sådärja.

vart iväg och handlat, och glömde som vanligt hälften.

så nu har jag och theo varit ner på stan en snabbsväng för att handla tvättmedel så att jag kan dra 1 eller 2 maskiner ikväll. tar det efter att han somnat. orkar inte springa upp och ner medans han är vaken. kånka på både tvätt och honom upp och ner för trapporna är mindre roande.

Idag skulle det komma en tjej och köpa lite hängselbyxor utav mig. får se om hon dyker upp.

Hittade förresten ett par nötter på coop idag som jag får äta. brazil nut tror jag dom hette. 3 g kolhydrater per 100 så det är ju skitbra. så även om jag skulle mula i mig hela påsen så är det ingen fara. :P

Bra att ha om man bara behöver tugga på nånting liksom. just nu känner jag mig matt och yr., vet inte riktigt varför. kändes som jag skulle svimma hela vägen ner på stan och nu när jag sitter här är jag alldeles orkeslös. tror jag sovit för länge idag.

Just det. ska ju köpa en ny tv-möbel när jag flyttar har jag bestämt mig för och kollade upp på ikeas hemsida nu hur mycket det skulle bli och om allt fanns inne. och får då se att iom nya ikeakatalogen kommit ut så har dom ju redan nu sänkt ner vissa priser. så tv-möbeln som egentligen skulle gå på ca 4700 kommer nu att gå på 3990:- hur bra som helst ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0