Nu är jag hemma igen!

OJoj vilken heldag det blidde.

Var på Birsta med Hanna från halv 4 till 8. Det känns i fötterna kan jag lova.

Köpte en sulky gjorde jag i alla fall. vart en Akta Graco Mirage plus! Hur bra som helst! lätt och smidigt att sätta i bilstolen direkt i vagnen och lätt att fälla ihop och allt sånt där. sa det säkert 10 gånger under våran birstasväng hur nöjd jag var över vagnen! :) den kommer att bli kanonbra att ha nu när man ska ner till stockholm med tåget och allt. Slippa min stora vagn.
Är ju ingen vagn man tar långpromenader i, men den duger fint nu när vi ska vara där nere. Vet ju iof att det brukar bli en hel del promenerande, men nu får denna duga. den ska nog hålla för lite promenad också. :) KOmmer nog mest ha honom sittandes i babyskyddet i alla fall.

Har sån resfeber och ångest så det finns inte alltså!! gah!

Har låssaspackat alla grejerna som ska med.. vill försöka få det till en resväska och en sportbag. och det kommer nog att gå... hoppas jag... det visar sig imorgon när jag packar i väskorna.

Vet inte hur jag ska göra med datorn heller,. om jag ska packa den eller inte.. känns lite onödigt.. jag ska ju inte sitta och surfa direkt.. och ska jag det kan jag låna dator där.. hmm.. ja den tåls att fundera på.. tar jag inte med den blir det ju en väska mindre att kånka runt på i alla fall..

Köpte inte blöjor idag.. tänkte att jag har en sån fullspäckad dag imorgon så jag ska nog ut med bilen och kan ta det då.

Imorgon så ska jag kanske på kyrkis på förmiddagen.. efter det blire bus och matning sedan en 1-timmes promenad och 20 över 2 simning som vanligt. :)
Direkt hem efter det för då kommer fröken Susanna hem till mig och hälsar på.. tror jag.. fick precis ett sms och det kanske blir lite ändrade planer.. vi får se.
Ska eventuellt ut till Alnö till Jessica och Micke på kvällen en sväng. Det var då jag hade tänkt passa på att köpa blöjor.
Men nu kommer nog Sussu hit senare och då blir det inge Alnö på kvällen.. det hinns nog inte med.

Kanske får skippa kyrkis på förmiddagen och åka och handla då istället..
hmm.. vad bökigt det blev..

jaja det löser sig..

Betalade räkningarna mina förut också.. mindre trevligt.. blir fattigt denna månad... :/ Men det löser sig säkert det också.. Ska ju vara nere i stockholm nu. sen åker jag eventuellt direkt upp till mammsen och blir väl där i en vecka ungefär.. sen äre bara cirka 2 veckor kvar på månaden.. så på någe sätt ska jag nog få ihop det.

Nej nu ska jag nog lägga mig och sova..
Blir nog att jag skippar kyrkis för att packa.. sedan simmar vi som planerat.. åker ut till alnö (och på vägen handlar blöjor) hälsar på Sussu och om jag är klar med packningen hälsar jag även på en snabbis till Jessica och Micke.. hmmm...

Nej nu vart det alldeles för mycket.. hua! kryper ihop i ett hörn och stannar inne hela dagen istället. :P

På återseende!

Härliga måndag!

Igår skrevs det visst ingenting, men en liten snabb uppdatering om vad som försigicks igår då..
Jag och pappsen åkte ut till min Farmor för att hämta bilen och göra lite vårstädning av Theos vagn.
Även min bil vart tvättat, det tackar vi Bosse för. God middag fick vi också. vart en helt fantastisk dag! Bytte från liggdelen till sittdelen i vagnen också., men är inte helt nöjd med det. hmm.. tycker han sitter så kostigt i den.. säckar liksom ihop och det ser inte alls skönt ut.
Jaja.. får kika lite på det sen och se om det kanske är åkpåsen som gör det.

På kvällen igår så kikade jag på Da Vinci Koden, har nog aldrig sett den från början till slut. Tycker den är helt okej faktiskt.

Idag då..

Theo vaknade vid 6, jag gav han tutten och han somnade om till 8.. min underbara lilla bebis! <3

Sen vart det d gamla vanliga.. lite morgonmys/bus och så innan morgongröten. sen skulle Theo sitta bredvid mig på golvet och leka lite, osså tappar han helt balansen och stupar rakt ner i golvet?! Pang säger det.. så klart ramlar han med ansiktet rakt neråt och han glömmer helt bort att ta emot sig.
Röd på nosen och hakan vart han, och ledsen.. enda gången han säger mamma. när han blir ledsen.. mama mama mama låter det då.. :( Lillhjärtat mitt.
Lite tröst och mys i mammans armar så var det bra igen. Då kunde vi ligga på golvet och försöka kråla oss framåt istället. :)
Han kommer bakåt.. hihi.. och runt runt i cirklar.., men inte framåt.

Sen vart det lunchdags! Då gick vi till söta rara Jessican och käkade buffé på kinarestaurang. mums! Saknar min Jessica. Förut träffades man ju varje dag på jobbet och efter det har det i alla fall blivit en gång i veckan, men nu vart det lite länge eftersom att hon blev sjuk. Men nu käkade vi en god lunch tillsammans och kunde snacka lite skit.

Lite synd att jag ska till stockholm på onsdag för på fredagen skulle dom ha majbrasa ute på pottäng där ute. myysigt. hade jag ju velat vara med på., men nu blir det brasa nere i stockholm istället. Duger fint det med! :D

Resfebern kommer och går.

Idag ska om en timme bara faktiskt, åka till barnens hus och köpa en sulky.. tror jag.. har inte riktigt bestämt mig.. det beror lite på vilken modell det är som är i reklambladet. blir lite förvirrad. på gracos hemsida finns ingen vagn som heter mirage solo, men det är den som barnens hus säljer. det finns däremot en mojo solo, men den ser inte alls ut som den dom säljer på barnenshus.. den i reklambladet ser ju helt klart ut som mirage plusen.. jaja.. det visar sig.. är det så att det är mirage plusen dom har så ska jag helt klart ha den för den går det att fästa fas babyskyddet på.. och då blir det den vagnen jag har med mig till stockholm. mycket smidigare att ha en sulky med sig på tåg och buss och grejer istället för min gigantiska vagn.

Älskar min vagn egentligen. den är helt perfekt när man ska ut och gå långt och så., men när man bara ska ut och shoppa lite eller bara dra till affärn en sväng så är den riktigt stor och otymplig..

Tänkte försöka börja packa ikväll också..

Kan inte packa ena sportbagen dock.. för den ska jag ha imorgon till simmet.. eller så tar jag en annan då.. hmm det ska funderas på.. :)

Blöjor får jag inte glömma bort att köpa idag heller.. skötunderlägg kan också vara bra att ha.

Nu ska jag nog stryka min lille son på kinden och se om han vill vakna för lite mat kanske. :)

På återseende!

Lördag

Idag så började vi dagen med lite gröt.. därefter lite amning och sedan packade vi oss ner i vagnen för att gå ner till stan och ta bussen(!) till Birsta.
Mötte min mamma och hennes man där. Hade bestämt dagen innan att det skulle bara bli grejer till mig den här birstasvängen. och så vart det också!! :D Inte en endaste pryl till Theo. Bara grejjer till mig själv!
Började med att klippa mig.. så nu är håret riktigt kort.
Sen köpte jag både kläder och skor. Vart ett par jeans, ett par leggings, 4 tunikor och en jeansjacka. Ett par svarta tygskor med dragkedja på insidan så man slipper knyta upp varje gång man ska ta av dom. mycket smidigt.

Vi avslutade våran shoppingrunda med mat ifrån Cherry Wok.. mumma! Efter det åkte mammsen och Robban hem. dom är väl snart hemma skulle jag tro.

Just nu sitter jag med en superduper trött liten Theo i knät. Han har sovit ungefär 1 och en halv timme.. på hela dagen sen han vaknade vid halv 9 imorse.. vill inte sova.
ska försöka få honom att sova i alla fall nån halvtimme nu.. annars kommer han vilja sova för natten om en halvtimme och det går inte.. då får jag kliva upp vid 4-5 imorgonbitti och det känner jag inte riktigt för.

Imorrn vid 11 kommer pappa och hämtar oss för att åka ut till min Farmor och hämta bilen min!! äääntligen. Man känner sig väldigt handikappad utan bil när man är van vid att ha en.

hmm.. nu började det lukta lite skumt om Theo.. ojoj och nu sprakade det till.. hehe.. jag ska nog ta och byta en bajsblöja nu låter det som.. hehe

På återseende!

Fredagen

Japp den har ju hunnit gå.

Började med att Theo vaknade inte förrän kvart i 10! Vi som skulle vara på kyrkis till 9 hade vi tänkt.. eller ja, jag hade tänkt. :P Men men. kom dit till straxt efter 10. Har ju inte så långt att gå. :)
Mycket trevligt.

Linda,Sigge,Jossan,Delia,Elise och Wille var bland annat där. alltid lika roligt. dock fick vi alla skriva lapp till förslagslådan för det finns tyydligen några som inte vill ha kvar kyrkis för oss ensamstående för att vi är så få deltagande., men det spelar ingen roll tycker jag.
Vi har trevligtoch vi förstår varandras situationer. Det är helt underbart att kunna sätta sig med andra människor och inte bli dömd för att man lever som ensamstående. Det är ju inte helt rätt tycker de flesta andra. och de flesta andra syftar jag då på de flesta par.
Jag hoppas verkligen att våra lappar är tillräckligt övertygande.

Jag och Linda fick skrivkramp i händerna. man är inte van att hålla i papper och penna. haha

Efter kyrkis gick jag hem och straxt efter det kom faktisk M (Theos Pappa) förbi med lunch. det vart en lång lunch.. klockan han nästan bli 3 innan han åkte härifrån.
Det var trevligt och jag fick ett fint kort på Theo och Pappa.

sen vart det ost och vin.. eller ja för mig ost och juice, inne hos Anna. mycket trevligt det också.

Avslutade kvällen med en tjejfilm och lite OLW-stjärnor ensam i soffan.

En mycket trevlig och mysig fredag hade vi! :D

På återseende

matförgiftning vs. magsjuka

Börjar bli osäker på vad det egentligen är.
Jag har iof inte spytt nå mera, men jag mår inte helt 100.. är trött, hängig och har ingen energi alls.

Gick bort till affären förut efter theos 1-matning. när jag kom fram var jag alldeles kallsvettig och yr. det var riktigt jobbigt att gå hem också. Och såklart glömde jag hälften av allt jag skulle ha. suck. Försökte ringa pappsen min och se om han ville åka förbi affären åt mig, men han svarade ju såklart inte.

Får klara mig utan. kaaaaanske går upp till Frendo senare.. om jag orkar.

Skulle behöva fixa nåt att äta, men jag är inte direkt sugen på att äta nåt.

När farmor min kommer hem i helgen ska jag beställa lite stickningsarbete. :) Pippitröjor till både mig och Theo. Har en här hemma, men den kan inte Theo ha förrän han närmar sig 3 år cirka.

jaja.

På återseende

hatar charm!

Blä,urk och usch.
Käkade ju en helt fantastisk god varm macka på cham igår. vilket jag fick ångra stort på kvällen inna jag gick och la mig. Började må illa redan när jag var på väg ner till stan för att möta upp Tobias.
Och precis innan jag skulle gå och lägga mig kände jag att jag var tvungen att försöka att spy för att se hur illa jag egentligen mådde.. och det gjorde jag. hua
Spydde som en gris! spydde tills det inte fanns mer att spy upp. total tömning av magens innehåll i alla fall, men när jag gjort det så mådde jag genast mycket bättre!
Så idag har jag och Theo en mys-i-pyjamas-dag tillsammans.

Känner mig trött och lite småslut efter gårdagen.

Så här ser Theo ut idag


                 På bilden syns också theos nya pingvin

Vi ska eventuellt göra ett undantag och ta oss iväg till affären lite senare. Behöver köpa lite bröd och sånt.

Theo blir så förbaskad när han inte tar sig iväg som han vill. men han rör sig på ganska bra där han ålar sig. :) går visserligen mest bara runt i cirklar, men snart så kryper han nog fram. :) Börjar bli lite trött också ser jag.han har varit vaken i hela två timmar. haha. :)

Ska sätta mig ner och leka lite med sonen nu.

På återseende!

Dåligt med bilder..

jao, så blir det när man glömmer bort kameran och inte laddar över nya bilder.

För ungefär en timme sedan började jag må riktigt riktigt illa.. jag vill INTE bli sjuk nu! Jag ska ju till stockholm om en vecka!, men jag har lite teorier om varför jag mår illa.

1. Jag glömde frukosten som vanligt och har ätit dåligt idag så förmodligen magkatarren min.

2. Att mackan till brunchen inte var helt okej, men det tror jag inte riktigt på heller eftersom det är för lång tid efteråt.

3. Resfeber?! Redan..

hmm.. brukar ju må sjukt illa dagen innan jag ska åka iväg. Hatar att åka bort längre sträckor. Jag vet inte hur det blir med Theos matning när man sitter på tåget., finns ju inga barnstolar direkt på tåget och det blir lite väl kladdigt att sitta med honom i knät och mata honom.
Ja det rusar massa tankar i huvudet kring resan, men så fort jag kommit fram till min destination brukar det bli lite bättre.

Vet ju inte heller hur Theo kommer att vara denna resa. Förra resan så sov han igenom hela tågresan nästan., det är knappast troligt att han gör det denna gång. Han är så mycket mer vaken nu om dagarna. medans sist vi åkte (då var theo 8 veckor gammal) så sov han nästan hela tiden.

Jaja.. det ordnar sig nog tillslut.

Har i alla fall haft det trevligt idag.

Fikat med Tobias var lika trevligt som vanligt! Vi brukar försöka träffas när han kommer hem till Sundsvall. Blir bara en fika på lite mer än en timme varje gång, men det duger fint för oss båda. :)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas på att illamåendet går över..

På återssende!

Fullspäckad onsdag

yes yes.
Dagen har börjat med att Theo kräktes ner hela min säng imorse.. myyysigt.. han åt för mycket för snabbt så hälften ville hitta sin väg upp igen.. suck.. ajaa.. nu var vi i alla fall vaken dårå.

Skippade sedan gröten imorse då det vart för snävt inpå amningen., men han fick lite till lunch istället. :)

Vid 10 började jag röra mig ner mot Kulturmagasinet där det var babysång för Theo, Jamie och Molly. Med mammorna också såklart.
Alltid lika trevligt med babysången. Även fast Theo vart lite irriterad på att Jamie skulle vara och dra honom i öronen. :) Men man måste ju få känna sig för på kamraterna lite. :) Theo tar igen det sen när han blir nyfiken.

Efter sången så strosade vi bort till Charm, fast det var bra nära att vi skulle smita in på kebabcity istället. att friterade pommes kan lukta så himmelens gott ojoj..
Lunch till Jamie och mig på Charm och lite snack för mammorna. Theo som vanligt sov. :) Molly vaknade till lite mot slutet.

Theo har nu kommit på hur man kommer framåt med gåstolen. så nu står han precis vid tv-bänken och vrider snart nacken av sig om han ska kolla på tv också. :P

Liten snabb uppdatering innan jag ska vidare ner till stan.. igen.. denna gång för en fika med Tobias! :)

På återseende!


hahaha

Jag hade lovat mig själv att aldrig fasta för nå spel på facebook såsom farmville och allt vad det nu är., men nu sitter jag här som besatt av treasur island, men kan ju inte spela nå mer eftersom energin är slut. suck. :P
Ajaa..

Theo vaknade klockan 5. så han sov bara straxt över en timme idag efter simningen.
Efter det har han suttit lite i gåstolen och tagit sig faktiskt lite både framåt och bakåt, samt lite åt sidorna. Tar nog ett bra tag innan han inser att man kan ta sig iväg ordentligt. :)

Nu är han lite gnölig., vet inte om han är trött igen kanske. om två timmar äre dags för kvällsgröten sedan en timme efter det amning och nattinatt för lilleman.

Sen blire desperat housewives och Cougar Town för mig! :D

På återseende!

Uuunderbara tisdag!

Yes så var den här igen! den underbara tisdagen. idag tillochmed underbarare än den förra. :)

Började dagen med att försöka ge Theo sin morgongröt.. gröten verkar dessvärre inte lika intressant som förra veckan. hoppas han får upp aptiten på gröten snart igen.
efter det klädde vi på oss och jag tog Theo i bärsele bort till kyrkis för att möte Linda och Sigge.
Riktigt trevligt med lite fika och lek för dom små.
runt 12 så slutade kyrkis och då gick jag och Theo hem igen.

Matade honom vid halv 1 och sedan klädde jag på honom igen för att lägga ner honom i vagnen. Gick ner till stan och mötte upp Johanna med kajsa och Camilla med Jamie. vi gick en promenad tills simmningen skulle börja så att dom små fick sova lite.

Sen vart det simning som vanligt! :D Dessvärre bara två gånger kvar nu. :( sedan börjar det inte någon ny simningsgrupp förrän till hösten. Väldigt tråkigt tycker både jag och Theo., men i sommar ska vi bada massvis!
Sen tänkte jag försöka åka ut till Alnö en gång i veckan och bada där när dom har uppvärmt torsdagar och fredagar.

Idag på simningen hade dom en undervattenskamera. så dom filmade våra små knottar när dom dök under vattnet.! riktigt häftigt. Vi skulle tydligen få det sen på mailen. kul kul

Theo blir som vanligt helt slut efter babysimmet. och idag då vi dessutom varit på kyrkis med massa andra barn så är han helt slut! Får se när han tänker vakna då. :)

Jag ska passa på att plocka undan lite här medans han sover!

På återseende!

Bil-lös!!

-OH NO-

Jag är utan bil! Imorse när jag skulle åka och lämna Theo hos pappa på hans jobb så sätter jag mig i bilen och gör som jag alltid brukar göra. håller ner kopplingen och bromsen, men... bromsen gick hela vägen ner till botten.. hmm.. det känndes inte helt rätt tänkte jag.. jaja.. jag körde ut på vägen och känner att bromsarna tar fanimej inte..
Testar att gasa på lite och ska tvärnita.. med bromspedalen i botten så rullar bilen fortfarande. jävlar!
Jag tar ett varv runt kvarteret och in på parkeringen min igen.
Klockan är då kvart i 1 och jag har tid på sjukhuset kvart över.

ringde pappa och han kom ner och hämtade mig och Theo, skjutsade iväg mig till sjukhuset och sedan åkte de ner till pappas jobb.
Tog sedan bussen ner till pappas jobb. Vi åkte iväg och handlade (eftersom jag hade tänkt åka ikväll, men nu vart jag ju utan bil), när vi kom hem igen så kollade pappa lite snabbt på bilen och konstaterar att höger däck fram är där det läcker.
Blir nu utan bil åtminstonde fram till helgen. Pappa måste då också skaffa en vagn så han kan köra ut bilen till garaget hos Farmor. det går ju inte att bogsera direkt. :P
Aja..

Skulle ha åkt till Ulrika och Simon när jag kommit hem efter sjukhuset., men nu vart det ju ont om tid och bil så det får vi ta en annan dag. Hade ju kunnat gå, men vart lite med tid.

När jag kom hem så lagade jag middag till mig och Anna. det vart mexikans köttfärspaj. riktigt gott faktiskt.
4 matlådor och middag till både mig och Anna. mycket mat med andra ord.

Just nu ligger Theo och har små glädjetjut för sig. samtidigt som ha smaskar lite på tårna. gounge min.!
Han somnar nog snart skulle jag tro.

På schemat ikväll står matte söker husse. film på kanal9. :)

Imorgon är det tisdag igen! Sim sim sim!! :D Längtar riktigt mycket.

Nej nu blire soffmys med lillgrabben!!

På återseende!

Just ja!

JAG SKA BLI FASTER!!

Min underbara lillebror och hans söta flickvän Gina ska få
en liten knodd!
Så nu får Theo en liten kusin!

Lite synd att ni hamnar så långt borta.


Hemma? näää varför då?

haha.

Imorse vaknade Theo vid halv 8. då matade jag honom sedan fick han sitta i min säng och leka lite och även han somnade om en skvätt. halv 1 hann klockan bli innan vi vaknade igen.
Myyysigt

Straxt efter 11 gick vi in till Anna, då hade hon vaknat. Theo hade fortfarande på sig pyjamas. Satt och surrade och jag fick höra hur resten av kvällen hade gått. :P Vissa saker trevligare än andra.
Jag kunde också berätta för henne hur kvällen hemma hade varit. vad som hänt, vem som gjorde vad. :) Riktigt skojj att vara den som kommer ihåg allt.

Johan, Annas kompis från Hudik, hade sovit över på soffan. Så han var också där. Lina kom också, och hon kom med frukost. :) Så vi satt och käkade segkakor och drack juice.
Innan vi käkade så var väl klockan halv 1 ungefär och Theo var jättetrött så han somnade på soffan inne hos Anna. Så vi fick så lov att vara kvar där då tills han behagade vakna. :)
Vaknade halv 2. Klockan 2 skulle vi upp till Alexandra, Dennis och Felicia. Lill-flisan fyller ju 2 år! stortjejen!

Så när Theo vaknade fick han käka lite och sen på med samma stass som igårkväll, sedan begav vi oss upp de 4 hus upp för gatan de flyttat. :)

Theo charmade även alla där. Gosnosen min! Även väldigt mycket folk där också. massa barn också. Så Theo hade en hel del att hålla koll på. Straxt innan fyra började han bli trött igen. Då bestämde jag mig för att börja bege mig hemöver.

Kom inte hem den här gången heller.. haha.
Nej det vart in till Anna igen.

Nu var hon ensam och höll på att städa efter gårdagen.

Jag matade Theo och la honom sedan i Annas säng där han tvärslocknade.
Sedan hjälpte jag Anna lite och vi beställde hem till käk ifrån BiteLine! mums

Theo fick sin kvällsgröt inne hos Anna och idag åkte den ner med en väldans fart! inte verkade han helt nöjd när den var slut heller., men han fick ju mat ifrån mig bara en timme senare så det gick nog bra., men han har ju varit dålig på maten de senaste två dagarna så gjorde inte såmycket gröt idag.

Kvällsmys och soffmys för mig Anna och Theo. Kikade på how i met your mother, underbar serie!!! älskar den!
sen vare dags att lägga theo. när det var klart gick jag tillbaka till Anna och kikade på ballar av stål samt the big bang theory.
Och nu sitter jag här.. äntligen hemma. :) och uppdaterar bloggen lite.

Imorgon ska lilleman till morfar en stund över dagen då jag ska på sjukhuset för cellprovstagning. :S blä! vill inte.

jaja.

På återseende!

Fest var det här!

Ibland hinner man helt enkelt inte med sig själv. :)

Igår hade jag en alldeles perfekt dag! Började med att ge Theo morgongröten som vanligt. sedan stack vi ut till birsta för att inhandla lite lek-kastruller till Felicia som fyllde 2 år idag. mer om det senare.
Var även till toys'r'us och köpte en leksak till Theo! Vart fisher price's gungande pingvin. Han älskar den! Den är lika hög som han själv när han sitter bredvid den och när han puttar på den så gungar den och spelar lite musik och tjoar.

När jag kom hem från IKEA gick jag in till Anna en stund. Hon och Lina skulle ner på stan och käka lunch och strosa på lite så jag hakade på. Vart en tripp till bolaget också där jag köpte en flaska alkoholfritt vin och en alkoholfri öl. Riktigt gott faktiskt.

Sen kom vi hem.. igen.. :)
Hjälpte till lite med att torka disk sedan gick jag och lilleman in till mig för lite käk och att göra oss iordning inför festen. Theo var så tjusig så!
Han hade på sig jeans, en ljusblå och vitrandig skjorta och en ljusblå slipover. Lägger ut en bild sen.

Vi gick in till Anna straxt efter 7 och var kvar till 8.. då var det dags för Theos gröt och det hade blivit väldigt mycket folk så det var dags att gå.
När Theo var nerbäddad och jag såg att han sov tog jag med mig min monitor och återvände till Anna och festen.
Jäklar vad mycket folk det hann bli på dom knappt två timmarna jag var hemma.
Kul var det i alla fall och alla ville kika på min lille pojke i monitorn. :) det blir varmt i mammahjärtat av att höra hur söt och rar min pojke är.

Många blev fulla och jag erbjöd mig att se till att Annas katter blev utsläppta ifrån sovrummet och att det fanns mat till dom. Städade även undan alla flaskor ochburkar och ställde alla glas ute i köket.
Det uppskattades. :)

det var riktigt roligt att få vara på en fest, nykter såklart, men att få prata med andra vuxna människor! att få umgås! :)

Kom hem och gick och la mig vid halv 1 ungefär.
En helt oförglömlig kväll!

På återseende


Kom ihåg

En egen liten komihåglista till morgondagen.
Köpa batterier till babymonitorn så jag slipper dra med mig adaptern och vara bunden till ett uttag hos anna imorgonkväll...

Och att gå på toys'r'us och köpa en liten present till söta Felicia som har 2-årskalas på söndag.

Annars då. Theo har äntligen fått ur sig lite idag och åt dubbelt så mycket gröt som han brukar äta. maten dessvärre var inte riktigt lika populär idag som igår. fick blanda den med lite päron/äpple puré och då gick det ner 1/5-dels burk ungefär.
Han är ju fortfarande bara inne på smakisar. inga riktiga portioner ännu.
Det är som gröten.. han äter en halv portion nu. innan åt han 1/4-dels portion.
Var i alla fall duktig och frös in resten av maten idag. samt resten av plommonpurén. Är rätt dålig på det där så jag har fått kasta flera burkar med mat som inte gått åt för att herrn inte gillat maten.. istället för att kunna frysa in det och ta fram vid senare tillfälle.
Ska försöka bli bättre.

Han sov nästan 3 timmar förut idag.
Sedan var han vaken i 3 timmar, sov en timme osså vaken 2 och en halv timme innan han ville sova för natten.

Bjuden på middag blev jag idag också.. Tacos inne hos grannen! underbart att ha sån underbar granne! Dessutom Theos Gudmor. Min underbara Anna! -du är bäst-
Skickade ett sms till henne efter att jag lagt Theo för natten för att se om hon hade någon bra film jag kunde låna.. vart kvar där tills nu.. dom satt och drack vin och snackade massa minnen och fylleäventyr! :) Skitroligt att lyssna på, speciellt när man är nykter.
Hade såklart med mig babymonitorn så jag hade stenkoll på lilleman där han låg och sussade tryggt i sin säng.
Ett halvt vinglas unnade jag mig tillochmed!

Imorgon har fröken Anna inflyttningsfest så då tar vi oss en sväng förbi där jag och Theo på tidiga kvällen (innan det blir yrsligt och massa fulla människor) och när han lagt sig för natten så går jag in en liten sväng till och kan sitta och lyssna och prata med lite vuxna människor och ha andra ämnen i luften som inte rör bajs,mat och sovrutiner. :)

Nu vart klockan så himlarns mycket så nån film blir det nog inte..
tror jag ska passa på att sova.. Theo däckade ju 21.30 så vi får se hur länge han sover nu då. :) Hoppas att magen kan vara bättre nu.

På återssende!

Dålig natt.!

Goddagens!

Jag och Theo har haft en riktigt dålig natt. för typ första gången sen efter koliken. :/ Han har haft svårt att få ur sig bajset både igår och i förrgår. vilket har lett till en mindre förstoppning om mycket fastare skit än vad han är van vid så det gjorde jätteont för han att bajsa+att han hade väldigt svårt att få ur sig det.

Så han har vaknat 1-2 gånger i timmen inatt och varit orolig, ledsen och haft ont. Det gör ont i mammahjärtat när han har ont. Men men. efter att ha varit upp dom första 4 gångerna och gett napp och masserat magen så bestämde jag mig för att flytta över lillplutten till min säng. så vi fick sova tillsammans.

Hade migrän när jag skulle lägga mig igår så jag hade verkligen velat ha en hel-nattssömn, men det gör såklart ingenting. alvedonen jag tog när jag gick och la mig hjälpte jättebra så när jag vaknade första gången av lilleman så var faktiskt huvudvärken borta.

När klockan var 7 så fick han lite mat, men var inte så sugen på att äta. vet inte om det är det magonda som gör att han inte är så pigg på maten, men men. Straxt efter så fick jag ett sms ifrån Elise och hon undrade om jag ville komma bort till henne och sedan ut och gå en sväng.
Absolut tänkte jag. Så jag packade ner lille Theo i vagnen och begav mig bort till Granloholm. för det är ju inte så långt tänkte jag... hmm.. det är längre än vad man tror och backen upp är faktiskt ganska jobbig, men det vart dagens motion det!

Jag skulle ringa när jag kommit fram till centrum och när jag plockar fram telefonen inser jag att den har dött! Jag var batterilös!! -OH NO-
så vad gör jag nu. Jag gick in till ICA och frågade om någon möjligtvis hade en ericsson laddare eller en ericsson telefon. tänkte så jag kunde låna batteriet eller ladda den lite. men icke. en nokia blev jag erbjuden. ja vi testade väl att sätta i simkortet i den då., men såklart så blir ju telefonnummrena och sms och allt sånt sparat i telefon och minneskort. inte i simkortet.
Jahaa.. vad gör man dårå. jo vi testar eniro. hmm.. minne som en guldfisk så kan jag inte komma på mer än adressen och förnamnet., men tyvärr räckte inte den informationen..
Det tog ett tag, men sedan kom jag på att ja! jag ringer till min mamma som sedan fick gå in på min mail, leta rätt på telefonnummret till Elise och sedan efter det kunde jag ringa till Elise och säga att jag var där.!
Puh, tänkte jag.. nu så nu skulle jag bara vänta på att hon skulle möta mig, men inte det serru! :) Hon undrade om jag möjligtvis skulle kunna gå till henne istället. Javisst inga problem!
haha.. inga problem för någon med lokalsinne och kan höger och vänster såklart.

Gick först helt fel på andra sidan.. när jag väl insåg det så jaja då vände jag och började gå åt andra hållet, men har ingen aning om vart jag ska eller vart vägen ligger. Granloholm har förresten sveriges sämsta väginformation. jag menar går man i andra områden så brukar det i alla fall stå en adress längst vägen eller liknande., men nä. inte där.
Frågade alla jag mötte efter vägen vart adressen låg, men det var ingen som visste. började snart tvivla på mig själv och undra om jag verkligen hade rätt adress., men jag hade ju frågat Elise och det var ju rätt.

Till slut så hittade jag husen! och vilken lycka!! nu skulle jag bara hitta rätt hus. men det tog inte så lång tid. precis när jag kom fram var Elise påväg ut genom dörren för att gå och leta efter mig. för hon fick ju inte tag på mig i telefonen eftersom jag inte hade nå batterier.

Så det vart lite bökigt., men tillslut kom jag ju fram och blev bjuden på hemmagjord saft och kladdkaka. mumma!!

Gick även hem också. Skönt med promenad.
använde mina nya promenadskor och trodde jag skulle få sota för det och få skavsår iom att dom inte är ingådda eller så., men dom var hur sköna som helst och känns inte ett dugg i fötterna att dom var nya! ME LIKE!

Nu sitter jag här ganska nyligen hemkommen och har fönstret öppet för att få in lite frisk luft.
Theo ligger i soffan och sover en skvätt. Blir straxt lite middag och sedan en sväng på affären för att införskaffa lite fredagsmys! :D

På återseende!

äääntligen hemma!

Ojojoj vilken heldag!
Kom hem innanför dörren och landar i soffan nu och klocka är 8.

Började dagen med morgongröt och lite amning sedan drog jag och lilleman till Birsta City för att inhandla lite grejjer.
När man blivit mamma och inte orkar ta sig tiden att klämma och känna och kolla på saker själv så förlitar man sig på de snälla duktiga försäljarna i affären. Eller jag vet inte om det har med att göra att man blivit mamma, men jag ville alltid kolla allt själv förut. Nu går jag in i en butik, orkar inte ens försöka hitta grejerna själv utan ber om hjälp på en gång.
Som nu när jag gick in på intersport. Gick direkt fram till en kille som såg ut att ha tid och sa: "Hej! jag vill ha en bra promenadsko med ett bra pris" Vips så hade jag två modeller i handen i min storlek att pröva. Utan att veta priset provar jag båda och bestämmer mig för den lite nättare skon. och tadaa.. det var den billigare av dom. 690 kronor kom jag undan med. extrapris just nu kostar egentligen 900.
Så nöjd och glad gick jag vidare till lekplaneten där jag egentligen skulle ha en present till lilla söta Felicia, men kom därifrån med ett stapeltorn till Theo istället. men men
Efter det så vart det en liten sväng på HM där ja hittade världens sötaste kortärmade body till lilleman! En grå med en stor barbaskön i sammet.

sedan handlade jag nog inget mer förutom lite barnmat och sånt.

Införskaffade den sista burken med mat till Theo. tänkte ge upp efter detta försök och göra egen och hoppas det skulle gå ner istället. MEN den här burken gillade han!!! Det var rotfrukter och kött från HIPP. Blev väldigt glad när min lille pojke åt upp 1/4 del av burken utan gnäll och protester! Hoppas hoppas att det äntligen vänder.

haha. just nu sitter han fortfarande i bilstolen och sover.. snarkar gör han också.

Vad hände mer då. Jo jag blev klar snabbare på IKEA och Birsta än vad jag hade planerat så efter det stack jag till Madde och Molly en sväng innan det var dags att bege sig till Camilla och Jamie för en lekdate och lunch. Det vart 4 mammor och 4 tillhörande bebisar då såklart.
Men tråkTheo som vanligt då har missuppfattat hela grejen med att träffa andra barn och leka så han ville sova istället. Fick sova i Jamies vagn, igen, denna gång ute på balkongen deras. så en timmes sovning + frisk luft.
Tror att min pojke kommer sova bra inatt!

Precis när jag kom hem så ringde telefonen min. Det var Erica ifrån gangstar som var utanför och hade alla kläderna med sig!! uuunderbart! Hon kom upp med dom och då bestämde jag mig för att när jag matat theo så ska jag åka och leverera kläderna till allihopa.
sagt och gjort.! Sista lasset gick till Malin där jag stannade en liten stund för att mata theo och så. Fick en mysig kräka på mig också.. såklart. Sen han började äta mat så har det kunnat komma en liten kräka nu och då.
Men det gör ingenting!

Jaa. sen packade jag in han i bilen igen och han somnade nästan med detsamma i bilen. Och nu ligger han som sagt och snarkar i bilstolen.. måste nog vara taskig och väcka honom snart. annars lär han somna för natten där och det blir ju inte så bra.

Sedärja! det var min halva roman för dagen. ;) Men det blir mycket att skriva när man varit i farten hela dagen!

Nu kom grannen hem också ser jag minsan! får se om hon kommer över en sväng. :)

På återseende!

snart läggdags.

för mig alltså. Lilleman har legat och sovit i en och en halv timme redan.

Han var riktigt trött idag. Sov mellan halv 5 och 7, alltså 2 och en halv timme. det är inte riktigt likt honom. Han brukar alltid bara powernapa och sova max 40 minuter några gånger per dag. Iof den senaste tiden har det blivit mer en eller två långkörare och mer vakentid.

Får hoppas att han sover natten ut i alla fall. men det ska inte vara några problem.

Min söta Hanna kom ju hit ikväll också. det var trevligt. vi kollade klart på Harry potter - den flammande bägaren. Vi började se den typ förra helgen eller när det nu var, men hann inte se klart den för hon var tvungen att hämta sina föräldrar från tåget. eller var det buss? jaja.


                             Theo tittar med spänning

Ni får ursäkta stöket i TV-möbeln, har nyss flyttat in och inte riktigt fått iordning på alla såna där smådetaljer.

Men idag har jag fått lite pengar så imorgon eller på fredag blir det nog en liten tripp på IKEA för att införskaffa nya lådor som passar bättre i möbeln. Har sån beslutsångest och kan inte bestämma mig om vilka lådor jag ska ha i den..

Imorgon har vi en fartfylld dag igen! Det blir lekdejt och lunch hos Camilla och Jamie tillsammans med 2 andra mammor med barn. :) Det ska bli riktigt trevligt. Efter lunchdaten så kanske jag åker iväg till intersport eller liknande och köper mig ett par nya promenadskor! Kan behövad nu när det fina vädret kommer fram.
Mina som jag har nu är inne på sista versen. ;P

Halksockarna blev kanonbra förresten! Jag har dock inte strykit dom ännu. Vill inte dra fram strykjärnet och strykbrädan nu kvart i 11 på kvällen. Jag hoppas att det inte gör något att sockarna ligger och torkar över natten också så kan jag göra det imorgonbitti.

Jaja. nu ska jag nog ta och slänga mig i sängen!
Måste vara pigg och utvilad till morgondagen!

På återseende!

Pyssel

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg på mitt eftermiddagspyssel
Halksockarna.

              

den ena är då lite mer klassisk med bara pluttar och sen den lite roligare theo-halkisen. :) Hoppas att det blir bra.
Det ska torka i 6 timmar sedan ska man stryka på baksidan.. sen är dom klar.!
Man får inte torktumla eller använda sköljmedel när man tvättar dom.

Ja, vad behöver man då när man ska knåpa ihop egna halksockar. Jo det finns som jag skrev i det tidigare inlägget en färg på panduro som heter touch textile volume. Den finns i flera olika färger., jag valde en grön. (märks inte alls vad som är favvofärgen..)
Sedan målar man bara på i vilka mönster man vill ha. Som sagt sen ska det torkas och strykas och vips så har man sig egna halksockar!


                              Såhär ser tuben ut.

Japp! inga konstigheter som färjan-håkan skulle sagt!

Theo har kommit på något så fantastiskt roligt som att, oj tappar helt orden vet inte riktigt vad man kallar det. Men när barnen lipar och sedan låter som ja vi säger väl en bil.. blir spott och slem ööverallt! Var tvungen att byta body på honom för den var helt nerdreglad ner till blöjkanten. :P

Han är lite gnällig idag min lille herre.. vart inte riktigt som det skulel vara iom att vi gick upp tidigare och har varit igång tidigare än vad han är van vid. lillen..
trött är han också, men man kan ju inte sova, då kan man missa något. :)



Ligger och gnuggar sig i ögonen för han är så trött.. han somnar säkert snart.

Ska passa på att ta tag i köket och disken medans han sover.. :)

På återseende!

Drakborgen!

Idag har vi varit på drakborgen ett gäng mammor.
Inte fullt lika många där idag som sist jag var här., men mysigt i alla fall. det vart Jag och Theo, Camilla och Jamie, Madde och Molly samt Linda och Sigge.
Kidsen fick leka lite med varandra, men theo tyckte det var underskattat och ville sova lite istället. :P Så han fick låna Jamies vagn och sussade sig igenom hela lunchen och allt därtill.

Efter att alla mammor och barn fått mat i magen packade vi ihop våra små och begav oss till Birsta City för att strosa runt lite. lyckades till och med vara sparsam och köpte endast ett fempack med sockar och en häftig färg från panduro som fastnar på kläder och blir som halkplupparna på halksockar. Jag ska alltså försöka mig på att göra egna halksockar till herrn.

Linda hade ett par riktigt fina halksockar på Sigge när jag var där med en liten smiley på "trampdynan" liksom. funderar på att kanske göra nåt sånt själv dårå.

Just nu sitter Theo i sin lilla lekpöl och kollar på mamma mirabelles hemmabio eller vad den nu heter. :)

Efter endast två smörjningar av Becur så är Theos hud mycket bättre! Hoppas att det håller sig och kanske till och med blir ännu bättre! :) skulle kännas helt fantastiskt om man äntligen hittat något som hjälper mot den torra huden.

Nej nu hade jag nog inte så mycket mer att säga.
Ikväll kommer eventuellt min kära vän Hanna över. Hon skulle ringa efter skolan så får vi höra hur det blir.

Lägger in lite bilder senare ifrån drakborgen. måste få bilderna som camilla och linda tog också! :)

På återseende!

-Uppdatering-

Här kommer i alla fall en bild ifrån dagen. Sigge syns inte med på bild för han kunde inte sitta still så man fick nån bild på honom! :P


                              Theo, Jamie och Molly

Trött bebis

japp en mycket trött bebis hade jag ikväll. fast jag är inte förvånad. Han brukar vara väldigt trött dom dagar vi haft simning.
Och imorgon kommer han också att vara trött eftersom vi kommer att vara på drakborgen och där finns massa bebisar att kolla och ta på och leka med.

Förut idag på dan vid lunchtid försökte jag att mata min lille pojke. Med barnmat alltså, jag helammar ju fortfarande, men det gick inte. Grannarna i huset trodde säkert att jag höll på att slå ihjäl honom. Han blir så arg! Humör det har han! riktigt bestämd liten kille.
Försöte truga och locka i 20 minuter. sedan gav jag upp.. då hade vi mat precis överallt och Theo var inge glad. '
Vi får göra ett nytt försök imorgon.
Jag är väldigt tacksam att han i alla fall äter sin gröt både morgon och kväll.
Vilken skillnad det har gjort!
Mycket gladare och piggare!

Nu fungerar även Internet för både mig och Anna felfritt! vart kalasbra att gömma undan modem och router i ett av skoskåpen i hallen. två mindre prylar jag slipper oroa mig för att Theo ska få tag i sen när han börjar krypa runt och dra i allt.

Theo var vaken från senaste inlägget enda fram till halv 9 ungefär. Då började med nattningsrutinerna med pyjamas och sista amningen. Så vi får se hur länge han sover inatt då. Annars brukar han somna vid 10 och vakna nån gång vid 6 då kan man ge honom nappen så somnar han om en timme ungefär och sen då vid 7 brukar jag plocka upp honom i min säng och mata honom. Sen ligger vi och myser/somnar om fram till 9 ungefär och då får han grötfrukost för att en timme senare få en amning.
Sedär. då fick vi med nattrutinerna också.

Jag har haft tur. Theo har sovit hela nätter sen han var cirka 3 månader.

Just det. jag testade Becur förut. Riktigt härligt skum och den drogs in i huden med detsamma! Annars när man har smörjt in honom så har han blivit som en hal liten ål och alldeles kladdig och kletig. Men som sagt det här bara försvann in i huden och han kändes jättemjuk! :) Jag hoppas att det hjälper men det vet jag väl först om nån vecka eller så.

Nu ska jag kolla vidare på desperat housewives och Cougar Town. sedan blir det till att sova så man orkar kliva upp tidigare imorgon.
Ska ju vara på drakborgen 9.30

På återseende!

Sim sim igen

Nu har vi kommit hem ifrån våran simning.
Theo var ju duktig som alltid, men de flesta bebisarna idag var inte så sugna på att dyka, men att plaska med vatten och kolla på varandra var lika roligt som alltid!
4 dyk gjorde han i alla fall. har inga bilder just nu på datorn när min lille krabat simmar, men det kommer snart.

Så här trött blir man när man har simmat i alla fall.



Så egentligen skulle lilleman äta nu klockan 4, men jag tänker inte väcka honom för att mata honom. Han fick lite banan i kafeterian på simhallen så han vaknar när han är hungrig.
Vi bestämde oss ett gäng ifrån simgruppen att mata våra små och ta nån liten snabbfika tillsammans efter simmet. det vart Jag och Theo, Camilla och Jamie, Madde och Molly osså Johanna och Kajsa. Ja Ulrika och lilla Simon också.

Just nu sitter jag och njuter av att kunna ha fönstret till vardagsrummet öppet! det blir så svalt och härligt. Väntar på att min pappa ska komma och hjälpa mig lite med modemet till internet. Blev ju utan internet hela kvällen igår -OH NO- men jag klarade mig..nästan.. :) Tur man kan surfa lite med mobilen.

Efter det blir det till att göra iordning någon middag till mig själv.

Och till något helt annat. Jag har en son med väldigt torr hud. jag har försökt med allt. det enda som hjälper är kortison, men det får man ju inte använda för mycket av.
Och eftersom jag är en sån som går på reklam och annat så ska vi ikväll jag och Theo pröva något nytt. Vi ska testa apoteksreklamens Becur REPAIR, Jag håller tummar och tår för att detta skall hjälpa mot den nariga torra huden.
Den är lite läcker för det är ingen kräm utan ett skum. en flaska kostar 199:- (99:- just nu på erbjudande) och räcker till 100-150 "doser".


                              Såhär ser flaskan ut

Så jag återkommer med resultat om den funkar eller ej.

Nu vaknade mitt lilla hjärta. Så han ska nog få sig lite mat, sedan är det bara att vänta på morfar!

På återseende!

Sim sim

Idag är det tisdag vilket för mig och Theo betyder babysim!
Hur roligt som helst tycker han att det är. Plaskar och tjuter och har sig. Snart är det ingen som vill stå bredvid oss för han skvätter så mycket. Igårkväll fick han bada balja här hemma och det tog inte lång stund innan vatten-nivån var till hälften.

Just nu ligger han här bredvid mig och sover lite.
sötnöten min.


                           Sover precis likadant som mor sin

Han bör vakna snart så han kan leka och härja lite med mamman så att han är trött om en timme och kan sova igen. Han bör sova mellan 1 och 2 ifall han ska vara pigg och glad till simningen. Detta löser vi på enklast sätt genom att han får dras i vagnen den timmen. skönt även för mig att få en rask härlig promenad innan simningen.

Skulle ju kunna skriva något i stil med att man måste ju komma i form till sommaren, men det struntar jag i! :P Sade innan jag fick Theo att jag aldrig skulle bli besatt av kilon eller centimetrar efter graviditeten utan det får ta lika lång tid för kilona att komma dit som att komma av.. så 9 månader. problemet nu är väl att det är mindre än 3 månader kvar tills han är 9 månader.. hua tiden går för fort. och jag är inte inärheten av min idealvikt.
viktmässigt ligger jag precis som innan graviditeten., men jag gick ju ner 8 kilo dom tre första månaderna så jag skulle ju vilja bli av med dom också.
Men i alla fall.. jag väger som sagt lika mycket som innan, men finns inte en chans för mig att komma i jeansen jag hade innan. hmm.. hur går det till egentligen.

Jag gissar på att ... nä, jag har faktiskt ingen bra lösning till det problemet.

Men som sagt jag mår inte dåligt av att vara lite större, så det är inte hela världen. Det får ta den tid det tar. kommer nog lite automatiskt nu när det är finare väder ute att man vill vara ute och gå och då tappar man väl lite av det. kan man hoppas. :)

Tycker min vän Camilla gör ett helt fantastiskt jobb med träning och nyttig mat och ojoj.. blir avis på att hon orkar hålla det och har möjligheten till det. :) YOU GO GIRL! Hon har även en liten son hon.. en vecka äldre än Theo. Dom är bästisar dom och vi gör mycket tillsammans.
Vi har simningen tillsammans med dom också. Hur trevligt som helst!

Har ett litet irritationsmoment som ligger och stör mig, men jag har bestämt mig för att bara låta det vara.

Nu får jag nog faktiskt ta och väcka min lilla ängel. :) lite mat kanske kan locka.

Skriver mera efter simningen då jag kan skryta lite över hur fantastiskt duktig min lilla kille är! ;)

under tiden ni väntar på mer nyheter ifrån oss bjuder jag på lite bilder från lekpölen.

                      

På återseende!


Stora killen!

Det händer så himla mycket vid 5-6 månaders ålder på dom små!
Man hinner knappt med sig själv från ena dagen till den andra så har dom lärt sig något nytt.
Förra veckan var många nyheter för oss. 

Det började med att frukostgröten för en gång skull faktiskt ville hamna i magen och det är nu det godaste lille Theo vet.
sedan så snurrade han runt från rygg till mage vilket har tagit lite tid, (åt andra hållet har han vänt sig sedan länge tillbaka) detta gjorde han på 6-månadersdagen till och med. :)
Nästa stora sak hände väl i torsdags tror jag då han helt plötsligt kom på att jo jag kan nog sitta själv. så nu kan man sätta honom upp också sitter han där. rak och fin i ryggen! plockar leksaker och parerar sina fall och håller balansen istället.
Detta har ju då gjort att bågarna på babygymet rök igår. :) Så nu sitter han i mitten av sin lilla lekpöl och har vadderade kanter så det gör ingenting om han tappar balansen och trillar åt sidorna.
Har tagit bild och lägger väl in nån tjusig sitt bild.

Bort med bågarna och vips så har vi oss en lekpöl
bort med bågarna och vips så har vi oss en lekpöl


Annars så har vi idag inte gjort så himla mycket.
Igårkväll blev jag klar med ansökan till nytt jobb.., mer om det vid senare tillfälle. :)

Tog mig bort till pappas jobb idag och skrev ut ansökan, CV samt kopierade intyg och betyg. Är ju så himla härligt vårväder idag! Riktigt fint och soligt. helt perfekt väder att packa ner lille sonen i vagnen och ut och promenera lite.
Vi kom hem för ungefär en timme sedan. Theo ska straxt få lite lunch.

Ikväll ska vi försöka ännu en gång med lite mat. (det är inte populärt för fem öre!)
Sedan blir det bad för lilleman och sedan myser vi ner oss i soffan innan sovdags.. som vanligt.

Nu har han trillat omkull och blir så förbaskad att han inte kan sätta sig upprätt själv. :)
Det är så intressant att se hur mycket han kämpar. det är inte långt kvar tills han faktiskt kan sätta sig själv tror jag.

medans jag plockade ut vagnen ur bilen så bestämde sig Theo för att det var nog dags att börja övningsköra lite.


                            underbara älskade unge! :

Det var nog allt för stunden!

På återseende!


Välkommen!

välkommen till min blogg!
detta är en blogg om mitt liv som ensamstående mamma till underbaraste sonen Theodor!
Skriver om vad vi hittar på och hur allt egentligen funkar när man är själv.

det kommer mera senare när design är fixad! Måste hitta en vänlig själ som kan hjälpa mig först. :D

Som alltid!
På återseende! <3

RSS 2.0