internetlös

Ja idag har jag varit utan internet hela dagen. kom tillbaka först nu på kvällen. tur man har internet i mobilen i alla fall. :)

Ringde och morrade på Telia en hel del och slipper nu betala internet fram till i oktober då jag har sagt upp det. d e ju rätt soft endå. Så d blir ju 400:- mindre i månaden de närmsta månaderna.

många bäckar små.

Ska bli skönt att slippa med telia att göra sen.

har bara elen och hemtelefon kvar att ringa och säga upp. får göra det när jag kommer hem ifrån göteborg.

Har fortfarande inte hört något ifrån min nuvarande hyresvärd så jag hoppas verkligen inte det blir nå tjaffs med uppsägningstiden nu.

Imorgon ska jag ner på stan när dom öppnar och gå på åhlens och köpa en ny handväska. en stor bra som jag kan ha som handbagage på planet.
shit, känns helt overkligt att vi faktiskt far imorgon.

Väskan är näst intill färdigpackad. det enda jag har kvar att packa är; sovgrejerna, tandborstar, vällingflaska och skor. 15,5 kg ligger vikten på nu. får ju ha 30 så jag kommer nog klara mig gott och väl. finns plats för massa shopping. :D

Ikväll har jag en lindsay lohan kväll. först mean girls och därefter gorgia rules.

vad gör ni en lördagkväll som denna?

Inkörning

Fasen att den ska komma nu efter närmare 2 veckors tid. har inte tänkt på det riktigt, men jag har just nu riktiga inkörningsproblem med LCHF, men jag ska fortsätta kämpa.

lider av förstoppning, enorma svettningar och kramper i underbenen. mysigt va? men jag läser mig till att detta ska bara hålla i sig i nån/några veckor. så jag hoppas att det snart är över. det positiva med det är ju att ökade svettnignar leder till ökad förbränning. nice eller hur. :P Får stå ut med tre duschar om dagen ett tag framöver helt enkelt.

Nu ska jag snart ner till tvättstugan och dra igång en ny maskin. sen blir det en tripp till stan. jag orkar egentligen inte, men jag måste ju göra det. suck.

jaja. det va allt för mig för denna gången.

wehoo. det funkade med sms-inlägg

dock så kom det ju fram till bloggen liiiite senare än jag skickade det. haha.

jaja. det kom fram i alla fall.

Nu har vi nyss vaknat. underbart med sovmorgon igen. kommer nog inte bli allt för många såna i göteborg så jag passar på att njuta nu.

ska byta på theo sen ska jag packa hans skötväska så han är redo för en dag ute hos farmor. dock inte alls så bra väder som dom utlovade igår., men det ska ju bli varmt säger dom så shorts och tischan åker på så packar jag med långbrallor och långtröja. det lär ju kanske inte bli nåt bad i sjön idag i alla fall. :P

nej nu ska jag bara vänta på att theo blir hämtad sen äre tvättstugan som gäller.

Theo tyckte skvadern var mycket spännande

imag0034 (MMS)

Theo tyckte skvadern var mycket spännande


Hörrni! jag behöver lite hjälp.

Jag har ett dilemma.
Sitter här mitt i sommaren och har dilemma inför vinterskorna.



Vilket dilemma va?
Nåt av dom blir det ju, men kan verkligen inte bestämma mig om jag ska ha dom jättehöga eller de lite lägre. hmm.. hjälp mig! vilka tycker NI är finast/snyggast, mest praktiska?

Ingen rast ingen ro

Idag hade vi fullpackad dag.. igen.

Började med att kliva upp och käka lite frukost. sedan hade jag bestämt mig för att gå upp till norra berget. o herre jesus vad det är brant dit upp. gassande sol och runt 20 grader varmt var det när jag började min promenad. behöver jag lägga till att jag näst intill flöt bort när jag kommit fram.

Aja.. Plockade ur theo ur vagnen och han sprang genast och började leka. själv satt jag mig i skuggan och drack mängder med vatten och väntade tills kroppen lugnat ner sig lite. Vet inte om det är dieten eller om jag har så jävla taskig kondis, men jag svettas om en jävla gris alltså. mysigt va?! :P

Väl där uppe då som sagt så lekte theo och hade skitroligt. kollade på djuren och bara myste på. han fick i sig en kokt korv med bröd till lunch + 5 kalla korvskivor som jag hade packat med. mycket nöjd över den lunchen med tanke på att han ätit väldigt dåligt en längre tid nu.

Efter lunchen där uppe så begav jag mig hemöver. theo somnade på vägen precis som planerat och när jag kom hem flyttade jag bara över honom till bilen och han fortsatte sova.

Vi åkte ut till farmor där vi badade i sjön och theo sprangt runt resten av dagen alldeles näck.

När vi äntligen kom hem så var theo fortfarande på ett strålande humör och han fick i sig all middag också som idag bestog av en omelett med ost och kabanoss. mums.
Vi duschade av oss allt sjöäckel och sen vare sovadags. tror han kommer sova länge imorgon. :P Fast det får han inte för imorgon är det full fart igen! :D

Nu på kvällen kom Anna hit och vi kikade på You Got Mail. mysigt.

Imorgon ska det ju vara finväder igen och jag har tvättstugan heeela dagen. så jag har ordnat så att theo får vara ute hos farmor istället för att vara inomhus med mig och tvätten hela dagen. Så han får bada och springa runt och härja lite imorgon medans jag tar hand om tvätt, städ och en snabbsväng till stan för att inhandla det sista som behövs inför resan.

Skulle mobilblogga förut, men det ville inte riktigt fungera, vet inte riktigt varför, men ska undersöka detta. :)


Ännu en fartfylld dag

Men innan jag kommer till dagens agenda måste ni bara se denna underbara film! Detta är alltså filmen som jessica filmade igår då theo tog sig en simtur i presenningen. :)




Idag började vi dagen med frukost och sen begav vi oss direkt till Folkets Park och lekplatsen där. Mötte upp Camilla och Jamie. Theo hade skitkul och åkte rutchkanan fleeera gånger. han fick inte nog. Linda och Sigge kom också förbi helt oplanerat så de tre killarna härjade gärnet tillsammans. Skitmysigt att se dom tillsammans busa och skratta.

När det började närma sig lunchtid så vart det stan för inköp av väska till lilleman. vart en jättesöt svart barbapappaväska som påminner i utseendet om en kånken mini. skitsöt.
Lite lunch på charm vart det också. därefter var det sovadags för theo. när han vaknat från sin middagslur så gick vi till jobbet och störde lite. :) Theo härjade även där gärnet.

Stack iväg och handlade efter att vi käkat middag, men lämnade theo ute hos pappsen. i ett enda syfte att jag skulle få med mig en film därifrån, men det glömde jag såklart bort helt totalt.
Kvällsbad och nattning för theo stog på schemat när vi kom hem igen.

Imorgon väntar ännu en fartfylld dag. mer packad än denna. :)
Börjar i alla fall dagen med en 3 km promenad i nästan enbart väääääldigt brant uppförsbacke. Blir Norra berget på förmiddagen i alla fall.

Nu lite slökolla på Moulin Rouge, som jag för övrigt aldrig har kollat på hela filmen. :P

Till en liten tösabit

Ett grattis till Johanna och Henke och deras lilla tösabit som kom idag!


Vilken dag!

Började med att jag och theo tog en sväng till birsta. mötte upp mammsen och anki och stötte även på Susanna och myskulan. åh, så mysigt! :)
Efter en liten sväng där så drog jag vidare till Alnö och Jessica och lilla Tindra. sötungen. sitter och flörtar gärnet med mig jämt. :) eller jaa.. nästan jämt om hon inte gallskriker istället. :P

Theo bestämde sig för att det var så varmt så han körde ett klädsim. han sprang runt med strumpor, tröja och blöja och hittade en presenning men lite gropar i där det samlats lite vatten. där bestämde han sig för att han skulle bada. så han sätter sig i det där och klampar runt rullar runt på magen till ryggen och blir absolut dyngsur, men han hade roligt och det är ju huvudsaken. :)
Så ett litet bad för lilleman vart det.

När klockan började närma sig fyra så begav jag och theo mig iväg till skopunkten. vart tre par skor. två till mig och ett par till theo.  198:- för alla tre. skitbra jue.

Sen har vi varit hemma och myst på. mammsen kom förbi innan de skulle åka hem också och visade upp pippifåglarna som dom var ner och köpte. theo tyckte dom var jättefina och kollade lääänge på de små liven.

Nu ligger lillskrutten och sover och jag har tänkt ta tag i kvällsträningen så jag har den gjord. Har gått med sopor och satt igång diskmaskinen och städat undan en del här hemma så det ska vara fint till på söndag.


Mysdag

Idag har jag och theo haft mysdag.
Han sov till kvart över 10?! helt sjukt. måste vara vädret som gör att han är trött.

När vi vaknat så begav vi oss ut till farmor. theo lekte runt lite, fick åka lite skoter också. den ni. åka skoter mitt i sommaren. :P Pappa har hjul fram på under sommaren och förvaringen så den ska bara lättare att köra in i garaget och så om han behöver fixa lite med den. och nu stog byte av matta på schemat och theo tyckte det var väldigt tokigt att han plockade isär skotern.

När vi kom hem så kikade vi på filmen bilar och bara myste i soffan och när den var klar städade vi undan leksaker och efter det var det dags att sova för lilleman.

på torsdag har jag planerat att jag och lilleman drar till norra berget för lite lek och bus. alla som vill hänga på... gör det! :)


Det blidde...

... Bridget Jones Dagbok. den är ju bara för härlig., men det är nästan så jag tycker tvåan är bättre än ettan så nu hoppas jag nästan dom visar tvåan här snart också.

Just nu kikar jag på CSI XL. skitkul har jag.. nää.. inte speciellt.

är väldigt trött och det börjar redan värka i kroppen. så det blir nog snart sussinanna. har ett fönster öppet i vardagsrummet och det blir nästan kallt här. gud så skönt. :) Så jag kan ligga under min filt och bara pysa på.

Casanova vs. Bridget Jones Dagbok

Mmm.. så ser kvällens dilemma ut. hur ska man göra? casanova eller bridget jones? casanova är ju sådär halvbra och bridget jones har ju ett par klockrena scener.. jaa.. jag har en timme på mig att bestämma mig. :P

Jag behöver lite motivation

Fasen jag känner mig sjukt omotiverad till träningen. skulle egentligen behöva göra den nu. nu på en gång så jag har det överstökat, meeeen jag orkar inte. jag vill inte. men jag måste!
nu skulle det vart bra att ha nån som står ovanför en och skriker och gapar tills man rör på sitt feta arsel och gör dom 20 minuter som det faktiskt bara tar. helt sjukt skönt när det är gjort, men endå.

Blir lessen på folk i min omgivning också. är inne i en dålig svacka. rent psykiskt. hoppas att min långa semester i göteborg gör att jag kan koppla bort allting och bara få vara. bara få rå om mig själv och skita i allt här uppe.

Sista veckan här hemma är redan fullplanerad.

Imorgon; heldag ute hos farmor
Tisdag; då kommer mammsen ner med min resväska och hon och jag tar oss ut till jessica och hälsar på
onsdag; en lekdejt är inplanerad
Torsdag; halvplanerad än så länge. inget helt spikat.
Fredag och Lördag; tvätta, städa och göra iordning lägenheten.
Söndag; packa och fara iväg till götet.

Underbart va?!


9 km

Theo gav mig en underbar sovmorgon till 9.35  underbara älskade unge. hoppas han sover så här bra resten av semestern också. :)

När vi vaknat till och ätit frukost så drog vi iväg med vagnen upp till sidsjön. drog ett varv bara så totalen av promenaden landade på 9 km. hade ju tänkt ta två varv, men har så sjukt ont i ryggmusklerna. kraftig träningsvärk från träningen i förrgår tippar jag på. Så träningen ikväll blir en aningen lugnare.
Men jag är nöjd med dagens insatser hittills.

När vi kom hem vare dags för Theo att käka lite lunch. gick inte i honom sådär jättemycket, men det förstår jag jue, han kom ju iprincip direkt ifrån frukosten. :)

Men nu sover han i alla fall och när han har vaknat tar vi oss iväg till nån lekpark och leker lite. om det inte regnar förståss. eller vi kanske tar en sväng endå. bara att dra på regnkläderna. :)


Revolutionary road

Ikväll har jag kikat på revolutionary road. vet inte riktigt vad jag tycker.
den är iof inte klar ännu, men den känns liksom som att det fattas något. mmm.. kan inte riktigt sätta fingret på det.



lite roligt med den duon igen iof., men bättre film har jag såklart sett.

Nu fortsätter den så jag ska väl ta mig igenom slutet också. :)

sååå trött

jag blir så trött av det här vädret.

Theo också. han vill bara sitta och mysa.
kanske beror det på att han hoppas att hans pez-lastbil ska fyllas på. :P

Hittade ju en sån där pez-lastbil på Ica häromdagen. så efter middagen som han åt bra utav så fick han sin lastbil fylld med en laddning pez. han hade lite svårt att förstå hur man skulle kunna lyckas hålla i lastbilen och få ut godiset samtidigt, men det gick ju utmärkt.

Nu sitter vi och leker med lite bilar och om nån timme är det väl dags för lilleman att sussa. Han sov 2 timmar förut på eftermiddagen. vaknade först halv 4 så han lär ju inte vilja gå och lägga sig nu. :P

Aja. så rolig var jag, men jag hade tråkigt och tänkte jag kunde skriva några rader.

Är btw så jävla avis på alla som har småbebisar eller ska ha småbebisar. vill också ha en! är ju hur många som helst nu som precis har fått smått eller som går runt och precis ska ha samt de som har den fina runda myskulan och har ett par månader kvar., men åh så avis jag är. vill också! Så ni som vill låna ut era bebisar en stund; ge dom till mig! jag vill snusa bebis! :)

väskjakt.

idag har jag varit på jakt efter en rygga till theo som han kan ha på planet med lite bilar, nån vattenflaska och nåt gott att tugga på. men hittar ingenting. ville helst ha en rygga med rorri på, men det verkar inte finnas någonstans förutom på tradera via en säljare i england. känns lite jobbigt då den inte kommer hinna fram innan vi åker.
sen hittade jag en skitläcker blixten-rygga på campadre, men då var beräkat leveransdatum den 10 augusti. så den hinner inte heller komma.

så idag så gav jag upp mina planer om att hitta en rorri-rygga och tänkte nöja mig med en blixten. men det fanns tamefan ingenstans?! skitjobbigt. fanns en inne på väskan, men den var alldeles för stor för lilla theo. samma sak inne på HM fanns också en, men också den för stor.
så jag tänkte dra en vända på stan imorgon och kolla om det finns nåt roligare utbud där. hittade en jättefin barbapappa ryggsäck inne på åhlens, men det var ju inte riktigt det jag skulle ha. ville ju ha en med bilar på.

Theo har ätit mycket dåligt idag, inte ens välling ville han ha imorse tydligen, men det kan ju bero på denna olidliga värme som vi har idag. det är som att gå in i en vägg när man kliver utanför dörren.
han fick i sig lite kräm och mjölk nu innan han skulle sova i alla fall. så alltid nåt. :)

Vart också grymt besviken på vågen imorse. jävla skit. ½ kilo + visade den. blä!! notera också att det är vågen jag är besviken på, inte mig själv. haha.
men jag ska fan inte ha dåligt samvete, jag både promenerade och tränade igår så jaa.. vi får se hur det går.

Nu ska jag kika runt lite på nätet medans jag väntar på att theo ska vakna.


I'm back!

Idag har jag kört STENHÅRT!
och nu sitter jag med min försenade lunch vilket idag fick bestå av en kall kabanoss och några oststavar.

Underbar dag idag må jag säga.
Theo gav mig en rejäl sovmorgon till 9.45 underbara unge! :D
Så när vi vaknat till och jag gjort iordning min frukost så bestämde jag mig för att trotsa väderprognosen och ta en promenad. hoppas på att det inte skulle regna på oss.., men så fel jag fick. efter halva vägen började det ösregna., men gud så skönt det var! riktigt svalkande. hade förberett i förväg så theo hade redan regnskyddet på sig.

Gick en sväng förbi ICA också och köpte en bonaqua som jag ska mumsa på ikväll på bion.

När vi kom hem fick theo lite lunch, han åt inte alls nå mycket, men det kan bero på jätteblåsorna han har i munnen så nu är jag 100 på att det inte är vattkoppor utan höstblåsor han åkt på. fasen också. jag som trodde jag kunde skriva av vattkoppor på barnsjukdomarna nu ju. men men.

När han somnat drog jag igång med träning. körde stenhårt i 25 minuter. mer behövs faktiskt inte. så efter 25 minuter stenhård träning och 6 km väldigt rask promenad så är jag nu helt död. skakar i varenda muskel jag har. kommer kännas som döden att tvätta håret sen. haha.

Pappsen kommer och hämtar theo vid halv 3-3 tiden.

Sen blir det lite egentid innan jag drar iväg till Saffran och möter upp Hanna där vi ska käka gott och därefter blir det bio. sista harrypotterfilmen. lääängtar!

Det var allt för mig. nu ska jag fortsätta njuta av min underbara kabanoss. :)

Allt detta köande.

kö till telia, kö till elbolaget, kö tamefan överallt. aja..
man måste ju ringa och det är ju lugnast att passa på medans lilleplutten sover, vilket han inte kommer göra allt för länge till ser jag på klockan.

MEn jävla helvetes skittelia!! finns inget direktval för att komma till uppsägningen utan man måste välja nåt annat där det såklart är en kö på runt 50 pers och när man kommer fram så kopplar dom en vidare till uppsägningsavdelningen där det är "bara" 34 i kö. det sög ju!

Jaja..

Har ringt säljaren på mitthem också då jag nu upptäckte att det står att man ska skicka in hyresavtalen påskrivna inom fem dagar ifrån det datum jag fått den (alltså den 15:onde) jaha.. det var ju nice eftersom det är den 21 idag. blä! jag är så klantig. men men. min säljare var ju såklart inte där just nu så jag lämnade ett meddelande om att hon skulle ringa upp mig. gud jag hoppas jag inte blir av med lägenheten nu. hmmpf. då dör jag.

Fortfarande inte fått tag i hyresvärden förresten. så jag hoppas jag får tag i honom nu innan den sista. annars åker jag ju på två dubbla hyror och det skulle ju suga rejält.

Nej nu ska jag fortsätta att sitta i med underbara telia. hua.

Är så jävla varmt i lägenheten också, men vågar inte öppna fönstrena eftersom att flygmyrorna svärmar och vill inte ha in nå såna i lägenheten.

UVI

Va fan äre här för start på semestern?!

Theo har fått vattkoppor/höstblåsor. vet fortfarande inte riktigt vad det är, ska ringa BVC imorrn igen och höra med dom.

Och själv har jag fått en UVI ifrån helvetet. va fan! har i alla fall ringt runt till de flesta grejjer jag ska ringa. ska sätta mig i telias kö snart tänkte jag.

Theopluppen ligger och sover. min långpromenad som jag hade tänkt ta vart ju inställd då jag inte kan stå i mer än 2 minuter innan jag behöver springa på toa. och när jag då ska kissa så kommer det nån droppe och sen inget mer.

Har tryckt i mig 4 msk lingonsylt och sitter och dricker sjukt starkt blandat citronvatten. inte så bra för min diet då jag spränger kolhydratintaget kraftigt! men men. vill hellre få bort UVI än att hålla strikt på dieten just idag.

Nä, ska fortsätta att ringa runt lite nu då.

på återseende!

trött

Attans. den här bloggen kommer bli lidande av min semester känner jag redan nu.

Jag har liksom inte tid,lust eller ork att sätta mig vid datorn och skriva., sen surfar jag mest med mobilen numera vilket gör att det inte blir så mycket bloggande då det fortfarande tar sån tid för mig att skriva på mobilen., men men.

Idag åkte lillebror hem. han kom hit förra tisdagen och sen dess har det varit full rulle. lilleman har dock varit sjuk så sista arbetsdagen blev på torsdagen då jag på fredagen inte hade någon som kunde ta hand om theo medans jag jobbade. så sista dagen innan semester vart en VAB-dag. och VABen fortsätter.

Nu har theo fått vad jag misstänker kan vara vattkoppor., men jag är lite osäker. skulle kunna vara höstblåsor också.
han har massa blåsor på fötterna, både under och på. massa blåssor på benen och skinkorna. men inte en enda prick på resten av kroppen. nån enstaka på en arm typ. så jag är lite osäker på om det kan vara vattkoppor endå.
ska avvakta nån dag till och ringa och höra med bvc vad dom tror det kan vara.. inte för det spelar så stor roll. vare sig det är vattkoppor eller höstblåsor så har han ju fått nåt av det överstökat så att säga.

Har som sagt anmält vab så jag slipper sitta på semester och ha sjukt barn. så jag får ju igen mina semesterdagar han är sjuk och kan ta dem senare.

Va och kollade på en lägenhet förra torsdagen och fick den!! :D Så den 1:a oktober flyttar jag och Theo till nacksta till en trea med egen uteplats och allt. ska bli mysigt. en stor trea är det. 89 kvadrat.
Mitt största problem nu är ju att jag inte får tag i min nuvarande hyresvärd och kan inte säga upp lägenheten. har ringt som en tok hela veckan. vill verkligen inte att det drar ut på tiden mer så jag inte får lägenheten uppsagd förrän i augusti för då blir det två månader med dubbelhyra. illa nog som det är nu med 1 dubbelhyra.

kollade runt lite på flyttstädning också då jag verkligen inte orkar ta tag i det själv. 4000 kr hittade jag nånstans för flyttstäd inkl fönsterputsning. låter jävligt dyrt, men vad vet jag, det kanske kostar så mycket. hittar jag inget betydligt billigare så får jag sköta det själv. och beställer bara en fönsterputs. för det orkar jag INTE göra själv.
ska ta tag i alla samtal som måste göras imorgon också. el,bredband och telefon.

som sagt så har ju brorsan vart här uppe med båda barna och vovven. vi har haft jätteroligt och theo har sprungit runt hela kvällen och letat efter milo och nomno(morbror)
Men mer om det vid annat tillfälle. Nu ska jag sova. hade tänkt lägga mig tidigt men vips så var klockan visst 20 i 12.


Just det. en liten note bara. började med LCHF i fredags och det går skitbra. går ner i vikt hela tiden. ligger på -6 kilo nu och centimeter vet jag inte. har inte mätt mig något, men det känns på kläderna.
jag är väldigt nöjd över 6 kg på de 3 ½ vecka jag hållt på. ska det fortsätta i denna takt så kommer det gå skitbra.!

har 2 ½ kilo kvar till min och min PTs semestermål. vi hade sagt en vikt som jag skulle ha nåt tills efter semestern. så när jag kommer tillbaka till jobbet så skulle jag ha kommit dit. så nu har jag alltså en månad på mig att gå ner 2½ kilo. och det ska jag väl kunna klara av.
Imorgon förmiddag tar jag mig en promenad med vagnen. beroende hur vädret är kanske vi tar en prommis upp till sidsjön, går två varv och avslutar med att mata fåglarna kanske. mmm.. det tåls att tänka på. Pallar inte att bara sitta här inne i sjukstugan. ute på promenad måste man ju kunna gå på utan att förpesta och smitta andra.. eller?

jaja. yrt inlägg.. som vanligt när jag skriver.

nattinatt på er allihopa!

Wehoo

Ställde mig på vågen imorse och har kommit över mitt första delmål. känns sjukt nice! bara 4,8 kg kvar till nästa då. men det ska jag väl klara över semestern.. hmmpf.. gäller att inte slappa till allt för mycket. kolhydraterna ska helt väck i alla fall! sen kanske det blir nåt snedsteg? eller? nej fan heller! jag ska klara det här.!!

Vart sjukt glad idag när jag träffade på en gammal kollega på birsta och hon sa att det syns jätteväl att jag gått ner i vikt. men inte så konstigt. sist hon såg mig vägde jag 10 kg mer än vad jag gör just idag. härligt va?! sist jag träffade henne var i mars. eller var det april? nej mars var det nog.

Så ja. 10 kg på 4 månader är fan bra jobbat tycker jag. och mer ska det bli.. som sagt 15 kg har jag som slutmål. sen allt utöver det är såklart bonus. får se hur hårt jag kör på när jag nått mitt slutmål.

Nu ska jag nog ta och sova lite.

Theo har börjat bli smådålig igen. får se vart det bär av.
Imorgon har theo nya äventyr att tackla. nytt dagis.. igen.. så nu väntas sömnlösa nätter framöver.

På tisdag kommer lillebror med nästan hela familjen. frugan får stanna kvar i götet och jobba medans han tar barn och hund hit till oss i sundsvall för en vecka. mys

svammel svammel. nu lägger jag mig. :P

testing

Moahahaha jag har lyckats. Jag och Jessica har likadan telefon och har inte kommit på hur man bloggar från mobilen,men nu tror Jag minsann att Jag löst det.

Min nya älskling

Just det. när jag var ner på stan så gick jag in på Telia för att kolla när jag kan få byta abbonemang och telefon. Fick veta att jag har kunna gjort det sedan i juni. åhåå.. så det vart gjort där och då.
Lite impulsköp av ny telefon med andra ord.

Det vart denna..



en HTC Wildfire S White.

Så himlarns fin är den!!

Håller fortfarande på att lära mig den så jag är inte helt haj på allt ännu, men har hittat facebook och jag kan ringa och smsa i alla fall. :) resten kommer väl med tiden.

Imorgon ska jag träffa Jessica! Åh så underbart! Ser ut att bli finväder så vi åker nog ut till dom och leker lite ute på gården. kanske att det blir ett bad i plaskpoolen? vi får se.

det var allt. nu ska jag se på harrypotter. fan klockan är visst redan 9. jag som trodde jag skulle komma i säng tidigt. :P

segt med bloggandet

Ja just nu är det väl det. är liksom inte riktigt på humör.

Har varit ute och promenerat massor. inget idag dock. eller jag traskade runt på stan i 4 timmar, men det räknas ju knappast.
Men ikväll har jag gjort mina kvällövningar. och det bränner i armar, mage, lår och rygg.

Shit.

En kille på jobbet har ju blivit lite av min PT. han berättar för mig vad jag ska göra, hur länge och hur mycket. När jag är klar med min 3-veckorskur så ska jag ju gå över på LCHF och då ska han även då hjälpa mig med en liten lättare kostplan.
Han är snäll han min PT. :)

Vi har ett mål på att efter semestern ha gått ner 5,8 kg. hmm.. det betyder att jag har 5 veckor på mig från och med nu.. så 1 kg i veckan ska jag bli av med. hoppas jag klarar det. kommer bli grymt besviken på mig själv om jag inte klarar det. men jag har gett mig fan på att klara det!!

Nu ska jag kika på lite film i alla fall och sen sova tidigt. trött som attan.

Trevlig kväll gott folk!

Girl, posi+iv

Den går på 9:an ikväll och verkar intressant. ska kika på den hade jag tänkt. surrade lite med lillebror så har missat lite i början men det jag slösett verkar intressant.



Handlar om en tjej som får veta att killen hon legat med var HIV positiv och det visar sig nu att även hon är det.

Tycker om skådisarna också. riktiga såpastjärnor som försöker sig på ett whitescreen-moment.
bra eller dålig? det visar sig.

För övrigt så är nästan varenda kotte jag känner på Gatufesten och roar sig., men jag sitter här hemma jag med mitt glas vatten och en morot. känner mig nästan lite smal idag. inte för att det hänt så mycket, men jag börjar märka att det faktiskt händer något.
Skulle va skönt om nån annan såg det också. :)



blä!

Det händer fortfarande inte ett skit med vikten. jävla aphelvete!! men det brukar ju bli såhär. står helt stilla i ett par dagar sedan rasar det neråt igen.
såg att det var någon som undrade hur lågt kalori-intag jag kör. jag kör på runt 850 kalorier om dagen. vissa dagar lite lägre. andra lite högre men ALDRIG över 1000.

Eller jo på torsdag hamnar jag nog över. ojoj. haha, var tvungen att google. enligt ica och deras recept så ska tydligen en langos innehålla 270 kalorier endast. hmm.. det är ju inte så jäklarns illa endå. kanske inte behöver ha svindåligt samvete över 1 langos. :)

Ikväll blir det lite mumsiga gurkstavar. endast 14 kalorier/100 gram. den ni!

Vill bara att det ska börja synas eller åtminstonde märkas på vågen lite granna. så man känner att det är värt det. blir att utöka med kvällspromenader också. vilket kan vara lite svårt eftersom man har theo., men funderar på om man ska börja gå ut och gå direkt efter middagen. 20-30 minuter i alla fall. det borde funka. vi får testa helt enkelt. :)

Nu ska jag kika på lite tv.

inga inlägg alls under helgen.

Nä. fasen det vart dåligt med bloggandet under helgen.

Va ju ut i lördags och besviken som vanligt. fan.

det värsta var ju att när jag kom hem så inser jag att någon idiot på förfesten använt min tandborste?! vem fan gör så! går hem till en annan människa och använder deras tandborste. nej det är fan fel på alla olika plan!!

Söndagen vart ju då en bakisdag. trött och slö.

Och idag var det dags för vägning. efter helgen så gick det väl inte så himla bra. men 8 cm mindre och 2.5 kg lättare. centimetrarna är fördelade lite här och var på kroppen. 4 i midjan, 3 över brösten och ynka 1 cm över arslet. fan också.

Men men. hoppas att denna vecka ska ge mer resultat. kommer dock att "synda" på torsdag då jag ska käka en langos på stan. fan det är ju bara 1 gång om året som gatufesten och langosen är här så då måste man faktiskt passa på. diet eller inte liksom.

Theos första dag på sammanslagningen gick bra. men vart så jävla arg när jag kom dit och inser att dom använt theos vagn till ett annat barn. nej det känns inte helt ok. jag tar ju inte dit vagnen för att nån annan unge ska ligga i den utan ska den användas ska den ju användas utav theo.
Så imorgon tar jag med mig en lapp "THEO LINNÉR, RÖR EJ"

Skönt att ha honom närmre jobbet nu. går väldigt fort att gå och lämna honom., men hade nog velat ha honom på södra för motionens skull. blir ju inte en sån lång prommis nu liksom. Nu blir det bara 2 km på morgonen och 2 på eftermiddagen istället för 4,5 km morgon och eftermiddag. men men.
Nästa vecka blir det längre. då blir det en sväng på nästan 3 km. Får köra lite snabbare tempo så bränner det nog lite mer.

Efter semestern ska jag införskaffa ett promenadband så jag kan promenera 1 timme på kvällen också.

Nu ska jag sussa. gud vad skönt förresten att det är svalt ute nu på kvällen. mycket skönare att sova i ett svalt sovrum än i en bastu som det annars brukar vara. :)

Beställde hem nya badkläder igen förresten.
Den förra jag fick så fanns den inte kvar i lager och vad gör dom då? jo dom skickar en i en storlek mindre. för det hjälper ju mig jättemycket?! jävla nötter.
men men. har som sagt beställt en ny nu så hoppas att den blir bättre.

Nattinatt!

VAB

underbart va? nä knappast.

Fick en läkartid för theo och hade en hel del att ta upp. han har fått ett bett på benet. av vad har jag ingen aning om. en mycket elak broms eller en spindel tror bvc. han visar också redan nu tendenser till att vara mycket känslig för insektsbett eftersom han fått en ordentlig inflammation på benet.

Fick lite kompresser som var förimpregnerade med nån salva som jag ska sätta över såret när han ska sova inatt och fortsätta så under hela helgen. har det inte gått bort på måndag så ska jag höra av mig igen.

ska också ringa på måndag för att få en tid hos min ordinarie barnläkare och göra några tester för att se om en adrenalin-penna måste skrivas ut så man har en utifall att han skulle bli getingstucken.
Jag själv har aldrig blivit det så jag vet inte om jag tål dom eller inte. både lillebror och mammsen är ju dödligt allergiska mot getingstick. så man blir ju väldigt orolig över lillemannen såklart.

Så nu är vi hemma. theo ligger och sover, jag har varit ner och bokat tvättstugan ikväll och när han vaknar så måste vi iväg och handla lite nödvändigheter såsom frukost till lilleman imorgon och blöjor och sådant. en skurhink kanske man ska passa på att köpa också. ;)

Jag har för övrigt träningsvärk utav bara satan i benen. har gått en hel massa i veckan, men tror det är gårdagens tre promenader som det sitter i. hade inga bra skor på mig så det tog väl lite extra. :P

Nu ska jag passa på att slappa lite i soffan innan lilleman vaknar. man vet ju inte på vilket humör han är på. hostig är han fortfarande. så vi puffar på här hemma.


RSS 2.0