Ligger ner och pillar på gräset lite.

dsc01117 (MMS)

Ligger ner och pillar på gräset lite.


Klart vi måste leka utomhus en dag som denna!

dsc01116 (MMS)

Klart vi måste leka utomhus en dag som denna!


Jag kan stå jag. :)

dsc01113 (MMS)

Jag kan stå jag. :)


Tvillingvagn är bra till mycket. :)

dsc01112 (MMS)

Tvillingvagn är bra till mycket. :)


Sedär.

nu har mamman byggt ihop Theos garage och han är jättenöjd med det.
Han förstår ju förståss inte alla finesserna som att dra upp hissen eller att ens släppa ner bilen nedför rampen, men det var minst lika roligt för det.

Idag är en sån där tråkig dag då allting är stängt och det finns ingen att leka med. trååk.

Ska snart bege mig till coop och se om dom har öppet, men det må dom väl ha.

Theo är, som jag förutspådde, helt hopplös idag.
Trött, grinig.gnällig och ingenting man gör blir bra. Får han inte upp just den leksaken han vill ha i handen på första försöket lägger han ner hela ansiktet på golvet och storbölar. men sova det vill han inte göra. Det är såhär dom små blir när man går ifrån rutinerna som man så fast håller annars. Men det brukar bara vara en dag sedan är han sitt rätta jag igen.

Imorgon ska vi ju ut till Farmor min och käka tårta. mums.

Nu ska jag försöka göra min son glad. det dunkar i huvudet när han använder sin åh så ljuva stämma.. hmmpf

På återseende!

Leker med sitt garage.

dsc01110 (MMS)

Leker med sitt garage.


Midsommarfirande

Jag och Theo har haft ett helt fantastiskt midsommarfirande!

Vi började dagen med att åka och köpa blöjor och barnmat samt present till Sigge. :) Barnmaten köpte vi så klart på Hemköp i Granlo där de har 10 burkar för 79:- *TIPS*
Sedan åkte vi då till Coop för att köpa blöjor där jag också kikade efter en present till lille Sigge. vart ett fisherprice garage och när jag kom till kassan och skulle betala så blev jag glatt överraskad av att det var halva priset på det. Så jag gick ut till bilen med allt och vände tillbaka och köpte ett likadant till Theo! :D För det bra priset måste man ju passa på. Vill ju verkligen ha ett sånt garage till Theo. Vet att jag och lillebror min hade ett sånt när vi var små.

När vi kom hem var Theo trötter så det blev sova för honom, vilket passade mig utmärkt då jag kunde duscha och fixa mig iordning. Hade min nya outfit med de marinblå leggings jag köpt igår och den blå-vitrandiga tröjan med ankare på. Skitsnyggt!

Vid 12 vaknade Theo och jag hade tänkt att han skulle käka lunch, men han åt bara två-tre tuggor och verkade inte alls intresserad. insåg att det skulle bli en lååång matning och det hade vi inte riktigt tid med så jag packade ihop barnmaten igen och ner i bilen med present,packning och barn.
Stack iväg och tankade för att sedan hämta upp Linda och Sigge.
Vart bara Linda, för Lindas mamma tog Sigge,barnvagn och matstol i sin bil.

Vi åkte ut till Granlo till Lindas moster där hela dagen har spenderats. God sill-lunch med en skitgod currysill!! måste kolla upp recept på den. och en jättegod omelett med svampstuvning tror jag det var.

Sen hade vi ju midsommarkampen och vårat lag vann förståss! ;P vart ju lite regnskurar under dagen, men det gjorde ingenting.

Käkade och så gjorde vi väl vid 8 tiden och redan då gick Theo på övertid. :) riktigt trött var han.
Precis när vi ätit klart började det åska och ha sig så vi packade in alla saker i lägenheten och medans vi höll på med det öppnade sig himmelen. jävlar vad det regnade!!
Vart kvar där tills klockan var 10. Både Theo och Sigge var fortfarande vakna.
Så vi åkte hem och lämnade Linda och Sigge hemma hos dom och sen begav vi oss hemåt jag och Theo.

Theo fick i sig sin kvällsgröt men höll nästan på att somna medans han åt. :) sötnöt.
Sen la jag han i sängen och han totaldeckade! :) Trött kille.

Nu tänkte jag se en film på tv och äta lite godis, men jag orkar inte och ska nog passa på att sova jag med. kanske nåt kapitell i Jane Eyre först. :)

Så, gott folk, det var min midsommar och den var helt fantastisk!

På återseende!

Midsommarkampen 2010

dsc01108 (MMS)

Midsommarkampen 2010


Åh vilken underbar dag!

Idag har vart en helt fantastiskt bra dag!! LOVE IT!!

Började med en lekdejt med Linda och Sigge. den startade vi på folkets park i lekparken. Jag fick se duktiga Sigge ta sina stapplande steg i sandlådan, sand är kanske inte det mest ultimata underlaget men gick gjorde han. duktiga killen!
Theo ålade runt i sanden lite och inspekterade en gunghäst. Full med sand vart han i alla fall men stoppade inget utav det i munnen. :)

Efter killarna fått leka lite så begav vi oss ner till stan för en lunch, både för de små och oss. Vi gick till baguetterian och köpte käk till oss och värmde killarnas mat också. Satt oss sedan i stadshusparken och tog hand om de små först, matade och bytte och sen var de helt slut så båda två somnade i vagnen medans vi mammor kunde sätta oss i gräset och käka våra baguetter och snacka lite skit. Huuur underbart mysigt som helst.!

Linda räddade även min midsommarafton och denna kommer att spenderas tillsammans med Linda och Sigge och hennes familj. mysigt. :) <3

Även om detta skulle vara hela min dag så hade den vart jättebra, men det fortsätter. :)

Traskade upp till pappsen min vid halv 2 tiden och Theo charmade tjejerna på hans jobb osså fick vi glass och jordgubbar. mums! Skulle visa pappa hans grop i tandköttet och såg till min förvåning att där faktiskt fanns en tand. en tand som kändes!! :) Så idag har Theo fått sin första lilla tand. goosknoppen. Nu blire nog inte så mycket amning. ;)

Var på väg hem vid 3-tiden men då ringde jag till Hanna och hon skulle precis sluta jobba. (vi hade bestämt att ses idag) Så istället träffades vi på stan för jaag behövde köpa shorts till lilleman.
Vart 1 par jeansshorts... sedan shoppade jag rejält till mig själv.

Vart en tunika/topp på HM
Ett turkost linne från Esprit
Marinblå leggings och en marintopp från Cubus
Blå och vitrandiga ballerina från DinSko

Är riktigt nöjd med mina köp. :) lägger kankse upp nå bilder på det senare.

Jag och Hanna begav oss hem till mig så vi var hemma vid halv 6.. då var det dags för Theo att få i sig lite mat. Den gick i snabbt.
Straxt därefter kom mammsen,robban,mickis och emilie som är på väg ner till stockholm för en liten matpaus och rastning av vovven.

Nu skulle man ju kunna tro att vi slaggade ner oss i soffan och bara njöt av den fulla dagen..., men icke.

Vi gick ner på stan och till uteserveringarna för att käka middag.
Vart det nya (vet inte hur nytt det är men jag har aldrig ätit där förut) vietnamesiska stället som ligger bredvid allstars. Inte så jätteimponerande mat... tyvärr.. det var okej, men jag går nog inte dit igen.
Man ska våga prova nya saker.

men efter denna måltid så gick vi bort till mcdonalds och köpte oss en glass sen gick vi hem till mig. Theo somnade på vägen hem och jag var tvungen till att väcka honom när vi kom fram hemma.

Theo fick sin gröt och en dusch, duschen behövdes eftersom han var så skitig efter allt ålande i sandlådan på förmiddagen. ;P

Nu ligger han och sover. totaldäckad.

Jag ska njuta av att få sitta och lägger mig och sover tidigt ikväll.

Så.. som sagt. en helt fantastisk dag!!

På återseende!

Dricka cola själv? :)

dsc01107 (MMS)

Dricka cola själv? :)


SMS-inlägg

dsc01104 (MMS)


Theo klättrar på allt numera.

dsc01098 (MMS)

Theo klättrar på allt numera.


Just det.

Mammas kissekatt Tess har fått ungar!! Hela 5 stycken!
så när jag åker upp dig om två veckor så kommer det finnas 5 mysiga små missar.!!


den sköldpaddsfärgade i mitten kommer nog att slinka med i väskan hem! ;)


mina tankar går till...

... lille sigge som just nu är med sin mamma på sjukhuset. lillparveln. ramlade och slog sig imorse och nu är dom på observation. Förhoppningsvis ingen fara, men hellre det säkra före det osäkra.

Så det vart ingen lekdejt eller lunch på stan för oss., vi kanske skjuter upp det till imorgon.

Annars så krålar min lilla hulligan för fullt överallt och ingenstans. en lekhage kanske? nä, tycker inte om lekhagar. det känns lite som att stoppa in ungarna i en bur. tycker det är illa nog att skaffa en grind mellan vardagsrummet och hallen så han bara håller sig här inne.
Nejmen jag har ju faktiskt inte så stor lägenhet så stänger man dörrn till toan och sovrummet så har han ju bara hall,vardagsrum och kök att hålla sig till och jag ser honom nästan hela tiden även fast han är i köket och busar. :)
Han skjuter på mer och mer med benen nu och knäna åker upp ibland. Så det kanske blir riktigt kryp snart.
Just nu använder han sina tröjor som polerbräda. ;P

Han har även börjat ställa sig upp emot saker, vet inte om jag skrev det. men det har han i alla fall och till det kommer naturligtvis massa blåmärken och tårar. Ska nog köpa mig en sån där tönthjälm som ungarna har. vadderad, ser lite ut som en sumoblöja fast uppochnervänd för skallen.
Ska kika runt i alla fall och se vad dom kan tänkas gå på.

Midsommar är det ju också på fredag.
Då fyller min farmor också 65. Var helt säker på att det skulle bli kalas på midsommar för henne, men icke. hon tänker rymma! :P Så nu sitter man här och inser att det är 2 dagar kvar och jag har INGENTING alls planerat. Alla andra är ju klara med sina planer sen lååångt tillbaka.. såååå det blir nog bara lite fredagsmys för mig och Theo., bara vi två.

Det var allt för denna gång.

På återseende!

dålig uppdatering igen..

Jaa.. har haft fullt upp i helgen då Robin, Gina och Melyssa varit här. dom åkte igårkväll! och hua vad tomt det blev utan dom här.

Vi har i alla fall haft en urmysig helg. massa bus med Theo, God mat och spelat spel. Monopol... ska det verkligen ta över 3 timmar? jaja kul vare i alla fall!
Vi käkade musslor, egengjorda vårrullar, efterrätts vårrullar och sataykyckling. MUMS! inte allt samtidigt förståss. :)

Idag har jag varit uppe på Norra berget med lite mammor och barn! hur mysigt som helst. Om birsta city is the place to be när man är mammaledig på en dag med dåligt väder så är norra berget the place to be med kidsen soliga sommardagar!
ser fram emot fler mysiga dagar med picnic och lek för ungarna!

Imorgon blire en lunch på stan med Linda och Sigge.

Nu ska jag se på film sen sova lite.

På återseende!

Prövar nya pippitröjan som min farmor stic...

dsc01093 (MMS)

Prövar nya pippitröjan som min farmor stickat. Hur snyggt som helst!


Trött liten skit. :)

dsc01091 (MMS)

Trött liten skit. :)


Middag idag! :)

dsc01089 (MMS)

Middag idag! :)


tänk att

det alltid är de "leksaker" som egentligen inte är några leksaker som är roligast att leka med.

Som exempelvis bilden nedan. Theo har suttit och skrattat så han tjuter över dessa burklock! skitroliga tycker han dom e.! Samma sak bunken dom låg i. också riktigt roligt att leka med.
Andra saker barn brukar leka med är ju kastruller, durkslag och toarullar. :)

Tänk vad dom kan roa sig själva dom små liven..

Theo har en helt fantastiskt bra dag idag! har inte varit nå gnällig alls! <3

Nu sitter jag och väntar på att lillebror och resten ska komma hem hit till mig osså ska vi gå en liten sväng ner i stan och på väg hem beställer vi pizza. mysigt värre!

Theo har även börjat med att lägga sig på sidan mitt i leken och gör nån typ av swimsuit-pose. skitgullig! :P

ojoj på återseende

Theo är alldeles salig över en hel skål me...

dsc01085 (MMS)

Theo är alldeles salig över en hel skål med burklock. :)


..

tänk om man kunde få ha lite bra rutiner.

Theos nattsömn är fortfarande densamme. liiite lite bättre då han bara vaknat 4 gånger inatt faktiskt. däremot har han istället varit helt hopplös med att somna om på morgonkvisten.. lyckades få honom att halvslumra fram till halv 8 i alla fall och efter det var det full rulle på honom. han klättrade och ålade och skrattade och var på riktigt bra humör. mammas goskit!

sen fick han krypa runt lite i lägenheten och åh, vad han tycker om dom nyskurade golven. riktigt hala och fina. tar sig fram skitbra!
Grötfrukosten följdes av ett besök av en arbetskamrat och sen kom min farmor förbi med världens härligaste mössa! hehe

20 över 6 kommer lillebror in med tåget! :) åh, vad roligt det ska bli att ha dom här i helgen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite. ska ner och tvätta sängkläder till gästerna också!

På återseende!

SMS-inlägg

dsc01084 (MMS)


jahopp

nu blev det sådär långt mellan inläggen igen. Har varit uppe hos mammsen och av någon anledning så har inte min dator velat sammarbeta med nätverket där så jag får ingen internetåtkomst.
jaja.. vart ju en liten mobilbloggbild. :)

Theo har haft jätteroligt och nu äter han både lunch och middag.
Så amningen är nu egentligen bara mellanmålen och frukosten direkt när han vaknar då. :)

Han krålar och tar sig framåt riktigt fort. nu mot slutet har han börjat använda mera knäna så det är nog inte långt kvar tills han är uppe och kryper ordentligt.

haha, just nu har han lyckats backa sig in under soffbordet och slår skallen i varje gång han tittar upp.. inte lätt att vara liten och inse att det faktiskt bara är att krypa framåt en liten bit så har man inte ett helt bord ivägen.

Ikväll har jag tvättstuga. behövdes kan jag säga nu när theo skitar ner alla kläderna fram på magen. :P
Greys anatomy är det på TV, men det avsnittet såg jag ju förra veckan, kunde inte hålla mig då utan tjuvkollade.

Nu ska jag rädda min son från det stora läskiga vardagsrumsbordet. ;P hihi

På återseende!

Theo och lillmoster badar tillsammans. :)

dsc01080 (MMS)

Theo och lillmoster badar tillsammans. :)


Packning

Blir alltid likadan då jag ska åka iväg.. resfebern kommer och jag blir helt nollad. gah! att det ska vara så svårt.

ska bara vara borta en vecka och uppe hos mammsen dessutom.. jaja

Har packat:
-mat till theo
-blöjor
-kläder till mig och theo
-skötväskan
-matstol
-sulkyn
-hoppgungan
-krämer och salvor

och där står det still sen... är det nåt mer som ska med? Jo kudde och snuttisarna som theo sover med men dom kan jag inte packa förrän imorgon.
Äh ja skiter i det här. har ja glömt nåt så har jag. :P klarar mig säkert utan det jag glömt. om jag glömmer nåt. :P åker ju inte förrän imorrnbitti.

Kommer ni på nåt mer? påminn mig isåfall! :D

På återseende!

Grattis Kajsa!

Lilla Kajsa blir idag 1 år gammal! sötunge.

Jag och Theo åkte upp tillsammans med Camilla och Jamie till Johanna och Kajsa. Riktigt fint hus hade dom. sånt där som kommer med lastbil, byggsatshus. :) Jaja.. fint vare.
Massa barn och mammor. roligt roligt. Tror, om jag räknat rätt nu, att det var 7 mammor och 7 barn. Theo var minst... som vanligt. :P
Fick god tårta och Theo fick åla omkring över hela placet. han börjar få in bra teknik nu. :)

Blir en kortis nu. ska mata Theo alldeles straxt sedan ska jag och han åka iväg och handla barnmat på hemköp i granlo. där ska det tydligen vara billigt. 10 burkar för 79:- oavsett märke! Den ni! Tips till alla som har småkottar här i sundsvall!

Just nu har jag ålat sig fram till sin pingvin som han slåss lite med.

Han låter för övrigt lite hes.. vet inte alls varför.. hmm.. hoppas bara att det inte är nån ny förkylning han dragit på sig.. :S

Återkommer senare med lite bilder ifrån dagen..

På återseende!

Största snuttisen han hittade :)

dsc01077 (MMS)

Största snuttisen han hittade :)


Birsta - stället där alla mammalediga hänger ;)

Ja verkligen!
Går man där en vardag förmiddag så kryllar det av vagnar.
Vi satt inne i skötrummet då Ellie och Christine dit. de var ett gäng på 4 mammor och barn som skulle käka lunch så jag och Camilla hängde på. SÅ runt lunchbordet satt vi 6 mammor och 6 småknoddar på ungefär samma ålder. skitmysigt! :) Jag fick slåss lite med Ellie och Theo om min bricka, men annars så gick det bra.

Jag och Camilla fixade en liten present till Kajsa som vi ska på kalas till imorgon.

Just nu har jag precis kommit hem och försöker få Theo att sova en liten skvätt. Skulle ha tvättat också., men det fanns ju inga tvättider dårå.. blä! bokat hela dagen idag och hela dan imorrn.. o ja som ska åka upp till mammsen på torsdag. skulle verkligen behöva tvätta. suck.
Äh, det löser sig på nåt sätt.. kanske ska boka torsdag morgon och tvätta innan jag far upp.. hmm.. tåls att tänka på.

Theo håller inte med mig och mina planer verkar det som. aja.. ska stoppa om honom... igen...

På återseende!

Måsattacken

haha. kanske inte behövs ett helt eget inlägg, men nu får det d i alla fall.

I lördags när jag hade varit ner vid hamnen på street meet så ringde jag till Anna och frågade om hon ville komma ut och sitta lite i solen med mig och Theo. Stackarn är ju sjuk hon. :(
Ja det ville hon ju så hon skulle komma ut då..

Jag rundar hörnet vid vägen och ska in till innergården våran då jag ser på gräsmatan en liten brungrå rund boll. åh, en igelkottsbebis tänker jag då. (sen att det är kvällsdjur hör inte hit) hinner gå några steg till så dyker en mås ner mot mig och skriker och har sig.. ahaa.. tänker jag då.. det är ingen igelkott det är en måsunge.
När Anna kom ut stog jag inne i trappen och vågade mig inte på att gå utanför lilltaket.

Vi smög runt huset för att se om den lilla ungen hade flyttat på sig, vi hann inte långt innan en mås flög rakt ner mot oss.. vi sprang därifrån.
hua

Satte oss istället vid studenternas gräsmatta (som för övrigt KRYLLADE utav bladlöss. blä) och satt en halvtimme eller så.. sen hade vi ju det stora problemet med att försöka ta sig hem igen. :)

Måsungen hade nämligen tagit sig från innergården och satt nu ute på parkeringen alldeles vid dörren. Efter mycket om och men så tog vi mådet till oss. klädde vagnen i regnskyddet och en filt på huvudet så gick vi med raska bestämda steg mot dörren. det gick bra.
vi var äntligen inne.

Senare mot kvällen eftermiddagen hade mamma och pappa mås lyckats fått bort bebisen ifrån tomten för jag har inte sett dom sen dess.. :)

Fåglar blir farliga när dom blir föräldrar.. :)

På återseende!

Nygaddad

Yepp.!
Hade tänkt skriva ett inlägg innan jag stack iväg, men tiden bara rann iväg och helt plötsligt vare dags att gå bort med Theo till pappa.
Var nervös hela vägen ner till stan och bort mot tatueraren., men det gick ju finfint.

Folk snackar om att det ska göra så ont att tatuera sig på handleden, men icke. gjorde inte alls speciellt ont. visst det är väl knappast skönt, men det går att göra det. :) Tatueraren sa till och med att jag verkade vara mycket smärttålig.. så vad vet jag.. det kankse ska göra ont på insidan av handleden.

Slår jag in tån i nåt eller gör mig illa på nåt sätt då bölar jag som om jag vore 5 år gammal.., men tatuera mig det klarar jag tydligen galant! :) Kan inte sluta kolla på den.. den vart så jävla bra asså!

Just nu försöker jag få min lilleman att sova en skvätt.., men det verkar inte han vilja.. ska pröva lägga han i min säng istället och lägga mig hos honom en liten stund.

På återseende!

SMS-inlägg

dsc01067 (MMS)


Tada

dsc01066 (MMS)

Tada


GAH!

usch och fy vad irriterad man kan bli ibland.

En tjej som ska ha barn snart undrar om nån har nåt tips om hur man får igång en förlossning. javisst kan man tro på alla skrönor om att gå i trappor, dricka olika sorters te, trycka i sig 20 kilo ananas och ja allt vad det nu finns.
Hon fick ett tips av en tjej om hallonbladste. hallonbladste påskyndar ingen förlossning utan hjälper emot blödningarna efteråt försökte jag lite fint slinka in.. varpå jag får svaret att det funkade minsan för henne. Men stoppa upp nåt nånstans!
Bebisen kommer väl för fan när den är redo att joina världen! Fattar inte varför alla ska stressa och få ut det lilla livet fortare än det ska ut. nej.. låt bebis ta sin tid. ut kommer den i alla fall..

Till något annat mycket mycket trevligare men samtidigt i samma banor. :)

Söta lilla Malin fick barn idag!!! GRATTIS!! En liten prins vart det! men det har jag sagt hela tiden att det ska bli en liten grabb. :) Inget namn än som jag fått höra så vi får väl se vad den lille krabaten får heta. :) Ska hälsa på dom så fort jag kommer hem ifrån mammsen min!

Idag är det då nationaldagen som firades genom att vara nere på stan bland resten av sundsvalls befolkning och där träffade vi Ulrika och Simon. satt i gräset så grabbarna fick kika och leka lite med varandra. mysigt.
Efter middagen så åkte jag, pappa och Theo ut till Farmor för att fira Faster som fyller år idag.

Nu sitter jag bara och kikar på ett monster till svärmor. hur rolig som helst såhär på en söndagkväll då man inte orkar med nån större ansträngande film. :)

Igår blev jag och Anna attackerade av måsar, skriver mer om det imorgon.

På återseende!

Myser i solen med anna.

dsc01055 (MMS)

Myser i solen med anna.


:) barnkanalen på även fast theo sover. :p...

dsc01042 (MMS)

:) barnkanalen på även fast theo sover. :p men visst vart det fint?


Fredagsmys

Japp idag unnar jag mig lite fredagsmys.
Men jag hade beslutsångest så jag köpte både chips, dipp, grönsaker och choklad. :) Marabou polka! mums!

Theo är bättre idag.. lite piggare. alltså inte lika slö.. däremot så är han gnälligare än någonsin. gnällt och grinat hela dagen, men det är klart är man sjuk är det väl tillåtet.
Just nu ligger han och sover.. har väl sovit snart 1 och ½ timme, men det behöver han. han har ju faktiskt inte sovit lika mycket idag som de senaste två dagarna.

Ikväll vid 9-tiden kommer Hanna hit och har fredagsmys tillsammans med mig! :D Vi ska se nån film och svulla lite. :)

Åkte till Ikea och köpte korgarna till tv-bänken. vart skitsnyggt!! Sen har vi inte gjort så mycket. bara tagit det lugnt och försökt leka lite.
Kör en mobilbild på det direkt efter detta inlägg. :)

Nu ska jag plocka lite här i vardagsrummet innan Theo vaknar.

På återseende!

knepigt.

skickade en mobilblogg ifrån sjukhuset förut, men den har försvunnit någonstans. aja.

Nu har vi kommit hem.. vi kom hem för ungefär en timme sedan. skönt! Läkaren jag hade fick rådfråga en annan barnläkare och se vad han tyckte om Theo behövdes läggas in eller inte.
De kom fram till att för stunden så var han okej och det var inte akut. så imorgon ska jag försöka få i honom lite käk.. räcker med bara lite fruktpuré eller gröt.. nån barnmat var inte nödvändigt nu i början.. huvudsaken är att han får i sig nånting utan att kräkas.

Åkte upp halv 5.. och kom hem runt halv 11 dårå. nästan 6 timmar var vi där!!! hua.

Theo fick i alla fall en grön liten traktor utav sköterskan som tog blodprov på honom. den tyckte han om. :)

Nu är jag alldeles för trött för att skriva nåt mera.., men imorgon är en ny dag och jag hoppas Theo är bättre.

På återseende!

Mosig kille på akutmottagningen.

dsc01035 (MMS)

Mosig kille på akutmottagningen.


Trynar fortfarande. :)

dsc01034 (MMS)

Trynar fortfarande. :)


Det var inte igår man fick ha theo sovande...

dsc01032 (MMS)

Det var inte igår man fick ha theo sovandes på bröstet.


Mammas sjukling.

dsc01025 (MMS)

Mammas sjukling.


Uppdatering för Theo

Mammas lilla sjukling.

Han var ju som jag skrev igår jätteslö! låg bara som en liten lealös tarm. sov iprincip hela dagen.
Han sov i alla fall hela natten endå. så iprincip sov han i nästan 2 dygn.. jag fick känna på hur det var att ha en liten bebis igen. :)
Nää.. inte riktigt.. orolig var man ju endå.
Men han sov som sagt hela natten och kräktes inte på morgonamningen.. däremot så kräktes han när vi skulle gå hemifrån istället.

Bestämde mig för att gå upp till BVC imorse. var så härligt väder.. blåsigt, men endå varmt.

Vi kom dit och i väntrummet var det en jättetrevlig tjej med en liten kille på 13 månader. Det måste vara nåt speciellt med ensamstående. man märker det på en gång. Vi snackade lite och det tog inte alls lång stund innan vi kom fram till att vi båda faktiskt var ensamstående. tror att det är så att man är mer social och framåt som ensamstående. man vågar ta kontakten med andra.
jaja kul vare i alla fall.

Theo satt som en liten hösäck och när Karin kom in och hämtade oss så såg hon med detsamma att det där var inte den Theo hon är van vid att träffa. han var så slö och trött o loj.
Vi vägde och mätte och han har stannat i längden. han blir inte längre än så här... stackars barn gå runt på sina ynka 67.5 cm.. :)
Vikten då.. joo.. sist vi var där vägde han 7780 det var för en månad sedan. efter det har han börjat äta mat och vägde honom här hemma och då stannade vågen på 8.7, så 1 kilo hade han ju i alla fall gått upp.. jippi tyckte jag..
hade mina förhooppningar om att vågen på bvc skulle stanna på 8500 då hade jag vart överlycklig.. istället tickar den ner till 7640. ajaj.. han har alltså gått ner över 1 kilo på den här veckan han varit sjuk. :( Lilla killen. inte konstigt han knappt orkar sitta upp.

Karin sa att är det så att han inte blir bättre eller sämre under några dagar så ska vi ringa in och få en tid till vårdcentralen om det blir nästa vecka. annars blir det barnkliniken på sjukhuset som får ta det.

Just nu sitter vi ute på innergården igen. denna gång vid bordet och här har jag lite sämre mottagning faktiskt.., men det fungerar i alla fall.. Theo han ligger och sover i vagnen sin. tröttöga.

Annars så händer ingenting speciellt idag. jag ska väl fixa nåt käk till mig själv senare. sen blire bara till o pyssla om lille herrn. tar förmodligen en promenad efter middagen. en mindre.. inte sidsjön runt.. utan jag tar nog nackstasvängen.
jaja.. det visar sig senare.

Nu ska jag njuta lite i solen.. batterierna på datan är snart slut ser jag.. jaja

På återseende!

Bra gener

har jag lyckats få! :)
Min solbränna har förvandlats över natten och nu är jag inte en röd räka utan brun brun brun! :D Okej.. liiiite röd på axeln fortfarande, men armarna och så är bruna och fina.

Var som jag skrev lite snabbt på Vårdcentralen idag och fick veta att han har en förkylning som satt sig ordentligt åt halsen. Doktorn sa att det inte var helt omöjligt att han drar på sig lunginflammation och/eller öroninflammation i samband med denna förkylning. finns inget man kan göra för att förebygga utan det är bara att vänta och se ifall han blir bättre eller sämre. Hoppas och håller tummarna för det förstnämnda.

Skulle egentligen ha åkt ut till Ljustadalen och besökt Malin och lillmagen, men eftersom Theo är sjuk och smittsam så bestämde vi oss för att skjuta upp det.. inge roligt om hon skulle bli sjuk såhär straxt innan förlossning.
Vi skulle också ha varit med Linda och Sigge en sväng., men eftersom Theo var lika pigg som en nickedocka så fann vi ingen mening med det..

efter vi varit till läkaren så åkte jag iväg till Coop för att köpa lite blöjor och hämta ut Bricanylen vi fick utskrivet.
Theo sov hela tiden.

När vi kom hem vid halv 2 så ammade jag honom lite (han har helammats idag. ingen aptit alls på nån mat så tur man har mjölken kvar i alla fall) sedan gick vi ut och satte oss här inne på innergården. :) Theo lekte i typ 10 minuter kanske.. sen sov han.. igen.. :) Låg en timme på filten och sov.

Sedan var det dags för matning igen och efter det stack vi iväg och hämtade Jessica på hennes jobb och vi begav oss till Sidsjön för att promenera ett varv. myysigt värre!
Såg en andmamma med sina småttingar. jättesöta.

Kom hem halv 6 kanske.. då gick jag in till Anna och hälsade på lite. Fick mat också! tack Anna ♥

Resten av kvällen vart lugn.. Fick hålla Theo vaken fram till 8 eftersom hans sängkläder och snuttisar låg i torktumlaren eftersom han spytt ner alltihopa. Gick också och köpte glass uppe på Frendo så jag kunde göra mig en milkshake.. mumma!

Nu har jag kikat på Greys Anatomy och ska duscha en sväng nu och sen blire sova!

På återseende!

Se, en bild på naglarna. :)

dsc01021 (MMS)

Se, en bild på naglarna. :)


Theo ville sova istället. :)

dsc01020 (MMS)

Theo ville sova istället. :)


Datorn är med, men den låter inte theo v...

Datorn är med, men den låter inte theo vara ifred så vi tar mobilen istället. Vi har varit på vårdcentralen och han har virusinfektion i halsen. Alltså en förkylning. Vi fick bricanyl för hostan och annars är det bara att avvakta och se så han blir bättre. Nu ska vi leka lite i gräset en stund. På återseende.


Även fast man är sjuk kan man vara ute i s...

dsc01017 (MMS)

Även fast man är sjuk kan man vara ute i solen och leka en liten stund. :)


Ajajaj

Inlägget nedan. En bild tagen på min fina solbränna.. hmmpf.. Nej fy satan vad ont det gör!

Sussu brukar alltid vara den som är med mig och min första bränna. ;P Lyckas alltid bränna mig utav bara den när jag är med henne och ska sola för första gången.

Jag borde verkligen sola solarium nån vecka innan sommarn kommer.. så huden är lite van.
Satt i parken med Linda och smetade på solskydd på både Theo och Sigge, men tog man själv på sig nåt då.? Nä knappast.
Vilket har resulterat i säsongens första bränna som ser förjäääävlig ut.. mest bara på vänstra axeln. Jag hade ju trekvartsärmat på mig idag också.. och det syns ju klart och tydligt på armarna.. ajajaj. ont gör det.

Bränner i ansiktet gör det också. Både kinderna och nosen börjar bli röd.. hua.. Är riktigt glad att det faktiskt bara är axlarna och armarna.. tänk om man hade suttit med linne och fått hela armarna..

Är glad över min Becur nu.. den ska tydligen hjälpa mot solsveda.. så jag hoppas den gör nåt.


Till något annat också mindre trevligt.

Theos hosta har blivit värre.. han rosslar och det piper i lungorna på honom. Ringde till sjukvårdsupplysningen och fick en tid till vårdcentralen klockan 11 imorgon. De sa att om han blev mycket mycket sämre under natten så var det bara att höra av sig igen.
Hoppas att det inte är nåt större fel på lilleman.
Jag som hade bestämt att han inte var sjuk.. får nog ändra där.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och ta hand om min solbränna.. :/
bra på tv äre ikväll i alla fall.
Desperat Housewives och sen dubbla avsnitt av Cougar Town.

På återseende!

Jag tyckte det kändes lite varmt.

dsc01009 (MMS)

Jag tyckte det kändes lite varmt.


Gissa vad detta är. :p

dsc01001 (MMS)

Gissa vad detta är. :p


Härliga sommarväder!

Eller nästan i alla fall. lite kallt ännu, men riktigt fint endå!

Har varit ute med Theo sen 20 över 10 imorse fram till klockan 3.
Stack ner en sväng till stan och köpa en ny solhatt till Theo.. kepsen var precis på gränsen och sitter liksom inte fast ordentligt.. så det vart en liten seglarhatt istället. Ja en sån som han har på bilden i inlägget under.

Vid halv 12 så mötte jag upp Linda och Sigge för att gå o äta lite lunch, vi köpte med oss en baguett från baguetterian och satt oss sedan vid fontänen bakom stadshuset och där vart vi kvar i flera timmar. ja fram till 3 som sagt. :) Killarna fick leka lite med varandra, Sigge sov lite lunch och Theo fick visa Linda hur tjusigt han kan kråla.
En riktigt mysig dag i solen!

Har bestämt att Theo är nog faktiskt frisk. Han verkar inte sjuk alls. och han har inte blivit nå sämre än igår i alla fall. Han har fortfarande lite hosta., men skiteriet har lugnat ner sig betydligt.

Han har haft en jobbig natt bara., men annars så.

Just det. var på Ohlsons tyger förut också. köpte en riktigt rolig grejj som jag aldrig sett på en tygaffär förut.
Nytt inlägg om en liten stund. :)

På återseende!

Mysigt ute i solen.

dsc00999 (MMS)

Mysigt ute i solen.


Redo för en dag i solen med solkepan.

dsc00994 (MMS)

Redo för en dag i solen med solkepan.


RSS 2.0