lekdejt

Idag har det varit full fart här hemma.

Vi började med att vakna och direkt efter det så åkte vi till Ikea jag och Theo där vi träffade på Sussu! Det var riktigt roligt eftersom jag inte träffat henne på flera veckor.
Sen köpte jag Theos nya säng, lite kuddar,ett täcke och sen sängkläder.
Nu är jag all-set för att ha Lillebror med familj här. :)

Efter det åkte vi hem så Theo fick käka lite lunch och sova.

När han vaknat så åkte vi direkt till Camilla och Jamie för en liten lekdejt. Det var mysigt.. grabbarna lekte på och hade det roligt tillsammans.

På vägen hem bestämde jag mig för att åka på donken och käka. mumms! Måste passa på nu för ElMacon slutar de med nästa vecka. hehe.
Theo fick ett alldeles eget happy meal och åt upp nästan hela hamburgaren och hälften av stripsen. det var tydligen mycket mumsigt. :)

Nu har lilleman gått och lagt sig, jag har rensat ur kylen och städat lite i köket, fixat disken och rensat inne i badrummet.
Blir massa småplock i lägenheten nu innan helgen.

På Lördag ska Theo sova ute hos farmor för första gången så jag kan passa på att få städa ordenligt tills lillebror och dom kommer upp. Blir skönt att få sova ut på söndagen också. har inte fått sova och vakna av mig själv sen jaa.. jag kommer inte ens ihåg när det var senast.

Nej nu ska jag kika på lite TV sen blire sova tidigt. Imorgon äre jobb! :D

På återseende!

Just det!

På tal om bebisar...


Ett stort grattis till Jessica och Micke som äntligen fått sin lilla tösabit!! :D
Den 12:e Januari kom den söta lilla tösen till världen! Längtar och ser fram emot tills jag får träffa henne och snosa lite. gosh! En liten prinsessa! love love love!


<3


Love it!

Åh, jag trivs så bra på mitt jobb! älskar arbetskamraterna och idag har vi haft fullt upp med papper! :D

Älskar pappersarbete! :P Är nog inte helt normal jag. men jag tycker det är rogivande och lite skojj att göra annat än svara i telefonen.

Nu är vi i alla fall friska.

Blä. satte mig här och skulle skriva jättemycket, men kommer inte på ett skit nu.

I helgen blir det en tripp till farmor för att umgås och eventuellt en skotertur, eller kanske lite spark.
Sen på söndagen ska vi på lekdejt hos Camilla och Jamie, var riktigt länge sen sist. shit, över två månader måste det ha varit. jobbade ju fortfarande på Eniro.. tror jag.. haha.. har ingen koll på tiden.

Måste hinna med att tvätta och städa också.. Den 31:a kommer kära lillebror med familj upp! :D *längtar* Får ha en liten bebis här hemma i en och en halv vecka!

Nä nå mer kommer jag inte på.

PÅ återseende!

Sjukstuga igen..

Yupp, här hemma är det sjukstuga.. eller har varit. Vi är nu på bättringsvägen.
Vi har lyckats dragit oss på denna magsjuka. blää!! Först vart Theo sjuk och jag började trycka i mig massa massa vitpepparkorn för att slippa bli sjuk själv, men lyckades icke.!
En natt senare så vare jag som va bosatt inne i badrummet. :/

Men idag har vi varit symptomfria både jag och lilleman.

Vi stannar hemma från jobb och dagis imorgon också så vi håller 48 timmarsregeln.
Hoppas på att Theo ska börja äta imorgon igen. Han har nämligen matvägrat i två dagar nu. Inte ens välling går i honom. :/ Känns lite jobbigt.

Igår fick han i sig 1 flaska välling, två muggar med vatten, en halv riskaka och en mugg med avslagen coca-cola.
Idag har han fått i sig 1 flaska välling, en mugg saft, 3 matskedar fil och en hel burk fruktpuré

Vällingflaskorna som han fått i sig är inte i ett svep utan utspritt över hela dagen.

Så som sagt jag hoppas han ska få i sig mer mat imorgon. Känns inte helt OK att lämna honom på dagis om han knappt äter någonting.

Men bör tilläggas att han inte är trött och hängig alls. Utan pigg! otroligt pigg! Han springer runt och leker och busar och surrar järnet!! Har aldrig hört honom surra så mycket. Han har livliga diskussioner med leksaker, med mig, med tv-dosan som han håller som en telefon till örat. sötunge!

Har hänt en hel del sen senast btw..

Jag har fått nytt jobb!! :D Jobbar numera på SKAF, i växeln! LOOOOOOVLEY!!! bara dagtid och helt fantastiskt underbara människor jobbar jag med!!
Inte illa när man mår dåligt och blir ledsen över att man inte kan komma in och jobba. hehe
Hade man vart kvar på Eniro hade det inte varit så farligt om man behövt vara hemma hela veckan för att man var sjuk, men nu.. nu vill jag inte vara hemma en dag!
Ringer dom från dagis och säger att Theo är dålig så ringer jag först pappsen och kollar om han har möjliget att ta Theo så jag kan få vara kvar på jobbet. :)

Trivs verkligen kalasbra!

Idag så ska min pappa ha dagens ros i alla fall! :D
Han kom hit efter jobbet ,ja inte in i den magsjukeförpestade lägenheten, men i alla fall han kom hit och skrapade rutorna på min bil (ispansar över hela bilen efter regnet och minusgraderna) också köpte han risifrutti och fil till lillskrutten så han skulle få i sig nånting i alla fall.

Annars så händer inte allt för mycket.

På återseende!

RSS 2.0