skitsnack!

-känsligare läsare ombedes att hoppa över detta inlägg-

Ja alla som känner mig vet att jag har ordentliga problem med magen.
igår kändes det mindre bra så jag kom på den geniala idén att ta lite laxoberal en sisådär runt halv 6 på kvällen. då tänkte jag att det skulle hinna komma igång innan läggdags och en rejäl tarmtömning skulle sitta finfint.
redan efter en timme så drog det igång. kändes jättebra och jag trodde att det var över där..
icke.
klockan 11 så drog det igång påriktigt. då kom jag även på varför jag har laxoberal hemma och inte använder den. får såna fruktansvärda magsmärtor så jag tror jag ska dö. det var bara att springa upp på toa. sen fick jag hålla på så enda fram till halv 4 inatt.
halv åtta vaknade jag och var ju såklart tvungen att springa iväg på en gång.

Kan ju bara meddela att jag har gått ner 2,5 kilo inatt. spännande.

problemet är ju bara att jag ska dra upp till mamma idag. hur nu det ska gå. kan ju inte sitta ner i 20 minuter utan att behöva springa på dass. hur blir det då att sitta 2 timmar i bil? jaa.. hmm.. får nog vänta och se. ska inte åka förrän 12 så jag hoppas och håller tummarna för att det ska vara över tills dess. jag menar. det kommer ju liksom inget annat än vatten nu i alla fall. borde vara över snart.

Oj vilket trevligt blogginlägg., men då vet ni vad jag har haft för mig inatt och förmodligen har för mig halva dan idag.

tack o hej

tankar och drömmar

Jag har hittat ett hus. ett hus som jag så gärna vill ha.
men man måste ju vara realist och inte drömmare. :P finns inte en chans att jag skulle ha råd med ett hus ensam. inte det huset i alla fall.
skulle väl klara mig bra precis men då får jag och theo leva på hårdbröd och vatten. ;)

Nä., men ibland måste man få drömma lite.

Just nu kikar jag på stardust och minns första gången jag såg den. det var tillsammans med Hanna. så bra tyckte vi att den var och den är fanimej inte så tokig alltså.

ska nog fortsätta se den nu.
bara lite svammel ifrån mig. :P

Nejdå

Jag lever!! I'm alive!

puh.

RSS 2.0