trött till tusen

Alltså jag fattar inte!
Jag är så sjukt trött!! Vaknar på morgonen och vill bara ligga kvar. vill inte alls kliva upp. blää

Idag har jag dessutom haft utbildning hela dagen på jobbet. men det gick bra. höll mig relativt allert och lärde mig en hel del. :) och det är ju alltid bra.

Hade APT efter jobbet egentligen, men som ensamstående mamma så funkar det inte alltid med barnpassning. kollade alla möjliga alternativ. till och med om det gick att ha med honom, men tyvärr. så det blidde inget APT för min del. får ta reda på vad som sas imorgon helt enkelt.

Ikväll visar dom inget despan heller. jävla kanal5.
det står på hemsidan att det kommer visas efter klockan 22 på play, meeen... frågan är om man måste betala då? vet inte om jag orkar sitta uppe i en timme till bara för att sen upptäcka att man måste betala för att se det. då har jag liksom ingen lust direkt. :P
Aja.. vi får se, det visar sig.

Men. jag skulle lika gärna kunna lägga mig nu. så trött är jag.

Theo har varit lite hostig både igårnatt och nu natten som var. så jag hoppas nästan att han börjar bli lite småkrasslig. för det betyder ju att han har nedsatt immunförsvar och smittan igår kanske tog då.. så tänker jag. :) Jag hoppas ju självklart inte att mitt barn ska bli sjukt. det låter så konstigt att säga. men jaa.. egentligen så gör jag ju det. vattkopporna i alla fall. så jag har dom överstökade liksom. men jag känner på mig att han inte kommer få dom nu endå. sån tur har jag inte. :P ajaa..

Nu knorrar det i magen. lite hallon och turkisk yoghurt kanske? mmm.. det låter smarrigt.

Bara massa svammel!

Gah.

Hade jeansen som jag kom i idag också. många på jobbet kommenterade min viktnedgång. syns kanske lite bättre att man gått ner i vikt när man har kläder som passar istället för att gå runt i mina jeansleggings som hänger i arslet och på låren. vägrar ju köpa nya kläder innan jag är helt klar. men snart så.
börjar finna en acceptans i min kropp nu och kommer nog inte sikta på så mycket mer viktnedgång utan mer att slimma till kroppen och få den lite mer fast.. så det inte är så mycket fläbb liksom.

Jaja.. nu vart det ju bara 45 minuter kvar till klockan 10. så aaa.. lite kvällsis och sen se hur mycket klockan är då. :)

Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0