Stockholm

Där har jag varit den senaste veckan.
blir så dåligt uppdaterat i bloggen när jag är borta.

Skulle kunna ha en genomgång dag för dag om vad som har hänt och vad vi har gjort under denna vecka, men det ids jag inte med. nöjer mig bara med att säga att vi har haft det underbart med familj och vänner, god mat och relativt bra väder. :)
Veckan har gått i musikens tema. ;P Theo har fått marracas, marracasägg och en ukelele. skitsöt.

Nu har jag i alla fall kommit hem och det är sköönt. skulle ha varit skönare om lägenhet var städad och såg strålande ut., men så var tyvärr inte fallet. gud jag måste städa. nån som känner sig villig.? ;)

Nu blir det bara en kortis för jag är trött och ska sova lite.

På tisdag så åker jag eventuellt till mammsen, men flyttar det kanske till fredag. inte bestämt mig ännu.

Nu började visst sex and the city. :)

På återseende!

Trött liten kille. :)

dsc01184 (MMS)

Trött liten kille. :)


SMS-inlägg

dsc01181 (MMS)


Smarrig mat

dsc01166 (MMS)

Smarrig mat


Vi var inte vaken länge. Somnade efter en ...

dsc01160 (MMS)

Vi var inte vaken länge. Somnade efter en halvtimme. :)


SMS-inlägg

dsc01159 (MMS)


jag älskar....

... känslan när man biter av en stor bit choklad från en chokladkaka istället för att bryta bort en liten fyrkant och stoppa i munnen. :)

Kom på det nu när jag satt mig med en liten chokladkaka.

Så om ni sitter och inte ska dela med er till nån annan av eran choklad.. skippa brytandet och ta en rejäl tugga direkt istället!!! :D


Till något annat.. Imorgon sticker Jag,Theo,Linda,Sigge,Camilla och Jamie till Furuvik! skojjsigt värre.
Ska bli så himlarns roligt att se på djuren och låta kidsen få leka lite med varandra och, om vädret tillåter, bada lite.
Vi åker ifrån Sundsvall runt 8-tiden. När man har småttingar så går det inte riktigt att spika en viss tid utan man tar det lite som det kommer. Helt otroligt att jag klarar av det. Jag som ska ha allt planerat in i minsta detalj. och nu bara behöva lämna saker och ting åt hur Theo känner för det. :)

Idag vart det kubenbadet... igen.. dock inte så fint väder som förra veckan vi var där.

Nu ska jag alldeles straxt krypa ner i sängen och sova. måste vara utvilad imorgon när jag ska köra ner till Furuvik!! :D

På återseende!

Theo står och sorterar lite leksaker. :p

dsc01158 (MMS)

Theo står och sorterar lite leksaker. :p


SMS-inlägg

dsc01157 (MMS)


Badar ute hos jessica och micke.

dsc01153 (MMS)

Badar ute hos jessica och micke.


Trött liten kille

dsc01147 (MMS)

Trött liten kille


Theos nya tröja.

dsc01144 (MMS)

Theos nya tröja.


Ännu en dag på Kubenbadet

Idag vart det en kortare dag. från 11 till 4 ungefär.
Men det räckte gott och väl. var varmare idag eftersom det inte blåste så mycket så grabbarna tyckte det vart lite för varmt och svettpärlorna på näsan fanns på alla tre.

När vi kom hem var Theo som en liten ängel! faktiskt! ingen ironi här. :) Han lekte på själv och pillade och petade med sina leksaker och hade det mycket trevligt.

Bestämde mig för att jag tillochmed kunde laga lite mat så det vart kött och potatissallad idag. Theo fick en burk med bolognese. Efter det stack vi ner på stan och jag köpte mig en solskyddsfaktor och en eftersol. Theo fick en skitsnygg t-shirt han.

Lägger upp en bild med mms efter detta inlägg.

Sen när vi kom hem vart det bara en dusch och sen gick vi in till Anna och hon fick visa upp sin nya sommargarderob som hon vart nere på stan och fixat. :) Jättefina kläder alltihop.! Önskar att jag hade kroppen och pengarna att kunna ha alla dom kläderna. Jaja.. nån gång så kanske jag blir lite smal i alla fall. :)

Nu blir det film och sen sova.
ikväll blir det Intolerable cruelty.

På återseende!

Kubenbadet

Är bara hur bra som helst!

25:- för att komma in som vuxen och småknottarna går ju in gratis så det är ju kanon. Tempererat bad som idag var varmare än luften vilket säger en del eftersom det idag varit runt 30 grader varmt.
Sedan har dom en grill och kiosk med riktigt bra priser.

Var där idag med min vän Linda hennes son Sigge och Lindas mamma Berit var också med. Hur mysigt och trevligt som helst har vi haft det. Killarna har härjat runt och haft skitkul!

Har tyvärr ingen bild mer än den i inlägget nedanför där de satt och mumsade på strips. Kameran var ju såklart hemma.

Men imorgon blir det kubenbadet igen!
då tillsammans med samma gäng som idag + Camilla och lille Jamie. Ska bli roligt. Var länge sen jag träffade Camilla och Jamie nu.

Dum som man var så glömde jag ju att smörja in mig själv med solskyddsfaktor så jag har såklart bränt mig idag. får se och hoppas att det lagt sig lite tills imorgon så jag kan sola lite till imorrn. då MED solskyddsfaktor!!

Tillochmed lille Theo som jag smörjde in flera gånger lyckades få sig lite småröda armar., men inte så farligt. det mesta gick bort när han duschats och blivit insmord med Becure repair. Kanske den bästa "salvan" som finns!
Bloggade om den för några månader sedan. Det är den som är som ett skum så den är jättelätt att smörja in småknottarna med eftersom den inte kladdar något.

Haha.. vikket reklaminlägg det vart idag då. men men. vill ju att ni ska veta hur bra allting jag gör är. ;)

Fortsätter min reklamkampanj med att berätta att imorrn innan badet så drar jag till Hemköp i Granlo och köper barnmaten som bara kostar 79:- för 10 burkar. handlar nog med mig nåt gott till badet också. :)

Hoppas att ni har haft en helt underbar sommardag! Nu blir det film, hallonglass och sedan sova!

På återseende!


Här sitter sigge och theo o käkar strips.

dsc01143 (MMS)

Här sitter sigge och theo o käkar strips.


ahaa

minnet kort.. :)
Skulle ju uppdatera när jag fick mera tid, men glömde bort det totalt!

Theo har idag varit helt hopplös.
Imorgon kommer vi att vara mitt bland folk hela dagen så jag hoppas på en mycket bättre dag då. Han har ju haft sina två dåliga dagar nu så det borde vända. När han väl blir såhär hopplös är han det två dagar irad och sen äre borta!

Har idag känt mig väldigt hjälplös och deprimerad faktiskt. Har känt av att alla runtomkring är ute och far och flänger, festar och går på gatufesten och ååååhhhh så jag också vill gå.!!! Fast egentligen vill jag ju inte det. Hatar gatufesten och allt folk som trängs och är alldeles aspackade., men just idag känner jag att gud så härligt det hade varit att vara där och åka lite karuseller och festa loss lite.

Jaja... nästa år kanske.. när Theo inte sitter fast i tutten längre.

Just nu är jag trött i ögat och ska passa på att sova lite.. Theo somnade redan straxt innan 8 ikväll så det finns en viss risk att jag har en pigg liten pojke redan vid 5-6 tiden. jag hoppas han håller sig till sina vanliga tider.

Imorrn som sagt äre fullt upp. ska skjutsa Annas karl och hans kompis till bredsand och därefter tar jag och Anna oss en lunch på stan i form av Langos! mumma! Sedan packar jag in lilleman i bilen igen och beger mig ut till Alnö för grillning och lekar tillsammans med min underbara Jessica och en massa annat folk! Skojjigt värre!

Nu blire sova som sagt!! :)

På återseende!

dålig uppdatering som vanligt...

... blir lätt så när jag åker iväg till mammsen. största anledningen till det är väl för att av någon underlig anledning vill inte mitt trådlösa funka med deras nätverk.. knasigt. men men

Har ju då varit där uppe hos mammsen i en vecka. skööönt! massa sol och mysigt.

vart störd i mitt skrivande av en skrikande bebis... så jag får helt enkelt försöka mig på att skriva en annan tid.

SMS-inlägg

dsc01138 (MMS)


Jag och Hannah avslutar dagen med lite jor...

dsc01130 (MMS)

Jag och Hannah avslutar dagen med lite jordgubbar i det gröna. :)


Är så glad så med sin nya tönthjälm. :p

dsc01126 (MMS)

Är så glad så med sin nya tönthjälm. :p


RSS 2.0