semester.

minisemester uppe hos mammsen = inget bloggande.

Bestämde mig på onsdagkväll att det blev mammsen över midsommar endå. valde helt rätt med tanke på att det inte föll en enda droppe regn på oss på hela midsommarafton. :)

Vi har haft det jättetrevligt.
summerar ihop helgen på detta sätt. jobbade ju bara halvdag på torsdagen så när jag slutat jobbet åkte jag direkt och hämtade theo ifrån dagis sedan styrde vi bilen mot köpmanholmen. hur mycket trafik som helst och theo sov större delen av vägen.

När vi kom fram så vare dags för mellis för lilleman sedan härjade han gärnet. lekte ute på altanen där de hade dragit ut markisen så den täckte nästan hela altanen. där sprang han runt och lekte med badbaljan som inte alls var en badbalja när den var tom utan det var en båååt. :) träningsvärk i skrattmusklerna fick vi allihopa då theo bjöd på en massa tokigheter.

Efter kvällsbadet i ett badkar stor som en pool för theo eftersom han annars är van vid sin lilla badbalja så var det sängdags. lillskrot sov oroligt. tror det vart på tok många intryck att försöka smälta.

Sen vart det midsommarafton.

Theo vaknade och var på lika strålande humör som dagen innan.
Efter frukosten så gick han och oppa (robban) ut och körde lite radiostyrd bil. och när det ska köras bil så finns det ingen tid över till att klä på sig så han traskade ut i gummistövlar och pyjamas.
han fick kolla på när dom stora pojkarna klippte gräsmattan, traskade runt och sjung lilla snigel och bara mös på fram till lunch. då gick vi en promenad och theo somnade innan vi kommit ett kvarter bort. kollade på ett skitsnyggt hus. svart med vita knutar. mammsen och robban ska måla deras likadant till våren.

vi skulle ha ätit en sill-lunch, men den vart inte förrän halv 4 så det vart middag istället. :P

Mamma gjorde iordning en jordgubbstårta och vi promenerade ner till arne och anki där vi spenderade resten av kvällen. Theo tycker att det är rena paradiset hemma hos arne och anki. där finns traktorer, bilar, sandlåda, rutchkana, studsmatta, eldriven fyrhjuling som theo faktiskt kan köra själv. ja ni hör ju. som sagt paradiset.
Det är ifrån arne och anki som theo fått sin trehjuliga motorcykel. också den eldriven.

Vart en sen kväll. theo kom inte i säng förrän 10 ?!
Han sov oroligt även inatt. han vaknade till vid kvart över 8 och fick välling. då hoppades jag på att han skulle åtminstonde ligga och vila lite till 9 så han fått vila ut ordentligt. haha. vi somnade om båda två och när han vaknade nästa gång var klockan  kvart över 11. oj då. vart en jättekonstig dag idag.

idag då.
Vi vaknade ju så sent så frukosten vart lunch. theo käkade smörgås och ägg och kräftstjärtar och svart kaviar. haha. knäppunge. hur många barn gillar svart kaviar?! ajaa.
Sen regnade det. och det regnade., men inget stoppar oss.. finns inget dåligt väder. visst äre så man säger? :P
Vi tog bilen ner till arne och anki. på med regnkläderna på theo och sen var han igång igen. hos anki bjöds det på nybakat. både sockerkaka med rabarber i och jättegoda kakor med smarties och macadamien-nötter. mums

theo var lite halvgnölig till och från. men inte så konstigt med de tiderna han haft idag. det vart liksom ingen lunchsovning.

Vi grillade när vi kom tillbaka hem och gjorde en supergod fruktsallad till efterrätt.

När vi hade ätit klart och haft oss så var klockan halv 7. och theo hade som sagt inte sovit någonting mer sen natten. så han var astrött.
Packade ihop oss i bilen snabbt och sedan drog vi hemöver. theo somnade inom 5 minuter. lillskrutten min.

är väldigt glad över att jag valde att åka hem idag och inte imorgon. det var så skönt att åka idag. nästan inte en enda bil på vägen. det gick snabbt och smidigt.

Theo sov väl bara en 40 minuter så när vi kom fram till stan svängde vi in på ica-maxi och köpte lite frukost till imorgon. jag köpte en pyjamas till mig själv också. :) halva priset fö fan. världens bästa mamma står det på den.

Och nu sitter jag här. med ett inlägg långt som en halv roman, men det blir så ibland. orkar ni inte läsa så slipper ni. ;)

Roligt förresten att det är såpass många som hittat hit. vilka är ni som läser då? kommentera mera! :D

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen med min lilla skatt.

Imorgon blir det en tripp till farmor för att uppvakta lite. hon fyller år idag nämligen. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0