shit vilken dag igår!

städade gärnet!! så nu är det nästan skinande rent! skulle precis till å skura golven och insåg att det är hål i hinken. så det blir en liten shoppingtur på lördag för att införskaffa en ny skurhink.

men annars är det fint.

har även städat undan alla theos leksaker ikväll också. de få han hann dra fram.

hostan är tillbaka också. blä! inga andra symptom. förutom att han ätit väldigt dåligt idag, men jag tror det mer beror på värmen än en eventuell astma/förkylning.

Nu ska jag kika på tv och äta lite vattenmelon. :)

lugnet före stormen.

Får avnjuta lugnet i 10 minuter till. sedan brakar det lös ordentligt.

Theo har förresten hostat heeeela natten. hostat så mycket så han kräkts slem. lillpluppen då.

Han är endå på dagis. farmor och bosse hämtar honom i eftermiddag och han får sova hos dom inatt. själv ska jag städa som bara den.

Nu äre bara 8 minuter kvar. tror jag ska stirra mig blind på en fläck på väggen resten av tiden.

under lunchen ska jag gå till lindas jobb och vi ska promenera till kronans förskola så jag får veta vart den ligger för det är där sammanslagningen ska vara sen.

ojdå. nu äre bara 7 minuter kvar. :S

ojdå

haha. höll på att gå och lägga mig utan att packa theos väska. ojdå.
har lejt bort lilleman imorgon. och får inte tillbaka honom förrän klockan 4 på onsdag. har tänkt ägna en hel kväll åt städningen. ska passa på att åka iväg och panta lite flaskor och handla lite nyttigt snacks såsom sockerärter och gurka. :)

och eftersom han blir borta över natten behöver han ju ha lite olika grejjer med sig. välling,pyjamas,blöjor,ombyte och stefan och tuttar.

Så, jag ska bara packa väskan och sen blire sussinanna.

full rulle

jäklar vad det har ringt på idag på jobbet. inte en lugn stund.
Men jag har överlevt.

fick en mindre bra start på dagen när vi försov oss. inte så lite heller vaknade fem i halv 8 och skulle ha vaknat kvart i 7. ajdå.
Värma välling. ge theo. klä på mig själv. borsta tänderna. klä på theo. packa theos väska. ner till vagnen. gå.

ja för jag hade ju bestämt mig för att gå. nog för att det smartaste valet idag hade varit bilen, men icke jag ska fanimej gå!! och då går jag! envis som sjutton!
Jag tog mig i alla fall hemifrån, upp till dagis och till jobbet så jag var framme till kvart över 8. kollade på klockan när vi klev utanför dörren hemma och då var klockan fem över halv. helt sjukt endå att jag klarade av att få iordning oss på morgonen på bara 10 minuter.

första dagen med lågkalori idag. det gick ju bra. blir värre när man hamnar i ketos., men det är ju bara en kort period. funderar på om jag ska vara helt öppen och ärlig och faktiskt skriva ner min vikt och mina mått.. för er också. de finns ju här bredvid mig på ett block. men njaa.. kanske.. hmm.. tåls att tänka på. ska ju köra 3 veckor stenhårt i alla fall med ett endaste undantag och det blir på lördag då jag och hanna ska ut och käka på olearys.

resten av tiden är det stenhårt som gäller.

kom på idag när jag promenerade att nya skor inte skulle vara helt fel. ska man satsa på ett par såna där läckra formskor. va fan heter dom. aja. ni vet kanske vilka jag menar. såna som man ska få snygg rumpa utav. :P vet inte jag. hur sköna är dom egentligen att gå med.? någon som har ett par och provat?

Nästa vecka börjar sammanslagningen på dagis också. :/ ser inte fram emot den. tydligen ska de vara 56 ungar på 3 avdelningar med 10-12 personal? nej hualigen. theo som är van vid sin avdelning på 15(som det nästan aldrig är eftersom det alltid är någon som är borta) barn ska nu vara med närmare 20.

jaj.. nu blire suss i säng. riktigt trött efter dagen.

härlig dag!

Här har det varit en helt fantastisk dag. bra väder, vart en liten regnskur precis när vi grillat klart och skulle sätta oss för att äta, men annars toppenväder.

Åkte iväg från stan vid 10-tiden. theo gav mig en sovmorgon till 20 över 9 imorse. underbart!

theo har åkt moped, cyklat och sprungit barfora. gospluppen. nu ligger han och sover och jag ska kika på you got mail. sjukt jue. jag köpte den igår när jag stannade till vid ica-maxi. också går den på tv ikväll. haha. jaja.. ska endå se filmen jag köpte för då är den slut tidigare än filmen på tv så jag kommer i säng tidigt ikväll.
nu ska jag köra stenhårt på lågt kalori-intag och promenad till och från jobbet. underbart.

funderar på att köpa mig ett promenadband efter semestern då jag vet hur mycket pengar jag har kvar av fickpengarna. :)

Nej hörrni. skit-tråkigt inlägg., meeen nu ska jag kika på film och sen sova.


semester.

minisemester uppe hos mammsen = inget bloggande.

Bestämde mig på onsdagkväll att det blev mammsen över midsommar endå. valde helt rätt med tanke på att det inte föll en enda droppe regn på oss på hela midsommarafton. :)

Vi har haft det jättetrevligt.
summerar ihop helgen på detta sätt. jobbade ju bara halvdag på torsdagen så när jag slutat jobbet åkte jag direkt och hämtade theo ifrån dagis sedan styrde vi bilen mot köpmanholmen. hur mycket trafik som helst och theo sov större delen av vägen.

När vi kom fram så vare dags för mellis för lilleman sedan härjade han gärnet. lekte ute på altanen där de hade dragit ut markisen så den täckte nästan hela altanen. där sprang han runt och lekte med badbaljan som inte alls var en badbalja när den var tom utan det var en båååt. :) träningsvärk i skrattmusklerna fick vi allihopa då theo bjöd på en massa tokigheter.

Efter kvällsbadet i ett badkar stor som en pool för theo eftersom han annars är van vid sin lilla badbalja så var det sängdags. lillskrot sov oroligt. tror det vart på tok många intryck att försöka smälta.

Sen vart det midsommarafton.

Theo vaknade och var på lika strålande humör som dagen innan.
Efter frukosten så gick han och oppa (robban) ut och körde lite radiostyrd bil. och när det ska köras bil så finns det ingen tid över till att klä på sig så han traskade ut i gummistövlar och pyjamas.
han fick kolla på när dom stora pojkarna klippte gräsmattan, traskade runt och sjung lilla snigel och bara mös på fram till lunch. då gick vi en promenad och theo somnade innan vi kommit ett kvarter bort. kollade på ett skitsnyggt hus. svart med vita knutar. mammsen och robban ska måla deras likadant till våren.

vi skulle ha ätit en sill-lunch, men den vart inte förrän halv 4 så det vart middag istället. :P

Mamma gjorde iordning en jordgubbstårta och vi promenerade ner till arne och anki där vi spenderade resten av kvällen. Theo tycker att det är rena paradiset hemma hos arne och anki. där finns traktorer, bilar, sandlåda, rutchkana, studsmatta, eldriven fyrhjuling som theo faktiskt kan köra själv. ja ni hör ju. som sagt paradiset.
Det är ifrån arne och anki som theo fått sin trehjuliga motorcykel. också den eldriven.

Vart en sen kväll. theo kom inte i säng förrän 10 ?!
Han sov oroligt även inatt. han vaknade till vid kvart över 8 och fick välling. då hoppades jag på att han skulle åtminstonde ligga och vila lite till 9 så han fått vila ut ordentligt. haha. vi somnade om båda två och när han vaknade nästa gång var klockan  kvart över 11. oj då. vart en jättekonstig dag idag.

idag då.
Vi vaknade ju så sent så frukosten vart lunch. theo käkade smörgås och ägg och kräftstjärtar och svart kaviar. haha. knäppunge. hur många barn gillar svart kaviar?! ajaa.
Sen regnade det. och det regnade., men inget stoppar oss.. finns inget dåligt väder. visst äre så man säger? :P
Vi tog bilen ner till arne och anki. på med regnkläderna på theo och sen var han igång igen. hos anki bjöds det på nybakat. både sockerkaka med rabarber i och jättegoda kakor med smarties och macadamien-nötter. mums

theo var lite halvgnölig till och från. men inte så konstigt med de tiderna han haft idag. det vart liksom ingen lunchsovning.

Vi grillade när vi kom tillbaka hem och gjorde en supergod fruktsallad till efterrätt.

När vi hade ätit klart och haft oss så var klockan halv 7. och theo hade som sagt inte sovit någonting mer sen natten. så han var astrött.
Packade ihop oss i bilen snabbt och sedan drog vi hemöver. theo somnade inom 5 minuter. lillskrutten min.

är väldigt glad över att jag valde att åka hem idag och inte imorgon. det var så skönt att åka idag. nästan inte en enda bil på vägen. det gick snabbt och smidigt.

Theo sov väl bara en 40 minuter så när vi kom fram till stan svängde vi in på ica-maxi och köpte lite frukost till imorgon. jag köpte en pyjamas till mig själv också. :) halva priset fö fan. världens bästa mamma står det på den.

Och nu sitter jag här. med ett inlägg långt som en halv roman, men det blir så ibland. orkar ni inte läsa så slipper ni. ;)

Roligt förresten att det är såpass många som hittat hit. vilka är ni som läser då? kommentera mera! :D

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen med min lilla skatt.

Imorgon blir det en tripp till farmor för att uppvakta lite. hon fyller år idag nämligen. :)

fotarna.

shit vad mina fötter flagnar. haha.

den där babyfoot verkar göra sitt jobb.

jobbig jobbdag.

idag har varit en jobbig dag rent psykiskt. usch och fy.
möte imorgon sen får man se hur det blir och går.

En och en halv timme kvar tills lilleman ska sova och jag längtar. får man göra det? Alltså han är ju på gott humör., men så himlarns enegisk och drar och river i precis allt. just nu ville han sätta sig bredvid mig och kika på traktorer. och jag orkar inte ta fighten så vi kör dubbla fönster. ett med bloggen och ett annat med tractor pulling. rolig unge va? skulle kunna gå ner till tvättstugen och vara borta i 10 minuter utan att han ens märker att jag är borta om man slår igån lite tractorpulling på datorn.

blir nog en tidig kväll ivkäll. har ingen ork till någonting. ska plocka bort naglarna ikväll ska jag göra.
imorgon ska vi bygga på dom igen., men utan tippar denna gång utan bara gele.

Inget för känsliga läsare kanske men jag tror minsan jag ska börja pott-träna theo nu. han har sagt till i två dagar nu så har han sagt till innan han ska bajsa. han kommer med ett paket vipes osså säger han bajsa bajsa. jag tror ju såklart han menat att han har bajsat, men det har han ju inte.
men bara 5-10 minuter senare så är det minsan bajs i blöjan. lillskiten säger alltså till innan han ska bajsa. och det är ju helt fantastiskt bra om man ska börja med pottan redan nu.

nu ska jag mysa lite med lillemannen.. snart bara 1 timme kvar till läggdags. :)

Baby-foot

Läser ju katrins blogg dagligen. och älskar deras shoptime.se
vid morsdag ungefär hade dom erbjudande på baby-foot. har sett och hört många som testat detta och tycker den är skitbra så jag tänkte jag måste ju bara prova då den fanns för så bra pris på shoptime.

Baby-footade mina fötter i förrgår och idag har det börjat lossna jättemycket skinn. ser inte så jättefräscht ut. haha men men. jag har ju mest svårt för det här att man inte får dra i skinnflagorna. jag som alltid pillar lös nagelbanden om dom är torra och sånt. jaja. det är väl bara att försöka hålla i sig. :)

jaja, det ska bli intressant att se hur bra det fungerar. :)

Wedding Daze

Japp det vart filmen wedding daze istället för bröllopsprovet.

Den var helt okej. rätt gullig. körde tvättstugan samtidigt så var väl inte så jätteinne i filmen.

Hann med 3 maskiner ikväll. rätt bra med tanke på att jag inte började förrän halv 9. bokade imorrnkväll också så kan jag fixa resten.

Vad händer imorgon då? jo jag hade en lekdejt inplanerad, men pga sjukdom blir det inställt. då är frågan hur jessicas karl mår imorgon och om det passar sig med besök eller inte. annars åker jag nog ut till farmor. för sitta hemma ensamma går ju inte. :)

Faster ringde mig förut också och frågade om vi skulle skippa fiskeresa i sommar och istället åka till junsele och bo där. de har tydligen något erbjudande nu för 1500 för en familj på 2 vuxna och 3 barn. då får man övernatta två nätter i stuga och får gratis inträde till djurparken och badet under hela den tiden. låter alldeles underbart tycker jag.

Så vi får väl se vad det blir. om det blir camping med fiske eller om det blir junsele. jag håller såklart tummarna för junsele. roligare för theo och mig. :D

Nu ska jag passa på att sova.
hoppas att theo sover länge imorgon. han härjade verkligen ordentligt hemma hos sigge. shit alltså.
det var ju lite roligt att kolla på dom. där springer två grabbar med astma och jagar varandra runt runt i lägenheten och stannar till då och då för att de måste hosta. :P
gosgrabbarna.
de hade i alla fall roligt stundvis. de diskuterar med varandra väldigt mycket och skäller på varandra. eller det är mest sigge som skäller på theo när han leker med sigges leksaker. :)

Hoppas ni haft en bra lördag kära vänner!

shopping!!

japp! till bara mig!!

vart massa fina toppar, en kjol, en klänning och en väst. blir nog lite mera en annan dag då jag kanske känner mig mer motiverad till det och kan få ha barnvakt. Är inte riktigt samma sak att ha med theo.

Höll mig ifrån att köpa något till lilleman. vart endast en liten traktor. lika liten som såna där småbilar som man kan köpa och har aldrig sett en så söt liten traktor och i plåt var den också så självklart skulle han ha en sån., men det måste ju vara ödet alltså. eftersom att jag hade lovat och jag var så säker på att jag INTE skulle köpa något till theo men gjorde det endå så blev vi bestraffade.

Vi kom hem och sen skulle vi direkt till linda och sigge för kalas. då tappar theo traktorn efter vägen tydligen och så var den borta. märkte inte att han tappat den förrän vi kom hem. gick samma väg tillbaka hem ifall att man skulle ha sån tur att den fanns kvar, men icke.
så den lilla traktorn gjorde säkert ett annat barn mycket glad.

nu ska jag straxt kika på film hade jag tänkt, men jag har så svårt att bestämma mig för vilken film.
det står emellan;



eller;


båda två handlar som titlarna avslöjar om bröllop. har inte sett någon utav dem tidigare. så det är lite jobbigt att behöva bestämma sig.

hmmpf..

Nej men det blir nog... bröllopsprovet.. eller.. äh, kan väl skriva imorgon och berätta vilken film jag valde. ska även imorgon försöka hinna med att ladda över bilder ifrån kameran så kanske det kan komma upp lite roliga bilder. :)

Just det. lägenheten!

Glömde ju bort att berätta om den.
sitter i valet och kvalet. fasen jag kan inte bestämma mig. ska nog lämna in en intresseanmälan i alla fall. så får jag se. var så jättemånga som var på visningen så jag tror knappast jag har någon chans., men man vet ju aldrig.

den var i alla fall jättefin. det var mysigt liksom. ganska liten eftersom det är en trea på 65 kvm. kanske lite för litet kök kan jag tycka, men endå helmysig. det negativa med den är ju att den är såpass liten så man får inte plats med en tvättmaskin i lägenheten utan måste då gå till grannhuset för att tvätta. och då kan jag iprincip bara gå efter att theo lagt sig på kvällarna och det blir jobbigt i sig.
+ att vid den här årstiden gör det ju inte så mycket., men sen när det är vinter och man ska pulsa i en massa snö för att komma till tvättstugan känns inte allt för lockande må jag säga. så ja det var väl de stota problemet med själva lägenheten.

sen har vi de två andra stora grejjerna. nytt dagis till theo!? Ska man ta ute på alnö eller kanske inne i stan eller ska man ha i ljusta tillochmed? det är ju hur mycket som helst man behöver tänka på när man är ensamstående och det där med dagisplats. jag menar. jag vill ju att det dagis jag väljer ska vara lätt-tillgängligt för pappa också. så han kan hjälpa till med hämtning och sådant. han är ju kanske inte sådär värst sugen på att åka ut till alnö för att sedan åka tillbaka emot stan igen. så jaa.. hmm..

sen är det bilen också. ska jag bo där ute mitt på alnö så måste jag ha en ny bil. dels en bil som det finns fungerande värme och kyla i. en som har motorvärmare. en som är lite mer stabil. vill inte slira ner med ett däck i diket och bli ståendes bara för att bilen inte pallar att ta sig ur själv. ja ni förstår.

så det är väldigt många saker att lägga i beräkningen om jag ska flytta dit. och så många saker som ska fixas och vara nästintill ordnade i tanken i alla fall tills mitten av veckan som kommer då jag får veta om jag fått lägenheten eller inte.

hmmpf.

sitter nog fortfarande fast i tanken på den lägenheten jag inte fick som var bort emot skönsmon där jag skulle haft gångavstånd till jobbet och ett dagis precis runt hörnet och jaa.. den skulle ha varit perfekt. då hade jag inte behövt bry mig om en ny bil eller dagisbyte. eftersom att dagiset då runt hörnet hade varit det självklara alternativet.


Nu hör jag att eagles har börjat spela. stackarna som får stå ute i duggregnet och lyssna.

Vart ett lite köttigare inlägg denna gång. :)


Tror jag ska ta mig en näve nötmix med chillismak och kolla på en film! brudens bäste man tror jag minsan.

jäsiken vad högt det låter om konserten. har fönstrena stängda men hör endå vilken låt det är. :P ett sjujävla drag lär det vara nere på IP.

Gokväll gott folk!

kontraster

på jobbet är det jordens kontraster. ena dagen ringer det som tusan. så man knappt kan andas eller ta en mun vatten emellan samtalen och andra dagen så ringer det iiiiingenting. men så är det ju. :) och det är rätt skönt.

nu sitter jag här hemma efter en lång fredag och väntar på min mat!! har beställt hem biteline där jag hittat en ny favoritpizza. golden gate. så jävulskt god!! mumma.

annars då?
imorgon blir det kalas och shopping. först shopping och sen på eftermiddagen blir det kalas för theos bästa kompis sigge-mannen. hela 2 år blir han. shit vad tiden går snabbt. snart är det theos tur.

nä, fasenn nåt mer kommer jag inte på att skriva för stundne. roligt inlägg.. njäee..

pms

sällan?!

sån jävla pms så jag trodde jag skulle halshugga folk på jobbet. som tur var så hejdade jag mig i tid. ;O)

Lättirriterad och bara allmänt less liksom.

men i övrigt en rätt bra dag.

trött som få..och sjuk

igen!!

trodde ju att det var pollen., men med detta väder idag så tror jag knappast det. är sämre än nånsin. nu har jag börjat hosta och har tappat rösten. tur det finns andra saker att göra på jobbet än att svara i telefonen. har inte tagit ett enda samtal idag. men jag har gjort  massa annat jobb istället.

får se hur jag mår imorgon och om det blir en till dag med annat arbete eller lite telefon kanske.

Har ju inte varit så himlarns väck i skallen nu under dagen heller så jag har ju klarat jobbet. det är nu tröttheten och luddet i skallen kommer. jag är helt slut och ligger på soffan medans theo sjunger blinka lilla stjärna för mig. gullunge. han härjar och dansar och leker. är såååå tacksam och glad över att min lilla grabb leker så bra för sig själv. jag behöver inte aktivera honom speciellt mycket och försöker jag leka med honom så blir han nästan sur. men i såna här stunder är jag som sagt väldigt tacksam för det eftersom det tillåter mig att kunna ligga i soffan och halvdö en stund.

Theo kommer fram och stryker mig på kinden och ger mig en kram. underbaraste goskiten!!

Nä. snart blir det lite hostmedicin. och theo ska sova om 20 minuter ser jag. ska passa på att mysa lite i soffan och kika på barnkanalen en skvätt.

vet inte om jag skrev det igår, men i slutet av veckan kanske jag ska på lägenhetsvisning. underbart! :)

Innedag

ja visst är jag hemskt. när det varit så bra väder så har vi hållit oss inomhus, men jag tycker det har varit alldeles för varmt så det vart bara en snabb tripp till birsta för en liten veckohandling och inköp av filmen trassel. :)

Köpte också lite ben&jerrys så nu blire glass och film,

Vaknade imorse och lät som en gammal gubbe som supit i 100 år. uscha. vill ha tillbaka min röst och vill kunna andas normalt. Ska ringa till läkaren imorgon tror jag.

klänningen

Här är min nya klänning. är fortfarande liiite osäker, har inte riktigt bestämt mig. vad tycker ni?



behållas eller lämna tillbaka?

tänk att nåt så litet kan förstöra en perfekt dag!

Okej. vi kan börja med det trevliga.

Började dagen med att både jag och theo behövde duscha. så djävulskt varm i lägenheten så man håller på att dö. måste fundera på att införskaffa antingen en stor golvfläkt eller en takfläkt till sovrummet.

Sedan kom morfarn och hämtade theo och dom åkte och kollade på massa traktorer. han hade haft det jätteroligt och var i sjunde himlen. gospojken. Jag stack iväg till birsta för att shoppa lite basplagg till theo. och vart faktiskt en klänning till mig själv. ett helt nytt inlägg för den kommer senare.

Stack därefter till söta sussu på alnö och vi umgicks och hade det jättetrevligt.
vid 2-tiden började jag bege mig iväg och stannade till vid Ica maxi för att inhandla kvällens käk. mums.

Theo har varit på ett helt fantastiskt humör. och vi hann tillochmed med en liten sväng till en gammal arbetskamrat och hennes lilla knodd innan det var dags att bege sig tillbaka till alnö fast denna gång till jessica och co. alltid lika trevligt med gott att äta och roligt sällskap. theo härjade gärnet och snickesnackade med alla.

Åkte inte hem förrän klockan vart straxt efter 9. då var theo färdig som artist och somnade omgående i bilen.

Så det var min helt fantastiskt underbara dag. som förstördes med detsamma i och med att jag svängde in på min parkering. ser att den nya grannjäveln har fest. och inte liten sådan. de är runt 20-25 pers som sitter utomhus och gormar och har sig och spelar svinhög musik.vilket resulterar i att theo inte kan komma till ro så jag måste stänga fönstrena, och det gör att sovrummet nu förvandlas till bastu. jävla idioter!

Har tillochmed ringt till farbror tusse och de skulle svänga förbi vid 11-tiden och kolla om det var lika livat då så åker de på sig en liten reprimand.

Jaja. surkärringen i huset det är jag det., men jag tycker att det får fan vara nog nån gång. förra onsdagen hade han fest också. och då slutade de inte förrän halv 1... på en onsdag?!
sen har han fester var och varrannan helg. alltid med fönster öppen vilket gör att musiken kommer rakt upp till mig. nej fy. blir nog ett samtal till hyresvärden också till veckan. man ska väl inte behöva acceptera hur mycket som helst. och theo vaknar ju flera gånger även fast fönstret är stängt eftersom det är sånt jävla liv utanför fönstret.
Åh, längtar tills jag kan hitta en ny lägenhet!!

halvdag på jobbet

Japp slutade redan klockan 12 idag. härligt.

då åkte vi ett gäng upp till en arbetskollega och käkade lunch som vi köpt med oss från pizzerian. trevligt trevligt.

Vid 2-tiden åkte jag och hämtade lillkotten på dagis och åkte till bölegården där det var jobbfest. hade ju med mig theo så det blev inte en sån lång visit. åkte väl därifrån straxt innan fem nån gång och sen har vi bara varit hemma. theo fick ett välbehövligt bad. han var skitigare än skitigast.

Imorgon blir en underbar dag! Theo blir hämtad utav morfar vid 10-tiden. då drar jag till birsta och sedan ut på alnö för en lekdejt med sussu, sen till morfar för att hämta lillkotten och tillbaka till ön för att grilla och umgås med jessica och co. love it!

söndagen spenderar vi med Linda och Sigge.

Tänk att helgerna kan kännas så korta när man har något inplanerat varje dag. har nog inte haft en ledig helg och bara varit hemma nån gång. förutom då theo vart sjuk förståss. då finns inte mycket energi och ork till någinting. men helgerna går fort då med. :P

Så ja. imorgon blir det alnö för hela slanten.

Såg att det finns en lägenhet ledig där ute också. lite sugen vart man ju på att kanske förflytta sig och bli alnöbo. :P


Spännande fikarast må jag säga

ojoj.. snabb-bloggning från jobbet.

Skulle ner och fika, öppnar dörren, skuttar ut och poff. där står en kille! inte vilken som helst heller utan en som jag träffat väldigt mycket. senast när jag var dyng-dyngförkyld och han gosa med mig hela natten och tog hand om mig. nawwhh söt.

Sen fick jag nåt ryck och bad han dra dit pepparn växer... ungefär.. sen dess har jag inte träffat karln.
Kändes skumt nu dock. jag vart liksom glad och pirrig och bad om en kram och såklart fick jag mig en. :) mysmannen.

Fan nu kommer jag gå runt och vara småförälskad och pirrig i flera dagar fast jag vet att jag egentligen inte är intresserad.. tror jag har lite försenade vårkänslor. :P

Jaja så kul har jag haft det. :)

shit.

Idag har det varit en mycket konstig dag. omtumlande och allt har känts konstigt. fick veta att vi från och med augusti inte kommer ha samma chef som idag. det kändes skumt och kom väldigt oväntat. de nya tjänsterna fick vi veta vilka som fått och ja 1 av 3 var väl okej kan man väl säga.

ja nä, det var en konstig dag helt enkelt.
har inte ringt lika galet mycket som igår så migrän har jag klarat mig utan faktiskt. skönt.

bara 1 och en halv dag kvar av veckan nu då.

Fredag är det ju underbar halvdag. lovely.

Jahopp. nu fick theo för sig nåt och tvärla sig på golvet och skriker som en galen.. happ.. undrar sig vad han fick för sig då. ska försöka peta i han lite käk nu i alla fall. bye

Sjukt jobbig dag!

Jäsiken. här satt vi på helspänn alla på jobbet och väntade på att klockan skulle slå 9. ojoj. jävlar vilket drag det vart. det ringde som aldrig förr och det var konstant kö hela dagen. ibland bara 5-6 stycken i kö men oftast runt 30.
Jaja. vi hade ju det vi gjorde i alla fall.

Min hals krånglar igen och jag har så jävla ont i halsen. har ju med all säkerhet åkt på en jävla sommarförkylning och den lär ju sitta i resten av sommarn. skit också.

Imorrn tar jag en snabb tripp ner till stan för att gå på apoteket och köpa lite halstabletter.
Ska även till en affär för att införskaffa ingridienser för en mirakelkur.

På torsdag så hämtar pappsen lilleman på dagis så jag kan svänga förbi birsta på vägen dit. måste hämta ut theos klädpaket som jag har beställt för uthämtning på lindex.

Sökte en intern tjänst på jobbet för några veckor sedan och idag kom beskedet. jag fick tyvärr inte jobbet. attans., men fick endå väldigt fina ord och de sa att skulle något liknande dyka upp igen tyckte de att jag absolut skulle söka igen. så helt värdelös var man med andra ord inte. :)

Har en migrän utan dess like denna månad. faasen har sluppit ÄL-migränen i nästan 2 månader och nu kommer den tillbaka. och den slår tillbaka hårt. är nog att jag är sjuk också som den blir värre., men nu ligger jag nerbäddad i sängen och inväntar säsongsavslutningen på desperate housewives därefter blire sussa.


BB-finalen!

Bara 10 minuter kvar.

vem vinner?

Snabbinlägg

Hemma igen efter en långhelg borta hos mammsen. Theo är dålig igen. har haft runt 40 graders feber ända sedan i onsdags. idag är första dagen han är helt feberfri. jag hoppas det håller i sig för jag kan inte vara hemma på tisdag eller onsdag.

Matvägran är som alltid när han är sjuk redan här. han vill inet äta. vill inte äta alls.
Idag har jag fått i honom pyttelite youghurt och några majskrokar. sen äre tvärstopp. Riktig mat har han inte ätit sedan i tisdags.

Imorgon är det nationaldagen vilket vi ska fira med att gå ner på stan och kolla in festligheterna där sen blir det en tripp ut till skedlo till faster som fyller år.

Ja en mycket hastig snabbuppdatering. kanske blir lite mer ikväll efter att theo lagt sig.

Den gubben gick inte.

Nu ringde dagiset och theo är dålig. igen. han hade 39 i feber så morfarn får åka och hämta honom. suck. så nu blir det nog ingen tripp till mammsen.

It's back!

Den satans jävla febern är tillbaka!
oh no!!

Theo hade feber igårkväll och nu på morgonen, men jag körde en fuling, en riktig fuling. Jag tjoffade i honom en alvedon innan dagis och hoppas på det bästa, han ska ju endå bara gå halvdag idag och han har inte dödligt hög feber så det går nog bra.

Har packat väskorna hemma i alla fall och direkt efter jobbet så sticker ju jag och fixar naglarna. efter det så får jag se hur lilleman mår och om vi åker upp till mormor eller inte. det visar sig.

Nu ska jag slänga lurarna åt skogen och sitta med administrativt en stund. :)

RSS 2.0