vikten.

det var ett tag sedan jag skrev något om viktnedgången.
har fortfarande inte nått mitt mål, men är nära nu.

Jag packade upp lite kläder nu och jag har fyra par jeans som bara legat i garderoben de senaste tre åren och har inte kunnat användas för att jag tjockat på mig för mycket men.... ikväll prövade jag alla fyra! 3 av 4 får jag på mig!!! lycklig? oja!!
2 av dom satt jävligt bra. det tredje behövs liiite mer viktnedgång för att de ska sitta snyggt (blev lite väl tajt) och det sista paret vet jag inte om jag någonsin kommer få på mig. det är nämligen ett par jeans jag fått. så jag har aldrig haft dom. tror inte jag varit i den storleken sen jag gick i grundskolan.. typ. :P
Så domhar jag inga höga förhoppningar om, men fan asså.

ett par av jeansen var ett par som jag hade långt innan jag blev gravid med theo. och de satt bra. riktigt snyggt faktiskt. åh, så jäklarns nöjd alltså!! :D

Ikväll har jag och theo varit på smitt-playdate. Vi träffade en gammal arbetskollega och hennes dotter som har vattkoppor. Så nu är det bara vänta och se ifall det blir några vattkoppor eller inte.

ja det var allt jag hade för denna gången. :P

övik tur och retur

ja varför inte.

Igår så åkte mamma ner till stockholm till släkten för kalasfirande av morfar som fyllde 75. På vägen ner så lämnade de Mickis här med mig. Mickis hade nämligen en musikvideoinspelning som hon ville vara med på uppe i övik idag så vi löste det bäst såhär.

Theo fick vara ute hos farmor. så han har varit där enda sedan fredagen och imorgon får jag äntligen träffa min lilla gos igen. :)

Så idag då. då vaknade vi sedan begav vi oss mot övik. Mickis hade sin dans och jag strosade runt på stan och hittade massa grejjer.
Det vart julkläder till theo inköpta. ett par röda jeans och en grå/röd/vit rutig skjorta med svart slips. En onepiece till Theo, två bilar-böcker. bland annat den som de hade på theos gamla dagis som jag har letat som en tok efter. den hittade jag. hur kul som helst. kostade bara 25:- dessutom så det var ju ännu bättre.

Sen va ja på jysk och köpte sängkläder till theo. vart ett med bamse och ett med blixten. kudde och täcke köpte jag också.

När Mickis var klar så åkte vi hem till sundsvall igen. kom hem vid 7-tiden. så nu ligger vi i soffan och kikar på så mycket bättre. Imorgon ska vi hämta theo ute hos farmor, pröva kläderna jag köpt och sedan se om vi behöver ta en tripp till birsta för att byta något eller om storlekarna blir bra. tycker det är så svårt med storlekarna till theo. på vissa affärer funkar en storlek, på en annan ska det vara något helt annat. så jaa.. prova det måste vi göra. :)

Nu ska vi glo vidare.

Just det.
till veckan ska jag åka till en gammal arbetskamrat vars dotter har vattkoppor och hoppas att Theo kanske drar på sig en liten smitta. :) Så skönt att ha det överstökat liksom.

Sötungen min

Ja han är ju helt fantastisk min lilla kotte.
I alla fall om man ska tro dagis. :) Alla fröknar som jag träffat nu när jag lämnat och hämtat theo säger det. att han är så social och leker bra med alla barna. så skönt att höra.!

Pms:En är i sitt slutskede. jag känner knappt av den. och är på fantastiskt strålande humör idag! Hade ett möte på jobber idag som gick kalasbra!! kändes hur bra som helst.

Ikväll är det greys anatomy och imorgon har jag tvättstuga.

Nu ska jag mysa i soffan lite med theo. Han sitter redan lutat emot mig och säger; mysa mamma , mysa mamma. :) goungen.

Aldrig vara nöjd?

Nää.. ibland så är det bara så.

Nää.. nu ska jag itne vara sån. jag är inte missnöjd. men besviken är jag. hämtade theo från dagis och han har en lånetröja på sig. okeej. ifrågasätter detta då han har ombyteskläder på sin hylla, men de sa att de inte hittat någon tröja där. bara ett par byxor.
går själv till hyllan och lyfter och letar efter hans tröja, men den är spårlöst borta. FAN. nån har alltså snott Theos tröja. Theos namnmärkta tröja. POP-tröja till råga på allt. aja. inte mycket att göra åt. sa att jag skulle kolla hemma om jag mot all förmodan dragit med den hem under helgen (vilket jag tvivlade starkt på) och mycket riktigt. här hemma finns ingen blå tröja.

Det är ju såklart inte dagis fel. och jag klandrar självklart inte dom. men man blir liksom besviken. besviken på hur andra föräldrar bara kan ta något annat barns kläder. betyder det här att jag inte kan lämna någonting på dagis? ingen tröja, inga byxor. overall? skor?
Vart går gränsen för vissa föräldrar på vad man kan plocka med sig hem som är andras?
Som sagt. besviken. nå grymt.

Ska ta upp det med dom imorgonbitti igen och informera om att den inte är hemma och att den kommit bort där. de kanske kan hålla ett öga öppet liksom. inte för att jag tror att tröjan kommer komma tillbaka. då måste ju människan som tagit den vara helt puckad om man stjäl en tröja från en annan unge och sen har den på ungen några dar senare.

Aja..
fan!

Borde inte vara så upprörd som jag är, tröjan är inte ens speciellt fin. ganska ful faktiskt.. det var därför det vart en dagisombyteströja liksom. men endå.

Också är jag inne i fas fyra av min pms.. alltså nedstämdhet och självaste mensen.
Har suttit på jobbet, nära till tårar flera gånger.
Inte för att det hänt något speciellt eller att någon varit otrevlig.. utan jag blir bara pang boom jätteledsen.

Till helgen får jag inte träffa mitt hjärtegull nånting nästan . :( men det är snällast emot honom.
Ska ju åka upp till övik och tillbaka iprincip. så det skulle mest bara bli en massa sitta i bil och det är ju mindre trevligt. så han får istället vara ute hos farmor och bosse i 2 nätter eventuellt. det beror lite på hur sent vi kommer hem på lördagen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och gå under en skvätt.

bläää!

stavfel?

näää,, vadå?
haha läste förra inlägget och ser att jag inte bara 1 gång utan 2 gånger stavat fel. fingrarna vill inte vara med. :P självklart är det timberland skor. inte timerland. :P

Nu har jag kikat på lite tv.
Funderade på att se klart filmen på trean, men nää.. orkar inte. så istället går jag och lägger mig.. nu.. känns lite konstigt att gå och sova så tidigt. brukar ju sällan gå och lägga mig innan 12 ens., men kan nog vara skönt. kanske man kan känna sig utvilad imorgon tro.
aja..

nattinatt!

Vinterskor!

Idag har jag köpt mina vinterskor!!
Vart de låga vita timerland skorna. skitsnygga!! Men ska även köpa ett par höga. fast svarta.
Mammsen köpte ett par höga förra vintern och har inte använt dom nånting nästan då hon tycker de blir lite för tunga. jag har inte upplevt det så jag får köpa dom av henne för ynka 800:- helt klart värt det med tanke på att de går lös på 1600 i nypris.
nice va?

Så helt plötsligt blev jag med 2 timerland skor. det tycker jag känns himlarns bra.

hade jättemycket att skriva, men nu bara försvann allting, aja.. försöker igen vid senare tillfälle. ;P

trött och frusen.

Är så himla kallt. satt och såg på idol, men var tvungen att gå in och tappa upp ett kokhett bad.
kanske vart lite väl varmt. började få hjärtklappningar och svimmade nästan av.. inte bra att chocka kroppen på det viset.

Ska ringa på måndag och höra efter vad som kan göra att det är såhär kallt.. eller om det faktiskt är så här kallt i normala lägenheter. jag är ju van vid mina underbara 26 grader i gamla lägenhet. alldeles underbart var det. fast det tyckte jag förståss inte då på sommarn där borta..., meeeen det är väl som med allt. man saknar det inte förrän det är borta. och nu saknar jag det. saknar min varma goa lägenhet där jag kunde sitta i soffan i linne och shorts när snön låg ute och massa miinusgrader. men men.

Här ligger jag med mysbyxor, tjocktröja, morgonrock och mysiga filten från boom. datorn i knät också förståss som ger ifrån sig en hel del värme.

satt igårkväll och pusslade lite. var mysigt. skönt att bara sitta och pilla på., men har ett så svårt pussel. natthimmel med norrsken mot en snöiga grener och några små söta kaniner som hoppar i snön. jaa.. det är en jävla massa vitt i alla fall. :P lär ta ett tag innan man är klar.

Ikväll blir det nog sussa tidigt. hade velat se nån film. men orkar nog inte.

PMS-ig är jag också. jävla skit. min pms kommer i olika steg.
steg 1; jag vill slå ihjäl folk och tål ingenting.
steg 2; deppen kommer. jag blir ledsen och mår jättedåligt.
steg 3; känner mig alldeles hopplös och trött.
steg 4; mensen kommer ÄNTLIGEN och då blir pms-problemen liite bättre. :)

är väl just nu mellan steg 2 och 3 skulle jag tro..

Twiday

Har en arbetskollega som försöker lura med mig på twiday. eller försöker och försöker. biljetterna är redan fixade så jag får la pallra mig dit. :) hon tyckte det var ett ypperligt tillfälle för mig att se alla filmerna.

jag har ju inte sett en enda och inte heller läst böckerna.
jag ville ju läsa böckerna först, men har liksom inte ens kommit dit.

jaja. går väl att göra åt andra hållet också. måste bara få tag i böckerna också. nån som har dom? helst på engelska.. har hört att de ska vara bättre på engelska.

Är väl lite som harrypotter. skitdåliga på svenska men kungbra på engelska.. tycker jag i alla fall. :D

Trög jobbdag.

Idag har det varit en riktigt seg dag på jobbet.
Började med att varken jag eller theo sovit speciellt mycket då han hostat hela natten typ. så minimalt med sömn för oss båda.
Så på morgonen var Theo jättetrött så jag bestämde mig för att han skulle få vara hemma idag. Tog med honom till jobbet och ringde till farmor som kom in till stan och hämtade honom.

Han hade ju såklart mått jättebra under dagen där, ätit bra och druckit jättebra. hade inte hostat nånting nästan.

Så när jag fick tillbaka honom så åkte vi till kyrkan en sväng. kom hem lagom till läggdags och då var han jättetrött. somnade  innan han landat på kudden tror jag allt. :)

Sååå ikväll kikar jag bara på lite tv och självklart greys. sen blire sussa tidigt för min del.
redan torsdag imorgon. vad händer med tiden egentligen? går alldeles för fort.

Dags att planera helgen snart också.

Söndagen är däckbytardag. så då åker vi ut till farmor och byter däck jag och pappsen. mina nya fina vinterdäck. nu kan jag köra säkert denna vinter också. :)


I'm back!

Tog bara ett bra jävla tag, men nu har jag fått igång datorn. Eller datorn har väl inte varit död, men jag har inte fått fingrarna ur arslet och satt in routern liksom. Men nu har jag internet till min lilla dator. Vad har hänt sen senast då? jo en jättemassa såklart. Theo har fyllt år, vi har flyttat, jag har varit på firmafest och blivit väldans rund under fötterna. hehe. Jag mår bättre nu, precis som många av er sa. min depp är helt borta. jag trivs. Theo älskar nya lägenheten och springer runt och härjar mest hela tiden. Han har även börjat på nytt dagis och där trivs både jag och han som fisken i vattnet. Så himla underbart att kunna lämna honom på ett dagis där jag inte behöver ha ångest för att jag ska jobba. det spelar heller ingen roll att det blir rätt långa dagar för honom. för han trivs jättebra och vill oftast inte ens gå hem därifrån. underbart va? Åh, jag mår så bra!! Bäst att njuta. man vet aldrig när nästa svacka kommer. positiv jag är va? :P nejmen det känns som att det mesta flyter på och att allt går så bra och känns så bra. så nåt måste väl gå åt pipsvängen snart va? På jobbet är det härligt också. bra stämmning och vi har skitkul! Just nu har jag tvättstuga. skönt med två fungerande maskiner och torktumlare som får grejjerna torra på en vända. :) Har nu bara två maskiner kvar. ska ner och slänga i en av dem om en kvart och den andra om en halvtimme. Har tid till 22. Måtte jag inte missa att gå ner i tid.! Är svin-nojig för det. För missar jag det så kommer jag liksom inte in i tvättstugan och alla våra kläder blir kidnappade. :P Jaja. lite småsurr om ingenting. ska försöka komma igång med bloggandet, men efter en så lång paus så kan det ju ta ett tag. så ha tålamod med mig. :)

bloggpaus

Här kommer ett litet inlägg. Har ingen dator eller Internet i lägenheten ännu så jag orkar helt enkelt inte Blogga på mobilen. Så. Håll ut. Om en vecka är jag nog Tillbaka. :)

RSS 2.0