arbete för oss! Inte på ett dåligt sätt förståss. Tycker det ska bli riktigt roligt!! :)

Nu BB och sen blire sova och sen vakna vid 8-tiden kanske?

Nattinatt

Ny design.

Testar en ny design jag hittade på nätet.
Skulle ju vilja ha en riktigt tjusig design gjord bara för mig, men har ingen som jag känner som kan sånt. Nån som känner sig manad att fixa en tjusig design till mig? :)


Inte bara jag fick paket idag.

Nej faktiskt inte! Theo fick en bilbana utav tvillingarna. en rorri racerbana. den vart vääääldigt populär och han ville ta med sig bilarna till sängen och sova med dom. haha. snacka om nöjd kille.
Såhär ser den ut.




Den är väldigt stor. Men passade perfekt att skjuta in under vardagsrumsbordet när han inte leker med den. så den tar ju inte så mycket plats. sen är det inte självaste banan som han är intresserad utav utan det är ju bilarna. Dom är skithäftiga. man trycker ner kepsarna för att slå av och på bilarna sen när man då sätter ner dom emot en yta så kör dom iväg. så lägger du ner bilen på golvet så sticker den iväg tills det blir stopp i en vägg eller annat. Mycket tåliga är dom också.

ja, som sagt. hade en mycket nöjd kille idag. Han vart väldigt glatt överraskad när han fick ta med sig bilarna hem också. Annars så är ju alla leksakerna ute hos farmor såna som man inte får ta med sig utan sånt som ska vara kvar där.

Stort tack till er som gjorde Theos dag! :)


Söndag

Födelsedagsfirande ute hos farmor idag då.
Dagen startade allt annat än bra! suck!

Började med att åka ut till birsta för att gå till ett apotek och införskaffa lite alvedon till lillplutten eftersom han hade lite feber igår och då användes det sista. Men han har inte haft nån feber sen dess.
Sen åkte jag ut till farmor, hämtade upp faster och kusin på vägen. Väl framme och när jag packar ur bilen inser jag att jag packat med fel påse med ytterkläder. Så istället för påsen men hans galonoverall,stefan och ombyten så fick jag med mig hans urväxta kläder som legat och skräpat uppe på dagis! JÄVLA KLANT!
Fick ju så lov då att åka tillbaka till stan och hämta rätt påse och sen tillbaka till farmor.. igen.. fan det vart över 6mil i bil idag bara för det.

Jaja. när vi kom fram så hade Theo härjat runt massor med tvillingarna och var på strålande humör. På med ytterkläderna och ut i friska luften. Så tråkigt väder bara. vi begav oss in när det började dugga på ordentligt och grillade korv inomhus i kaminen. mysigt värre! :)

Theo har ätit lite dåligt idag, men endå varit på toppenhumör. lite hostig bara och lite snorig, men absolut inte nån värstingförkylning. Så imorgon får han gå på dagis som vanligt.
Är det så att dom tycker han blir för dålig så får de ringa så åker farmor och hämtar lilleman.

Jag fick en tjock bäddmadrass i present också! kanoners! Den ska tydligen ligga och "vila" i 3-5 dygn innan man ligger på den. så just nu ligger den i soffan och får fluffa på sig.

Är väldigt nöjd med dagen även fast den började skitdåligt.

Kommer ett nytt inlägg alldeles straxt.. :)


Bananaa


Gammkärringa!

Huvvaligen. Så var denna födelsedag över.. eller jaa.. en kvart är det väl kvar i alla fall.

Närmre 30 än 20 är man nu som min bror så fint påpekade.

Men jag har haft en bra dag. :)

Började med att farmor kom och hämtade Theo. han vart jätteglad och har haft det jätteroligt ute hos farmor. Straxt efter två så kom Anna hit med smörgåstårta, blommor och paket till mig. Så himla mysigt. Fick ett fint halsband med en älva och en skitsnygg klocka!

När Theo kom hem så höll han i en liten bukett med tulpaner som han sträckte fram till mig och sa tack tack. Det var helt klart dagens bästa ögonblick. att få blommor utav sonen.

Efter att Anna åkt hem så stack jag och lillgrabben till Mediamarkt där jag köpte en film. Dumma mej. Har inte sett den men vi på jobbet har blivit helt besatta utav minifilmerna som gjordes i samband med filmen. Speciellt banana-videon. haha. den är underbar! Theo älskar den.



Filmen var helt okej. Bäst av allt är ju endå Minionerna! skitsöta!
Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon blir det en heldag ute hos farmor med lite mat och härligt umgänge!

Natt natt!


Talanglös.

haha. har upptäckt att jag ofta skriver ett inlägg och sedan sparar det istället för att publicera det. Här kommer gårdagens inlägg. :P

Deklarationen... när jag kom hem låg den där.. i sitt blåa plastiga skydd. Min första tanke som alltid när jag ser detta stora brev är; varför använder de plast? varför inte ett kuvert.?
Den låg där och hånade mig.. "jag kommer att göra dig luspank" väser den. Tätt följt av "sommarsemestern kan du glömma" Jag ignorerar det hånande "kuvertet" en stund.
Äter lite middag med Theo och går förbi hallen igen. Där ligger det. Har inte ens plockat upp det från golvet. Jag vill inte säger jag. Jag vill inte se vad du har att komma med.

Tar tag i det hela och öppnar det. Vänder och vrider på papprena och hittar inte vart fasen jag ska titta. Men där, där ser jag det. slutsiffran. 3522:-
Till min stora förvåning står det också att detta är belopper att få tillbaka! Inte återbetala! Så jag som tippade på att jag skulle få betala ungefär det beloppet blev glatt överraskad av att jag istället får tillbaka det!! :D

Weee.

Nu börjar jag genast planera resan till göteborg och min eventuella miniweekend i London eller Paris! looovley!

På återseende!

Äntligen fredag!

Jag tror att alla på jobbet har varit halvdöda idag. Vi hade nämligen allihopa för oss att det var fredag.... igår...! Så när man pallrade sig upp och iväg till jobbet så kändes det verkligen som att man var in och jobbade på en lördag. uscha.
Man ska väl kanske se fördelen med detta och att det imorgon kanske känns som söndag så helgen blir lite längre? hänger ni med?

Högt tryck har det varit idag. vid 10, efter två timmars arbete, så hade jag tagit 180 samtal ungefär.

Idag ringde dagis vid halv fyra. Tycker inte om när telefonen ringer och det står dagis.
Det var en av fröknarna som ringde för att informera om att han skitit 4 gånger den senaste timmen och varit väldigt lös i magen. Men jag behövde inte komma och hämta honom för dom skulle precis ut så då gick det bra tyckte dom. Fick prata med honom i telefonen en liten skvätt också. :)
Anledningen till att hon ville ringa och berätta detta var för att de hade haft ett barn som var hemma idag för att det hade spytt nu inatt.
Hoppas hoppas hoppas att det inte är magsjuka. Jag har verkligen inte tid eller råd med det nu.

Till något betydligt roligare. Idag vart det lite shopping till lilleman. även fast jag inte har några pengar, meeen det mesta var faktiskt på rea. :)
Vart ett par turkosa plyschbrallor och till det köpte jag en matchande randig tröja med stinky på. skitfint!
Sen hittade jag en jättesöt body(?!) Jag som aldrig köper bodys, har inte gjort det på över ett halvår. Men den var så fin så jag kunde inte motstå. På bröstet är det tryckt I <3 MMY och på ryggen är det tryckt MMY <3 ME.
Och sen vart det tvåpack med pyjamas också. superfina.

Nu har lilleman gått och lagt sig. jag sitter och slappkollar på Talang, men är inte speciellt imponerad. dåligt startutbud måste jag säga.
Nån amatörtrollkarl som beter som att han går på alla möjliga olika preparat och mongisband som tydligen inte är helt 100 som dom sjunger 30 gånger på den korta stund de står på scen. Nej, som sagt. inte speciellt imponerad. Men känner mig lite positiv så säger, det kan ju bara bli bättre? eller?

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och dra igång torktumlaren en gång till.

På återseende!

RSS 2.0